Enzo Knol Totaal Verrast Door Het Bereiken Van De 2 Miljoen Abonnees

Enzo Knol
2

De hele dag stroomden de felicitaties voor Enzo Knol gisteren binnen toen hij tegen de avond ineens op 2 miljoen abonnees stond. Des te opmerkelijker was het dat de vlogger nergens op leek te reageren. Rond die tijd plaatste hij nog vrolijk een foto met zijn broer op Instagram waarin hij Milan feliciteert met zijn verjaardag.

En hij plaatst op Instagram stories beelden waaruit blijkt dat hij in de file met zijn nieuwe Jeep staat. Leuk, maar ging Enzo zijn fans nog bedanken? Het leek wel haast alsof Enzo zich op een andere planeet bevond.

Enzo had niets in de gaten!

Vanochtend wordt het ineens duidelijk wat de reden hiervan was: Enzo had niets in de gaten! Pas vanochtend dringt er tot hem door wat er aan de hand is en zijn Instagram stories stromen vervolgens vol met vreugdekreten! Enzo was totaal overvallen doordat de 2 miljoen al zo snel is bereikt.

Livestream

Daardoor moet hij alles wat hij had gepland voor die unieke mijlpaal ineens naar voren halen. Snel verandert hij zijn logo op YouTube met grootst ‘2 miljoen abonnees’ in gouden letters erop gezet. En hij kondigt een livestream voor vanavond aan waarin je de unieke iPhone met Knolpower logo kan winnen!

Heel bijzonder: meesten van ons kunnen nog geen minuut zonder even onze social media te checken, maar Enzo vergeet gewoon een dag lang om op zijn Insta te kijken. Maar ook vanuit wikker.nl: van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal Enzo! Zie ook: Dee zenuwachtig over aankomende onthulling KingAlert 

Eigenlijk heeft Enzo Knol al bijna 2,5 miljoen subscribers. Zijn tweede kanaal telt ook mee.

De statistieken voor zijn vlog kanaal:

Enzo is begonnen met zijn vlogs te uploaden op YouTube op 9 juni 2013 en behaalde de 2.000.000 subscribers op 13 september 2018. Dit zijn 1903 kalenderdagen.
Van 0 naar 1.000.000 subscribers deed hij er 914 kalenderdagen over
en van 1.000.000 naar 2.000.000 subscribers 989 kalenderdagen

Zijn views:
Van 0 naar 1.000.000.000 views deed hij er 1.256 kalenderdagen over
en van 1.000.000.000 views naar 2.000.000.000 views 838 kalenderdagen*
(*deze is nog niet behaald, waarschijnlijk op 23-03-19, op basis van de prognose per heden)

In het begin keken natuurlijk minder mensen en nadat zijn populariteit groeide steeds meer. Vandaar dat de tweede 1 miljard sneller in tijd wordt bereikt.

Zijn merchandise loopt nog steeds als een tierelier. Hier houdt hij, op dit moment, minstens netto 120.000 euro per jaar aan over. Als je 2.000.000.000 views deelt door 1.000 (CPM) en vermenigvuldigt met een voorzichtige marktwaarde over de gehele tijd dat hij actief is op YouTube van CPM € 1,50 netto is dat € 3 miljoen euro. Gemiddelde uitrekenen over de gehele tijd zou een vertekend beeld geven. Hij heeft aan zijn grootste uitgavenposten, te weten zijn appartement inclusief nieuwe keuken en zijn auto’s minstens 1 miljoen euro uitgegeven. Tevens heeft hij zijn moeder een nieuwe motor met een waarde van € 10K gegeven en zijn Opa en Oma hebben ook een aantal goed gevulde enveloppen van Enzo ontvangen. Daarbij aangetekend dat zijn appartement zelfs in marktwaarde is gestegen (dus bij verkoop op dit moment geen aanslag op zijn vermogen is) terwijl op zijn auto’s een slordige € 8.000 per maand op wordt afgeschreven.
Aan campagnes zou Enzo op dit moment tussen de 60.000 en 100.000 per jaar netto verdienen. Standaard campagne is € 15.000.
Daarnaast krijgt hij gratis goederen (voorbeelden: koelkast, wasmachine en wasdroger, beeldschermen, computers, geluidsboxen etc.) van fabrikanten aangeboden. Een jonge YouTubertje kan dit niet of niet zomaar betalen. Enzo wel, hij merkt niet eens als er 2 of 3 duizend euro minder op zijn rekening staat. Maar dit geld hoeft hij dus niet uit te geven en blijft dus in de pocket.

Ondanks zijn beperkte houdbaarheidsdatum zou dit enigzins verlengt kunnen worden als een nieuwe “vlam” aan zijn zijde komt te staan. Zoals eerder wel eens geschreven. Enzo blijft op eieren lopen om zijn commercieel succes zo lang mogelijk vast te houden wat veel inkomsten genereert. Daarom ook het gezegde voor Enzo, spreken is zilver en zwijgen is goud (o.a. Dee)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Ontmoet Zijn Grote Idool Tijdens Amstel Live

Zijn goede vriend Nicky Romero heeft Enzo Knol meegenomen naar Amstel Live. Eerst dacht Enzo dat het niks voor hem was maar tijdens het concert draait hij helemaal bij. En wat hem verrast: hij mag backstage komen waar de artiesten zijn. Daar loopt hij Ronnie Flex tegen het lijf en …

Enzo Knol
Enzo Knol Op Spotify Met Nieuw Nummer!

Het nieuwe intro nummer van Enzo Knol voor zijn vlogs is te beluisteren op Spotify vanaf 1 februari.Dit laat hij via Instastories weten. Ook krijgen we een klein stukje van de tekst te horen: “Vloggen tot mijn kist.. welkom in de vlog van Enzo, we gaan met z’n allen zo …