Enzo Knol Rijdt 200 Kilomter Per Uur! Vlucht Voor SnapKing?

Enzo Knol
3

Een Snapchatter heeft een filmpje online gezet met als titel ‘Enzo Knol Vlucht’. Het filmpje is s’ nachts geschoten in een auto waar volgens een twitteraar Snapking te horen is. De jongelui zien tot hun vreugde ineens de Porsche van Enzo Knol voorbij zoeven!

Het kenteken van de Porsche komt eventjes in beeld als ze hem weten bij te houden: NX-920-R. Dat is het kenteken van Enzo’s Porsche Panamera 4S. (zie Enzo ‘s Instagramfoto.)  Zodra ze de auto van Enzo spotten proberen ze hem bij te houden, maar Enzo drukt stevig op het gaspedaal en laat niet meer los.

200 kilometer per uur!

Volgens een vrouwenstem probeert de vlogger aan hen te ontkomen omdat hij denkt dat de politie achter hem aan zit. Op een gegeven moment moet Enzo minstens 200 kilometer (!) per uur rijden. Zo valt af te lezen uit de snelheidsmeter van de auto die hem probeert bij te benen.

Dit gaat zelfs SnapKing(?) te ver die we menen te horen: ‘We zijn hem kwijt.  Hij rijdt wel hard door’. Maar even later: ‘Hij rijdt nu langzaam.’ Ze halen hem rechts in maar zodra Enzo merkt dat ze hem hebben ingehaald drukt hij het gaspedaal wederom flink in en stuift weg.

Het filmpje besluit met ‘Hij reed fucking hard’. Dat klopt als een bus. De maximaal toegestane snelheid op de Nederlandse snelwegen is hooguit 130 kilometer per uur. Mocht de politie hem hebben aangehouden dan zou hij zomaar zijn rijbewijs hebben moeten inleveren.

Ook de gang naar de rechter is niet uitgesloten indien de officier van justitie dat nodig acht. Of Enzo hier mee wegkomt is de vraag. Beeldmateriaal kan als bewijs worden gebruikt. Zie ook: Enzo spuit diesel in mond van 3FM Kaj

Enzo ging samen met Dee, de bewuste avond, ‘s avonds laat naar Assen. Hij had zijn ski bril nog op! Zie volg 1637 en het filmpje in het artikel.

Zit toch iets anders in elkaar. Wanneer je denkt achtervolgt te worden met mogelijk kwade bedoelingen van de achtervolger (denk aan afsnijden, poging tot doodslag door de voorganger van de weg af te drukken, om en om inhalen, steeds langzij te rijden, dan wel niet irritant rijgedrag van de achtervolger) hoor je de politie te bellen. Dit bellen naar de politie mag dan al rijdend. Hier krijg je geen boete voor. Enzo had de politie moeten bellen, locatie moeten doorgeven en de politie had de achtervolgende auto staande gehouden. Op zo’n moment kiezen de meeste mensen ervoor om even flink gas bij te geven om van het irritante weggedrag en mogelijk ‘gevaar’ van de achtervolger af te komen om zo rust te creeeren in het weggedrag. De achtervolger koos ervoor om flink gas bij te geven om weer achter Enzo aan te kunnen rijden. Door dit gedrag van de achtervolger, waar geen aanleiding toe was, zit de achtervolger fout. Wat betreft Snapking. Het is en blijft een zielig figuur. Er is maar 1 die het recht in zijn baby smoel durft te zeggen en dat is Kaj. Snapking hoorde en hoort NIET op YouTube thuis, nu niet en in de toekomst niet. Wanneer de grootste dombo en dat is Tim echt excuses had willen maken bij de MC Donalds in Duitsland dan had hij die paar zinnen in het Duits met gemak kunnen voorbereiden. Zijn hersencellen reiken niet verder dan het witte goedje waar hij zijn vriendinnetje Famke mee ‘insmeert’ . Ondanks dat Tim niet achter het stuur zat in de achtervolgende auto, gaat hij nog steeds met de meest foute mensen om en komt zijn carriere, waar hij al jaren over kwijlt, net als Paul Goudsmit, niet van de grond.

Ik hoop dat de OvJ zich hierover zal buigen. Dit is tamelijk onbehoorlijk rijgedrag, van beide automobilisten. De maximumsnelheid wordt hier exorbitant overschreden, en de WVW 1994 keurt dit absoluut af! Hoe maak ik dit delict kenbaar aan het OM?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
1
Weer Nepbericht: Enzo Knol Stopt Met Vloggen

Weer proberen een aantal Instagrammers paniek te zaaien door een nepbericht over Enzo Knol te verspreiden. Blijkbaar hebben ze hun volgers opgeroepen om onder de Instafoto’s van Enzo de vraag te stellen waarom hij stop met YouTube. Andere reageerders raken daardoor in de war en vragen wat er aan de …

Enzo Knol
4
Naaktfoto Enzo Knol Trending – Volgens Martin Hartman Heeft Vlogger ‘Flinke Hol’

Zowel RTL Boulevard als RTL Nieuws besteedden op hun site aandacht aan de naaktfoto die Enzo Knol op zijn Insta heeft gezet. Bij die laatste site staat het zelfs nummer 1 van meest gelezen berichten. Je ziet Enzo bij het zwembad vanachter gefotografeerd op zijn vakantieadres Kreta waar hij met …

Enzo Knol
Vader Enzo Knol Geeft Tips Om Vrouwen Te Versieren?!

‘Welkom terug bij de vlog van de vader van Enzo Knol!’ Zo begint de sketch waarin de vader van Enzo Knol wordt opgevoerd in het satirische programma Klikbeet. Dat hadden ze vorig jaar ook al gedaan en dit jaar is hij weer terug. Wat opvalt is dat ze Pa Knol …