Enzo Knol Ongekend Openhartig – Over Overleden Vriend – Schenkt Geld Aan Familie – Maak Je Droom Waar!

Enzo Knol
3

In de meest openhartige Instagram bericht tot nog toe geeft Enzo Knol zich volledig bloot. Daarin geeft hij aan in zijn jeugd door een gitzwarte periode te zijn gegaan ‘waarin ik alleen negatief kon denken.’ Het was de periode waarin Enzo geen werk, school, toekomst of droom’ meer had.

En dan pleegt zijn beste vriend zelfmoord. (Tekst gaat door onder Instagram bericht)

Ik denk dat iedereen wel een droom heeft. Mijn droom was profvoetballer worden maar wat zijn de kansen? Ik geloofde sowieso niet zoveel meer in kansen. Dat was een donkere periode van mijn leven waarin ik alleen maar negatief kon denken. Niet heel mijn jeugd is negatief geweest maar toch was dat het enige wat door mijn hoofd heen ging. Alweer verhuizen, alweer nieuwe school, alweer de nieuweling, alweer gepest en ik raakte steeds verder de weg kwijt. Het was veel buiten hangen want thuis ging het ook niet zo goed. Na veel kattenkwaad en aanraking met politie werd het toch maar thuis zitten. Veel alleen zijn, veel gamen, veel roken, heeeeel veel blowen & af en toe een drankje en heel mijn spaargeld was op. Geen werk, school, toekomst of droom meer. En dan opeens springt je beste vriend voor de trein die dezelfde problemen en soortgelijke moeilijke jeugd heeft gehad. Het ging ook wel eens in mijn hoofd voorbij maar niet het lef gehad om het uiteindelijk te doen. Gelukkig maar… want het leven van mij op dit moment, is te omschrijven als “onwerkelijk”. In de moeilijkste tijden van mijn leven vertelde mijn opa, oma & moeder: Enzo, dat rugzakje wat je hebt, gaat je later helpen, geloof mij. En ik denk oprecht dat ik door alle shit die ik heb meegemaakt een beter mens ben geworden. Ik weet in ieder geval hoe ik niet wil leven. Toen ik begon met Youtube 5 jaren geleden heb ik dan ook afgesproken met mezelf dat alles wat ik ging doen & delen vanaf nu positief was. Ik denk dat ik wel kan zeggen van mezelf dat dat aardig goed gelukt is. Het is een druk leventje en er komt veel stress bij kijken maar het is 100% beter dan mijn verleden. Dat ik een motor koop voor mijn moeder of een envelop met geld aan mijn opa geef voor zijn verjaardag zodat, als die wilt elke dag uit eten kan met mijn oma of mijn broer help financieel of een iPhone 8 geef aan mijn beste vriend wil niet betekenen dat alles om geld draait maar ik wil mijn succes delen en heb het gevoel dat dit het minste is wat ik kan doen. Ik had dat ook graag willen delen met mijn beste vriend van vroeger maar helaas is hij niet meer onder ons. Als je een droom hebt werk er hard voor, JIJ kan dit! Geniet van het leven ❤

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op

Ellendige jeugd

De jonge Enzo had hetzelfde kunnen doen, maar heeft voor het leven gekozen. De bijzonder lange bericht geeft nog een keer duidelijkheid waarom zijn vlogs altijd positiviteit benadrukken. Weg van de ellende uit zijn jeugd en ga voor je dromen. Wat sommigen bekritiseren als alleen maar positief, zo ziet Enzo dat juist als zijn doel: positiviteit brengen in het leven van zijn kijkers.

Geld weggeven

En over de vriend die voor de trein is gesprongen: die had hij maar wat graag willen laten delen in zijn succes, maar dat kan helaas niet meer. Wat hij wel kan is zijn familie financieel helpen. Zo gaf Enzo onlangs een dure Ducati motor aan zijn moeder cadeau en maakte hij de droomhuis voor zijn broer Milan van een half miljoen ineens mogelijk!

Misschien dat Enzo in zijn vlogs soms wat te vrolijk is terwijl je weet dat hij liefdesverdriet heeft, dit bericht geeft een uitstekende verklaring waarom Enzo is zoals wij hem kennen. Zie ook: Dee verwijdert foto van Enzo Knol op Instagram.

Ach ja, opzich niet nieuws. De Ducati is niet de duurste motor. Hij kost “maar” € 11.000. Dat Enzo mee betaald heeft aan het huis van zijn broer Milan is ook niet nieuw. Alleen de Iphone 8 welke hij aan Bas gaf, is toch echt wel gesponsord! Daar heeft Enzo geen cent voor betaald.

Maar dat Bertje deze site zo afkraakt en zeker op dit nieuwsartikel slaat nergens op.

Ach Bertje, ze gaan niet mee in de hype negatief over Enzo Knol te berichten,en dan is het gezoek. Je bent zielig Beetje.

Wat een geneuzel wederom, kunnen jullie nou niks beters bedenken , dan dit gezeik . Deze site word met de dag minder, misschien stoppen , en overnieuw beginnen?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
2
Val Mountainbiker In Vlog Enzo Knol Haalt Top 5 Dumpert!

De moutainbiker die in de vlog van Enzo Knol een lelijke val maakte had dit zeker niet verwacht! De vlog 2036 man valt superhard van fiets is niet alleen bijna een half miljoen keer bekeken, ook Dumpert heeft het ontdekt. Het stukje film waarin de onbekende mountainbiker een HARDE SMAK …

Enzo Knol
6
Wie Moet Enzo Knol Geheimhouden?

Een opmerkelijke scene doet zich voor in de laatste vlog 2042 ‘Rijden door de dikste plassen!’ van Enzo Knol. De vlogger gaat met zijn 2 vrienden pannenkoeken eten op een boot. De beelden die we vervolgens krijgen te zien van in het restaurant, het pannenkoekenschip in Assen, zijn wel heel …

Enzo Knol
4
Enzo Knol Had Bijna Lamborghini Gekocht

In de vlog van YouTuber Don de Jong geeft Enzo leuke informatie weg die hij niet eerder had verteld. Vorig jaar heeft hij zijn Porsche Panamera ingeruild voor een Jeep Grand Cherokee Trackhawk, te koop vanaf 238.710 euro. Maar het had zomaar gekund dat hij voor de Lamborghini Urus was …