Enzo Knol Noemt Quin Zijn ‘Broertje’ En Moeder Stuurt Bloemen Naar Vlogger – Komt Dee Ook Terug?

Enzo Knol
5

Hoopt de familie Van der Zeeuw dat Dee weer terugkeert naar haar ex-vriend? Of gaan ze daar eigenlijk wel vanuit? Beschouwen ze de verliefdheid van Dee op een tennisleraar als een pijnlijke dwaling waar ze wel van zal genezen?

Enzo en Quin op motor

De aanwijzingen: Op de laatste Instagram foto zien we Enzo Knol met zijn nieuwe motor en Quin. Hij staat voor de heg van het ouderlijke huis van zijn inmiddels ex-vriendin Dee.

Enzo noemt in het onderschrift Quin zijn broertje. De foto is geliked door Dee. (Wie heeft overigens die foto gemaakt?) En eerder had Quin op Insta al aan zijn volgers verteld dat hij Enzo als zijn broer beschouwd.

Ook weten we dat de moeder van Dee dol is op de vlogger. Zij had Enzo vorig jaar nog uitgenodigd om naar Spanje te komen waar de familie haar 50ste verjaardag vierde. En dat terwijl officieel Enzo en Dee toen geen relatie meer hadden. Daarna kwam het weer goed tussen die twee.

Moeder Dee

En een paar vlogs geleden wijst de YouTuber zijn kijkers op een bos bloemen die hij heeft gekregen van Jose, zoals de moeder van Dee heet. Ze had hem daarmee gefeliciteerd met het behalen van zijn motorrijbewijs.

Je zou zeggen: ieder moment kan Dee het beeld weer inkruipen om te zeggen dat de relatie met Enzo hersteld is. Maar dat schijnt niet zo te zijn. Dee lijkt smoorverliefd op een 23-jarige tennisleraar en al een tijdje de periode Enzo achter zich te hebben gelaten. Meerdere Instagram posts worden aangevuld met een hartje en die zijn niet  bedoeld voor de vlogger. In het laatste bericht vraagt ze haar volgers waar ze op vakantie naartoe zal gaan.

Geen luxe meer voor Dee

Dat zal in ieder geval geen dure vakantie kunnen zijn naar Curaçao of Mexico zoals ze die had met Enzo. Een tennisleraar verdient een schijntje in vergelijking met miljonair Enzo Knol. Dus wat ze in de blonde jongeman uit Tiel ziet, met deze opmerkelijke keuze kan ze een luxe leventje wel vergeten.

Liefde of houden van

Hoopt de familie Van der Zeeuw dat haar verliefdheid over zal gaan in ‘houden van’? Want dat was toch de reden dat Dee afscheid nam van haar vloggende ex-vriend? En hoe komt dit over op haar nieuwe liefde als hij merkt dat Enzo nog geregeld bij zijn ex over de vloer komt en met open armen wordt ontvangen door haar familie? Je zou hier zomaar het script van een sterke soap in kunnen zien. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Zie ook: Enzo en Dee nu definitief uit elkaar!

Het verbaast mij dat Enzo nooit iets heeft gezegd dat de relatie met Dee voorbij is in zijn vlog. Dit zou je toch wel verwachten i.p.v. een berichtje op Instagram. In oktober 2017 nam zelfs Bumper afscheid van Enzo op social media. Daar zat nogal wat haast achter, zo leek het, meteen na de break-up. En kijk daar Bumper’s ‘vriendje’ Enzo komt bij hem op bezoek. Zelfs beelden vanuit het ouderlijk huis van Dee’s ouders wordt uitgebreid gevlogd. Als Enzo vlogt op de kamer van Quin kan ik mij daar nog wat bij voorstellen.

Het was Dee die bijna 5 jaar geleden viel op Enzo. Zij kwam Enzo tegen op social media. Dee volgde Milan en kwam zo bij zijn broer(tje) Enzo uit. Dee viel bijna als een blok op Enzo. Tijden veranderen blijkbaar.

Ik kan mij wel voorstellen dat Dee inmiddels klaar is met de kinderachtige Enzo. Als Dee wel met die tennisleraar heeft (wat niet eens zeker is), dan is die wellicht met zijn 23 jaar een stuk volwassener. Lol is niets mis mee, al gaat het bij Knol nogal de extreme kant op. 100x iemand op een dag laten schrikken, onverantwoord rijgedrag, het nodige (grappig bedoelde) beledigen.

Daarnaast draait het volwassen leven niet om geld, het is makkelijk en Dee vond het vast fijn de luxe vakanties en dergelijke, maar dat is niet het belangrijkste in het leven.

“Een tennisleraar verdient een schijntje in vergelijking met miljonair Enzo Knol. Dus wat ze in de blonde jongeman uit Tiel ziet, ”

Wellicht is geld niet het belangrijkste wat je zoekt in een partner??? Wat een ontzetttend domme tekst zeg.

Kinderachtig? Wat is daar mis mee? Het leven is al veel te kort, dan is het toch mooi om heel je leven kind te kunnen zijn. Mijn opa zou er een spreekwoordelijke moord voor doen om nog lekker kind te kunnen zijn.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
2
Val Mountainbiker In Vlog Enzo Knol Haalt Top 5 Dumpert!

De moutainbiker die in de vlog van Enzo Knol een lelijke val maakte had dit zeker niet verwacht! De vlog 2036 man valt superhard van fiets is niet alleen bijna een half miljoen keer bekeken, ook Dumpert heeft het ontdekt. Het stukje film waarin de onbekende mountainbiker een HARDE SMAK …

Enzo Knol
6
Wie Moet Enzo Knol Geheimhouden?

Een opmerkelijke scene doet zich voor in de laatste vlog 2042 ‘Rijden door de dikste plassen!’ van Enzo Knol. De vlogger gaat met zijn 2 vrienden pannenkoeken eten op een boot. De beelden die we vervolgens krijgen te zien van in het restaurant, het pannenkoekenschip in Assen, zijn wel heel …

Enzo Knol
4
Enzo Knol Had Bijna Lamborghini Gekocht

In de vlog van YouTuber Don de Jong geeft Enzo leuke informatie weg die hij niet eerder had verteld. Vorig jaar heeft hij zijn Porsche Panamera ingeruild voor een Jeep Grand Cherokee Trackhawk, te koop vanaf 238.710 euro. Maar het had zomaar gekund dat hij voor de Lamborghini Urus was …