Enzo Knol Geeft RTL Boulevard Knolpower

Wat ik al weken eerder onthulde is nu herhaalt in het AD: Enzo Knol gaat voor RTL Boulevard werken. Dit was al duidelijk geworden uit zijn vlog waarin Enzo al vloggend wordt onderbroken door Albert Verlinde. Er schijnen overigens meerdere Youtube-sterren volgens dit artikel te zijn gevraagd voor een screentest, kijken of ze geschikt zijn voor de tv.

Vlog waarin Enzo Albert Verlinde tegenkomt.

Eerder had Mertabi (Marrokaan geeft rijles) een contract gesloten met RTL’s Multi Media Channel. Hoe die deal in elkaar zit is een beetje schimmig. Dat RTL bedrijf is gericht om meer reclame-inkomsten binnen te halen voor Mertabi. Het is dus een zakelijke vertegenwoordiger voor de YouTube-ster en heeft nog niets met een tv-deal te maken.  Enzo is zelf aangesloten bij de concurrent Divimove dat dezelfde doelstelling heeft.

De belangstelling van RTL Boulevard voor Enzo zit hem in de zorgen dat het tv-programma de strijd dreigt te verliezen om de jonge kijkers. Vooral ouderen kijken nu naar Albert Verlinde. De verjongingskuur zou dus moeten komen van populaire vloggers. Knolpower is het antwoord op dalende kijkcijfers.

Enzo Knol lijkt me prima geschikt voor dit werk. Wel vind ik dat Enzo op tv tot nog toe niet echt zichzelf is. Logisch, het was voor hem zeker in het begin een totaal nieuwe ervaring. Zenuwen gieren door zijn keel elke keer als hij een tv-optreden heeft. Wellicht dat nog vaker in de oude media verschijnen hem meer zelfvertrouwen kan geven. Dan zullen we de grappende Enzo kunnen zien die we kennen van zijn YouTube-kanaal. Wellicht dat hij het winden laten wel exclusief zal houden voor zijn vlogs.

Als hij aanslaat bij het tv-publiek dan zal het een mooie aanvulling zijn op zijn inkomsten, want zoveel verdient Enzo niet als dat er in de pers wordt beweerd. Zie wat verdient Enzo Knol.

Nu maar hopen dat hij niet zo populair wordt dat Enzo een complete overgang naar de televisie maakt en moet ophouden met vloggen. Zal niet gauw gebeuren lijkt me. Het is juist zijn invloed als YouTube-ster die hem zo aantrekkelijk maakt voor de tv-bazen.

 

en misschien een tip: in de vlog van enzo 581 raarste vlog ooit komt de moeder van dee in beeld als ze in de bouwmarkt zijn

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …