Enzo Knol Survival Map

enzo knol survival map
Minecraft Survival
7

Enzo Knol survival map hier downloaden! Op deze website kun je de meest recente versie van de officiële Enzo Knol survival map vinden! Daarnaast vind je hier ook een handige uitleg zodat je ‘m direct kan installeren.

Nieuws: De vlogger/gamer is begonnen met Minecraft Survival 3 vanaf juli 2016! De eerste heet ‘Wij zijn terug!’ met Jermy en Linktijger.

Enzo Knol survival map downloaden

Download laatste knolpower texture pack van 28 april 2017. Deze link staat ook onder de Minecraft Survival 217 opgenomen met Dee.

Enzo Knol survival map installeren

Hieronder vind je een aantal stappen die je kan doorlopen als je niet weet hoe je een map moet installeren op Minecraft.

Voorbereiding

Stap 1: Download de survival map via 1 van de bovenstaande links.
Stap 2: Zorg ervoor dat je Minecraft afgesloten hebt.
Stap 3: Pak het .zip bestand uit.

Voor Windows gebruikers
Stap 4: Druk op de windows toets + r. Vervolgens plak je in het scherm wat te voorschijn komt de volgende regel: “%appdata%\.minecraft\saves\”. Druk op enter.

Voor Mac gebruikers
Stap 4: Houd de optie toets ingedrukt. Vervolgens kom je in de “Library”. Vanaf hier kun je navigeren naar “Application Support/minecraft/saves/”.

Afronding

Stap 5: Plak het gedownloade bestand in de saves map die je zojuist geopend hebt.
Stap 6: Open Minecraft en selecteer de survival map via de “worldlist”
Stap 7: Je bent helemaal klaar, heel veel Minecraft plezier!
Lukt het niet om de Enzo Knol survival map te installeren?

Kijk dan even naar de video die je hieronder ziet. Hier wordt in het kort uitgelegd hoe je de survival map moet installeren op Windows. Zorg wel dat je de nieuwste versie van de Enzo Knol survival map download op deze pagina. De versie die genoemd wordt in onderstaande video is verouderd.

Bron: Enzoknol.org

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minecraft Survival
1
Minecraft Survival Enzo Knol Met Intro?

Er zijn meerdere fans die zich afvragen: waarom heeft Minecraft Survival van Enzo Knol geen intro? Ineens begint het gewoon zonder dat er een leuke intro eerst is. Enzo twijfelt. Nadeel is voor degenen die achterelkaar de Minecraft kijken dat die ook elke keer weer die intro horen. Dat zou …

Enzo en Link spelen Minecraft
Enzo Knol
Minecraft Survival – Enzo Knol: Nieuwe Survival ‘Bijna Klaar!’

Al maanden wordt er naar de nieuwe Minecraft Survival van Enzo Knol uitgekeken. Fans worden zelfs ongeduldig en vragen elke keer in de comments onder zijn video waar het blijft. Maar nu zal het toch echt niet lang meer duren. Enzo bekend in ‘Een heerlijk Goedmakertje’ dat hij het spuugzat is …