Enzo Knol Slaat Tv-aanbod Af

Youtube
1

Enzo Knol heeft gesprekken gehad met een niet nader genoemd tv-bedrijf over een reallife soap. Na erover nagedacht te hebben heeft hij het aanbod afgeslagen. Enzo blijft bij YouTube.

Enzo Knol sprak op het Mediapark Jaarcongres. Foto: Twitter.
Enzo Knol sprak op het Mediapark Jaarcongres. Foto: Twitter.

Hij vertelde dat op het Mediapark Jaarcongres waar Enzo Knol was uitgenodigd om over zijn YouTube-succes te praten. De zaal was gevuld met mensen uit de tv-wereld en andere mediabedrijven.

Enzo gaf als reden aan voor het afslaan van het aanbod dat hij het toch wat ongemakkelijk aanvoelde. Later die dag verduidelijkte Knollie Pollie zijn beslissing via Twitter: “Ik blijf bij YouTube omdat ik graag de interactie wil houden met jullie toffe kijkers.” Hoewel hij niet zegt hoe het voorstel er uitzag met de tv-producent, is het logisch dat Enzo een tijdje dan geen vlogs op zijn YouTube-kanaal mocht zetten

In een tweede tweet verduidelijkt hij dat hij geen problemen heeft om een keertje op tv te komen, maar “een programma over mij? Dat heb ik op YT al.”

Is dit echt de ware reden? De vlogs regisseert hij allemaal zelf en ook het bewerken daarna. Enzo heeft alles in de hand. Bij een reality-serie komt een cameraploeg over de vloer en maakt de tv-producent uit wat er op het scherm komt en op welke manier. Je ziet dat Enzo het al wat ongemakkelijk vindt als Dee zijn vlogcamera overneemt en hem gaat filmen. De verklaring van Enzo is in ieder geval duidelijk: we zullen voorlopig nog zijn filmpjes iedere dag op zijn kanaal kunnen blijven zien.

Enzo struikelt!

Via een gebrekkige live-verbinding kon je het optreden van Enzo op dit congres verder volgen. Vooral in het begin was Enzo behoorlijk nerveus, maar aan het einde ervan raakte hij aardig op dreef. Mensen in de zaal mochten na zijn toespraak vragen stellen. En toen ging het mis.

Enzo Knol in actie. Foto: Twitter.
Enzo Knol in actie. Foto: Twitter.

Net als hij van het podium af wilde lopen om Knolpower kleding uit te delen struikelde hij en kwam op zijn knieën terecht. Even keek Enzo verschrikt de zaal in. Of dit ook in zijn vlog te zien zal zijn is nog niet bekend. Hij vroeg meteen of iemand in het publiek zijn val had gefilmd zodat hij dit in zijn volgende vlog kon gebruiken. Op dat moment had hijzelf geen camera in de hand.

Tevens viel het op dat Enzo een klein gat in zijn voorhoofd had. Hij onthulde dat hij dit opliep tijdens de sloop van een muur.

Tot 2 keer toe gebruikte Enzo het woord “kut” op het podium. De in Knolpower-shirt gehulde vlogger reageerde op de vraag “Hoeveel verdien je” met de opmerking “Wat een kutvraag.”

Zoals ook bij eerdere interviews gebeurde weigerde de YouTube-ster hier antwoord op te geven. Wel gaf hij aan als deze vraag aan zijn broer Milan werd gevraagd hij antwoord met “meer dan mijn moeder.” Moeder Irma is secretaresse bij een advocatenkantoor.

Positief

De meeste van de reacties op Twitter waren positief over zijn optreden. Een meneer van de VPRO twitterde tot zijn ongeloof dat de hele zaal “Knolpower” had geroepen op het teken van Enzo. Zie ook Wat verdient Enzo Knol?

Ik denk dat het een verstandige keuze van Enzo is. Hier zit geen YouTube kijker op te wachten en Enzo moet er tenslotte zijn voor zijn kijkers. Hij beseft heel goed dat die kijkers zijn huidige manier van leven mogelijk maken. Dit leven is zijn business model. Als hij zijn kijkers teleurstelt dan snijdt hij in zijn eigen succes. Zo slim is hij dan ook wel weer en anders fluistert iemand het vast wel in zijn oor.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …