Enzo Knol Teruggepakt

Enzo Knol is in de video van Mark Hoekx aka Gekke Markie geprankt. Mark vertelt in de aanloop naar de geslaagde grap dat hij eindelijk Enzo eens gaat terugpakken. En goed ook, lacht hij vergenoegd. Hij krijgt daarbij medewerking van Fijne Vrienden, een groep van…eh…fijne vrienden die samen een Youtube kanaal runnen.

Maar wat had Enzo de jonge Brabander ook al weer aangedaan? Een paar voorbeelden. Toen Mark bij Enzo logeerde in zijn vorige woonplaats Assen heeft hij over de Brabander nog een volle emmer koud water heen gegooid terwijl hij sliep. In eerste instantie is Mark nog boos en belooft nooit meer bij hem te logeren. Later kalmeert hij weer en geeft toe dat het toch een goede prank was.

Mark zal weten dat hij bij Enzo logeert. In deze video is duidelijk dat Mark een erg goede slaper is. Tot twee keer toe slaat Enzo hem met scheerzeep op zijn gezicht, terwijl de Brabander op de bank ligt in een diepe slaap. Er moet een partypopper aan te pas komen om Gekke Markie wakker te krijgen.

Bij een andere prank had Enzo een eng masker op en iets wat op een mes leek.  Mark dacht dat zijn laatste uur was geslagen toen hij de “psychopaat” Enzo ineens uit een kast zag opduiken.

Ook heeft Enzo hem met een spuitende brandblusser aangevallen. Dus ja, nu werd het eindelijk payback time voor Mark en daarin is hij erg goed geslaagd.

Enzo pranken

Enzo is bij Fijne Vrienden binnen in een gebouw om voor zijn eigen vlog een spannende video op te nemen. Buiten echter zorgt Mark ervoor dat zijn opmerkelijke blauwe auto wordt weggesleept. Zodra Enzo hierop attent wordt gemaakt rent hij de takelwagen met zijn auto achterna. Hij probeert met schreeuwen en zwaaien de chauffeur van de takelwagen tot stoppen te bewegen. Maar dat lukt natuurlijk niet. De chauffeur zit ook in het complot.

De prank is perfect. Enzo had helemaal niets in de gaten. Het meest opmerkelijke aan deze prank is dat Enzo met zijn eigen camera al rennend achter de auto aan blijft filmen. Kijk, we zien hier een professionele vlogger in actie die zelfs als hij zijn eigen auto achtervolgt gewoon blijft door vloggen.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …