Enzo Knol Ongekend Openhartig – Over Overleden Vriend – Schenkt Geld Aan Familie – Maak Je Droom Waar!

Enzo Knol
3

In de meest openhartige Instagram bericht tot nog toe geeft Enzo Knol zich volledig bloot. Daarin geeft hij aan in zijn jeugd door een gitzwarte periode te zijn gegaan ‘waarin ik alleen negatief kon denken.’ Het was de periode waarin Enzo geen werk, school, toekomst of droom’ meer had.

En dan pleegt zijn beste vriend zelfmoord. (Tekst gaat door onder Instagram bericht)

Ik denk dat iedereen wel een droom heeft. Mijn droom was profvoetballer worden maar wat zijn de kansen? Ik geloofde sowieso niet zoveel meer in kansen. Dat was een donkere periode van mijn leven waarin ik alleen maar negatief kon denken. Niet heel mijn jeugd is negatief geweest maar toch was dat het enige wat door mijn hoofd heen ging. Alweer verhuizen, alweer nieuwe school, alweer de nieuweling, alweer gepest en ik raakte steeds verder de weg kwijt. Het was veel buiten hangen want thuis ging het ook niet zo goed. Na veel kattenkwaad en aanraking met politie werd het toch maar thuis zitten. Veel alleen zijn, veel gamen, veel roken, heeeeel veel blowen & af en toe een drankje en heel mijn spaargeld was op. Geen werk, school, toekomst of droom meer. En dan opeens springt je beste vriend voor de trein die dezelfde problemen en soortgelijke moeilijke jeugd heeft gehad. Het ging ook wel eens in mijn hoofd voorbij maar niet het lef gehad om het uiteindelijk te doen. Gelukkig maar… want het leven van mij op dit moment, is te omschrijven als “onwerkelijk”. In de moeilijkste tijden van mijn leven vertelde mijn opa, oma & moeder: Enzo, dat rugzakje wat je hebt, gaat je later helpen, geloof mij. En ik denk oprecht dat ik door alle shit die ik heb meegemaakt een beter mens ben geworden. Ik weet in ieder geval hoe ik niet wil leven. Toen ik begon met Youtube 5 jaren geleden heb ik dan ook afgesproken met mezelf dat alles wat ik ging doen & delen vanaf nu positief was. Ik denk dat ik wel kan zeggen van mezelf dat dat aardig goed gelukt is. Het is een druk leventje en er komt veel stress bij kijken maar het is 100% beter dan mijn verleden. Dat ik een motor koop voor mijn moeder of een envelop met geld aan mijn opa geef voor zijn verjaardag zodat, als die wilt elke dag uit eten kan met mijn oma of mijn broer help financieel of een iPhone 8 geef aan mijn beste vriend wil niet betekenen dat alles om geld draait maar ik wil mijn succes delen en heb het gevoel dat dit het minste is wat ik kan doen. Ik had dat ook graag willen delen met mijn beste vriend van vroeger maar helaas is hij niet meer onder ons. Als je een droom hebt werk er hard voor, JIJ kan dit! Geniet van het leven ❤

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op

Ellendige jeugd

De jonge Enzo had hetzelfde kunnen doen, maar heeft voor het leven gekozen. De bijzonder lange bericht geeft nog een keer duidelijkheid waarom zijn vlogs altijd positiviteit benadrukken. Weg van de ellende uit zijn jeugd en ga voor je dromen. Wat sommigen bekritiseren als alleen maar positief, zo ziet Enzo dat juist als zijn doel: positiviteit brengen in het leven van zijn kijkers.

Geld weggeven

En over de vriend die voor de trein is gesprongen: die had hij maar wat graag willen laten delen in zijn succes, maar dat kan helaas niet meer. Wat hij wel kan is zijn familie financieel helpen. Zo gaf Enzo onlangs een dure Ducati motor aan zijn moeder cadeau en maakte hij de droomhuis voor zijn broer Milan van een half miljoen ineens mogelijk!

Misschien dat Enzo in zijn vlogs soms wat te vrolijk is terwijl je weet dat hij liefdesverdriet heeft, dit bericht geeft een uitstekende verklaring waarom Enzo is zoals wij hem kennen. Zie ook: Dee verwijdert foto van Enzo Knol op Instagram.

Ach ja, opzich niet nieuws. De Ducati is niet de duurste motor. Hij kost “maar” € 11.000. Dat Enzo mee betaald heeft aan het huis van zijn broer Milan is ook niet nieuw. Alleen de Iphone 8 welke hij aan Bas gaf, is toch echt wel gesponsord! Daar heeft Enzo geen cent voor betaald.

Maar dat Bertje deze site zo afkraakt en zeker op dit nieuwsartikel slaat nergens op.

Ach Bertje, ze gaan niet mee in de hype negatief over Enzo Knol te berichten,en dan is het gezoek. Je bent zielig Beetje.

Wat een geneuzel wederom, kunnen jullie nou niks beters bedenken , dan dit gezeik . Deze site word met de dag minder, misschien stoppen , en overnieuw beginnen?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …

Enzo Knol
Enzo Knol Start Podcast De Bennies Op Spotify

Wat een verrassing! Samen met zijn vrienden Noël Dekkers en Thijs start Enzo de podcast De Bennies. Vanaf 3 maart kan je die elke vrijdag op Spotify beluisteren. Dat ze wat samen van plan waren was al eerder duidelijk. De drie jongemannen waren een paar keer samen gaan lunchen met …

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …