Enzo Knol Ontkent Relatie Met Myron Koops – Maar Myron Blijft Wel Bij Hem Slapen!

Enzo Knol
14

In zijn laatste vlog (Ik heb alleen maar ongeluk) reageert Enzo Knol op zijn vermeende relatie met Myron Koops.

Die komt inmiddels dagelijks voor in zijn vlogs en dan ook de hele dag. Zou ze dan werkelijk aan het einde van de dag helemaal terugrijden naar het noorden waar ze woont om de volgende dag weer terug te zijn in Enzo’s vlogs?

Je zou zomaar kunnen denken dat Myron en Enzo een relatie hebben. De verklaring tot nog toe van Enzo: Myron is mijn schaatstrainster. Maar waarom is ze dan al zo vaak in de vlogs wanneer er helemaal niets te schaatsen valt?

In deze vlog vertelt Enzo zelfs dat Myron bij hem heeft geslapen (in de logeerkamer!) omdat ze haar enkel heeft verzwikt. Terugrijden naar haar huis zou door dat letsel veel te pijnlijk zijn, zo vertelt Enzo aan ons.

De vlogger vermoedt al wat wij kijkers denken en vult direct aan met: ‘En nee dit betekent niet wat jullie denken dat het betekent want dat wordt de laatste tijd supervaak gezegd, dat Myron en ik een stelletje zijn: Myron heeft in de logeerkamer geslapen, ik in mijn eigen kamer.’

Meer zegt hij er niet over. Wat opvalt: hij ontkent eigenlijk niet dat het zijn vriendin is, maar Enzo wil het ook niet toegeven. KingAlert had eerder al tips binnengekregen dat Enzo vaak in Borger werd gezien, de plaats waar de vader van Myron woont. Wordt vervolgd.

je gaat niet haten op mn idol en als je dat vind wrm lees je dit dan ze is super aardig en vriendelijk heb je liever iemand die steeds chagerijnig is dan van zulke comment word ik echt verdrietig

Zo Anders, ben je soms een broer van King Alert, die stelt tegenspraak ook niet op prijs. Dat jij aanneemt dat mensen die spreekwoorden gebruiken proberen intelligent over te komen hoor ik voor ’t eerst. Kun je dit aanname staven met feiten of onderzoek of moet ik ’t maar aannemen zoals de rest van je betogen…
Humbug. Das Engels voor nonsens. Of probeer ik dan ook weer intelligent over te komen.
Trouwens ’t regent hier dus ik neem je advies wel ter harte, maar nu even niet.

Ik weet het ook niet meer, maar in principe is het gewoon een kwestie van afwachten. Als het schaatsprogramma dadelijk afgelopen is (24 november is de laatste dag volgens de AVROTROS) , en Myron nog steeds elke dag bij Enzo rondhangt, weten we genoeg. Nog een klein beetje geduld dus.

Geweldig voor je Anders, ik weet waar ze haar pizza eet, maar dat vertel ik lekker ook niet. Maar bedenk dat zelfs de gezondste koeien uiteindelijk toch in het slachthuis belanden. Wat zo iets betekend als het is allemaal fijn dat jullie zo trigger’t zijn op andere relaties dat je eigen relaties uit het oog verliest.

Nou Johan over mijn relatie hoef je je geen zorgen te maken, als je t niet eens bent met de dingen die hier besproken worden ga dan lekker weg ipv elke keer weer het zelfde te zeggen.

Ik heb zo’n idee dat dit alleen maar een groot toneelstuk is. Heel Nederland denkt dat die twee een relatie hebben waardoor Enzo en zijn vlogs alle aandacht krijgen. Laten we eerlijk zijn dat Enzo heel goed weet in te spelen op dit soort dingen. Misschien is Myron wel alleen een vriendin en betaald Enzo haar wel om te filmen (ze heeft tenslotte haar eigen media bedrijfje). Vergeet niet dat Myron ook degene kan zijn die een crush heeft op Enzo. En natuurlijk speelt Enzo hier leuk op in zodat mensen hier mee bezig blijven.Tenslotte benoemd hij nadrukkelijk 2x dat Myron in de logeerkamer slaapt. Als Enzo nu alles bij elkaar zou liegen en er uiteindelijk toch bekend wordt dat ze iets hebben? Dan zal dat ongetwijfeld het vertrouwen van heel veel kijkers schaden. En als we kijken naar Myron, ik vind haar een beetje te kinderachtig voor Enzo. Misschien dat Enzo zich voor de camera wat minder volwassen gedraagt. Maar als we kijken naar vlogs van andere grote youtubers waar Enzo wel eens in te zien is, dan zien we heel duidelijk dat Enzo zich een stuk volwassener gedraagt dan in zijn vlogs. En bovendien als Enzo zo vaak in Borger wordt gezien waarom verschijnen daar dan nooit foto’s van?! Aangezien Enzo ongetwijfeld ook op straat gefotografeerd wordt door mensen die hem herkennen. Kortom ik denk dat dit allemaal gespeeld is en Myron weer een tijdelijk personage is uit Enzo zijn vlogs. Zodra het TV programma voorbij is zullen we haar een stuk minder gaan zien of helemaal niet meer.

Of is het misschien de werkelijkheid die Enzo weergeeft. En al die meningen van die mensen die zegt dat hij liegt of een commercieel doel heeft ,zegt dat niet iets over die mensen zelf. Als zij denken dat andere hierover liegen,zullen zij hoogstwasrschojnl ook wel liegen.
En even iets geografisch Borger ligt op een steenworp afstand van Assen. Lijkt me economisch als Enzo in Assen bij ma logeert hij even naar Borger rijdt om zijn trainster op te halen.
Kijk je kan als je wilt ook gewoon alles in proporties zien he.

Beste Anders
Ik doe niks anders met jouw relatie als jij met andere relaties. Ik geef daar gewoon mijn mening over. Gaan we nu echt de pot verwijten dat ketel zwart is. Moet ik weggaan omdat ik het anders zie?
Waar moet ik nu opeens weer aan denken?

Johan ga lekker fietsen en praat normaal ipv alleen maar spreekwoorden te gebruiken; de meeste mensen die zo praten proberen intelligent over te komen terwijl ze dat niet zijn.

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van …