Enzo Knol Gaat Voor RTL Boulevard Werken

Enzo Knol lacht als hij ziet wie hem het filmen wil beletten. Foto: Youtube.
Enzo Knol lacht als hij ziet wie hem het filmen wil beletten. Foto: Youtube.

Onthulling: Enzo Knol zal binnenkort aanschuiven aan de desk van RTL Boulevard. Op dit moment is dat nog het best bewaarde geheim van Hilversum. Tot nog toe.

In vlog 555 staat Enzo Knol op de parkeerplaats van mediabedrijf BlueCircle. Hij is in opperste beste stemming, want hij vertelt ons dat hij namelijk iets voor tv gaat doen. Meer mag hij nog niet zeggen. Dat zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Maar exclusief voor jullie kan ik onthullen dat dit RTL Boulevard moet zijn. Hoe weet ik dat?

Blue Circle

Vlak voordat hij in zijn auto stapt heeft Enzo een gesprek gehad in het gebouw van BlueCircle. Het is een mediabedrijf dat een aantal tv programma’s produceert o.a. voor RTL. Logisch is dus dat Enzo voor 1 van die tv programma’s wat gaat doen. Maar welke?

Op hun website kan je zien bij welke programma’s ze betrokken zijn. Een indrukwekkend lijstje waar zelfs Boer Zoekt Vrouw onder valt.

Of het kan natuurlijk ook een nieuw programma zijn. Vlogger Zoekt Vrouw? Kan me echter niet indenken dat Enzo al een eigen programma gaat presenteren.

Daarvoor ontbreekt het hem aan ervaring. In mediaoptredens komt hij correct over, maar hij durft nog niet zichzelf te zijn, niet in ieder geval als de grappige en ondeugende Enzo die we van zijn vlogs kennen. Winden laten tijdens een live uitgezonden interview heb ik hem nog niet zien doen. Komt allemaal wel, maar voor nu is dat nog te vroeg.

Niet filmen!

De tweede aanwijzing komt als hij even daarvoor het gebouw al vloggend uitloopt. Iemand roept: “Niet filmen hier, niet filmen”.

enzo rtl boulevard 2

Enzo kijkt verstoord op en lacht als hij ziet wie het is. Op de eerste verdieping hangt een bekend persoon uit het raam. Het is Albert Verlinde! En nu komt het. Hij roept tegen de vlogger: “Heb ik je net gemist!”

Wat? Gemist? Ze zijn elkaar mis gelopen!! Hoe dat zo? Wat heeft Enzo nu met Albert Verlinde te maken? Zit hij ook al op Tinder? Zijn aanvulling zegt genoeg: “We zien elkaar binnenkort, toch?” Binnenkort? Toevallig is dat precies hetzelfde woord dat Abert die avond nog een keer bij RTL Boulevard gebruikt, het programma dat ook door Blue Circle wordt geproduceerd. En Albert werkt alleen voor dit programma.

Interview RTL Boulevard

Daarin zien we een van tevoren opgenomen interview met Enzo. De dag ervoor was hij in het nieuws geweest vanwege zijn deo-challenge video.

Een paar jongens uit Den Haag hadden deodorant op hun huid gespoten nadat ze dat op een filmpje van Enzo hadden gezien. De presentatrice is Daphne Dekkers (vrouw van tennisster Richard Krajicek). Zijn excuus dat hij toch echt duidelijk had gewaarschuwd dit niet thuis na te doen pikt ze niet.

Ze zegt dat Enzo beter had moeten weten. Hij heeft een voorbeeldfunctie, zegt ze bozig. Duidelijk is echter dat Daphne het filmpje niet gezien heeft. Ze beweert dat Enzo deodorant op zijn huid spuit. Maar dat doet hij niet, omdat hij al weet dat het pijnlijk is.

Dat doen twee mede-Youtubers waarmee hij de video opneemt. Als de jongens uit Den Haag nu Enzo als voorbeeld hadden genomen dan hadden ze juist geen deodorant challenge gedaan.

Albert trekt er niet zo zwaar aan en maakt een grapje over de jongen die de deodoarant op zijn tepel spuit. En bijna ongemerkt floept hij eruit: “Binnenkort gaat hij (Enzo) voor RTL meer doen.”

Stille hint aan Daphne om te dimmen over de nieuwe collega?

Albert en Enzo weten meer

Maar nog interessanter is: Hoe weet Albert dat Enzo binnenkort iets voor tv gaat doen? Van wie heeft hij die informatie? Niet van Enzo zelf want die was hij net misgelopen. En vooral: waarom vertelt hij dan niet wat hij voor hen gaat doen? Albert is toch juist van de primeurs, de scoops?

Er is maar 1 antwoord mogelijk. Enzo wordt de nieuwe medewerker van RTL Boulevard. Ze hebben bij dit programma altijd een derde persoon aan de desk erbij zitten.

Youtube expert

Die is een expert op een bepaald gebied. Die avond is het bijvoorbeeld de ietwat kalende John van den Heuvel die alles weet van misdaad. Enzo zal dus ook als expert worden opgevoerd. Maar expert in wat? Partypoppers?

Lijkt mij dat alles wat te maken heeft met Youtube en rages op het internet. Die kunnen ze daar bij RTL Boulevard goed gebruiken. Zeker Daphne Deckers zal nodig moeten worden bijgespijkerd op wat er allemaal te vinden is op dat gevaarlijke internet. Goede keuze van RTL en misschien zelfs een opzetje naar meer?

Albert pranken

Gefeliciteerd Enzo! En vergeet niet om een prank uit te halen met Albert. En neem voor je collega Daphne een deodorant spuitbus mee. Gewoon voor de grap. Game, set, match.

Update: De AD en andere media hebben inmiddels mijn vermoeden bevestigd dat Enzo iets voor RTL Boulevard gaat doen. Waarschijnlijk zal na de zomer Enzo aanschuiven aan de desk met Albert.

De vlog waarin Enzo kennis maakt met zijn toekomstige collega van RTL Boulevard.

Slaat nergens op. Echt supertoevallig dat Albert Verlinde ook in de uitzending het woord ‘binnenkort’ gebruikt want dat woord gebruikt echt niemand hè wow

Inmiddels is in de pers bevestigt dat Enzo voor RTL Boulevard gaat werken. Ik had dus een scoop.

Ja, nog steeds niks hierover gehoord. AD had overigens vorig jaar dit bericht bevestigd, maar sindsdien is het stil gebleven.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …