Enzo Knol Toont Nieuw Appartement

Enzo en Dee voor appartement
Enzo Knol
19

Enzo Knol toont in zijn laatste vlog zijn nieuwe appartement. Omdat dit al ruimschoots in de media heeft gestaan mag ik wel zeggen dat hij nu in Zeist woont.

Wat opvalt is dat het een chique flat is met een houten vloer en ‘gouden’ deurkrukken. Het is zonder meer een hele verbetering ten opzichte van de bedrijvenwoning die Enzo bewoonde in zijn vorige woonplaats Bunnik.

Daar heeft hij het een jaar lang uitgehouden. Eerst nog met zijn huisgenoot Davy. Die was al een paar maanden geleden vertrokken, omdat hij te ver moest reizen naar zijn school in Eindhoven.

Wat ook duidelijk wordt is dat Enzo en Dee SAMEN de flat gekocht hebben. De flat is direct na de verkoop meteen van de makelaarswebsite Funda.nl gehaald. De vraagprijs was 465.000 euro. Update: Volgens Quote heeft Enzo er cash 430.000 euro voor betaald.

Wat je kan voorstellen is dat Enzo en Dee beiden de helft van dat bedrag hebben betaald. Dee vertelt namelijk in de vlog dat haar handtekening nodig is om de verkoop bij de notaris vast te leggen.

Buren Enzo

Op de website van de Telegraaf had gestaan dat de buren geen Enzo wilden hebben. Ze vreesden voor overlast. Dat klopt niet. Later heeft in het Algemeen Dagblad, editie Utrecht, gestaan dat men helemaal geen problemen met hem heeft. Enzo is welkom in zijn nieuwe appartement!

Populaire vlog

De vlog is erg goed bekeken. Binnen 24 uur al ruim 300.000 views en meer dan 20.000 duimpjes omhoog! Het is ook een heel leuke vlog geworden waarin Mickey – de teckel van de opa en oma van Dee – in de kast wordt gepropt door Enzo. Als Dee op zoek naar de hond de kast opentrekt ziet ze hem eerst over het hoofd. Letterlijk.

De kijker ziet echter dat hij helemaal bovenin de kast is gezet waardoor hij op Dee zwijgend neerkijkt! Als de hond eruit wordt gehaald kwispelt hij. De lieve teckel  heeft het dus helemaal niet erg gevonden.

Zie ook: Appartement van 430.000 euro ‘cash betaald’ – en De Telegraaf blundert met foto

Kan je mij de link dan sturen want het huis was je wss zag dat is het ouderlijk huis van mijn oom en die staat nog steeds te koop……

Goh jeetje, Anoniem wat ergggggggggggguhhh. Dat jij voor de letter ’t’ achter de letter ‘d’ 143 toetsaanslagen aan gaat besteden.

Ja natuurlijk, waarom niet. Beter zo (netjes) schrijven dan de meeste niets zeggende ‘shit’ teksten onder zijn dagelijkse vlogs. Trouwens het is mijn mening. Dat een ander daar anders over denkt moet de persoon zelf weten.

Niet heel verstandig als je zo jong bent om zo’n duur appartement te kopen. Jonge mensen kunnen nogal eens wispelturig zijn in hun doen en laten. (staat helemaal los van of je dit ‘met gemak’ kan betalen). Zuinig zijn is blijkbaar hier niet aan de orde. Leuk wat Enzo doet op Youtube maar hij heeft wel m.b.t. ‘vloggen’ een houdbaarheidsdatum van hoogstens een paar jaar.

Om de schare fans in prive omgeving/tijd te mijden komt een videodeurintercom als praktisch in de vlog naar voren. Ik vindt het zelf meer beangstigend. Tevens leek mij op het eerste gezicht hun appartement nou niet zo heel functioneel en groot.

Een keer kritisch zijn hoort er ook bij.

RH!

Ik moet zeggen dat je over de grootte van het appartement gelijk hebt. Ik had zo iets van koop dan wat goeds voor dat geld. Maar daar zit hem nou net de kneep. het is hun eigen geld wat zij zelf op hun eigen manier willen besteden. Hebben wij daar dan kritisch over te zijn???

RH wat ik nou echt verschrikkelijk vind is die DT in de ik-vorm…
Leer dat nou eens. Vervoeg het woord met ‘loop’ dan hoor je het zelf. Mvg…

Waarom vind je dit niet verstandig? Hij heeft het in 1x afbetaald. Hij zit niet aan een dure hypotheek vast die hij niet zou kunnen betalen wanneer youtube in 1x wegvalt. Juist door zijn mogelijkheid om een huis te kopen zonder hypotheek zit hij gebakken voor het leven. Al stopt hij met youtube en moet hij ergens aan de bak als afwasser, dan heeft hij nog een afbetaalde woning die hij tot zijn vermogen mag benoemen.

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van …