Enzo Knol: ‘Mijn Vriendin Myron’?! Verliefde Vlogger Verspreekt Zich Bijna!

Enzo Knol
12

Ja ja, bijna had Enzo Knol in zijn laatste vlog verklapt dat Myron zijn vriendin was, maar hij kon het nog net inhouden. Hoewel, eigenlijk heeft hij het al verklapt.

Het gaat om het begin van zijn vlog ‘Enzo en Milan Knol gaan lampionnetje lopen’. Enzo babbelt in de winkelstraat van Zeist over de roze sjaal die hij cadeau heeft gekregen en weet even de naam niet van de gulle geefster.

Daarom vraagt hij Myron zonder haar naam te noemen om even in beeld te stappen. ‘Michelle’ weet Dee, sorry ik bedoel Myron te vertellen. ‘Maar ik heet geen Michelle, ik ben Myron’.

En dan volgt het: Enzo wil dat bevestigen en zegt, ‘ja, je bent mijn…’, stopt een fractie van een seconde en zegt snel ‘Myron.’

Hij zegt dus: ‘Je bent mijn Myron’. WAT zegt hij daar? De betekenis van deze zin is duidelijk, dat kan je alleen zeggen als het daadwerkelijk ook je vriendin is, maar het kan niet anders of Enzo had willen zeggen: ‘je bent mijn VRIENDIN Myron’.

Vraag is: waarom doet Enzo dat dan niet? Myron Koops komt de afgelopen weken vrijwel dagelijks voor in zijn vlog. En ook in de laatste vlog zien we iets wat ons doet herinneren aan de tijd met Enzo en Dee: een verliefd stel dat om elkaars flauwe grapjes moet lachen.

Lijkt me dat zodra de grote media (RTL Boulevard etc.) zich hiermee gaan bemoeien, Enzo eindelijk gaat bevestigen dat het Myron zijn vriendin is. Want zal haar omgeving (familie en vriendinnen van Myron) zich niet ondertussen afvragen wat hier nu aan de hand is? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Ben ik de enige die zag dat Myron er flink de ziekte in had dat Enzo zijn teen had gebroken. Eerst al haar voet verstuikt wat niet handig was als trainer voor een tv-programma dat gaande is. Vervolgens Enzo door een zelfde onoplettendheid die zijn teen brak.
Zij schrok maar de vlog erna leek het wel of zij ruzie hadden gehad. Toen zij hem terecht wees dat als het gebroken zou zijn, hij het schaatsen kon vergeten.
En vervolgens bleek het gebroken, was zij stil en geergerd door het lacherige maar ook lakonieke gedrag van Enzo.
Vandaag is een nieuwe vlog en ditmaar zonder Myron (die in gevallen van stress door Enzo mie-ron wordt genoemd en anders Maairon). Zou Myron nog in de vlogs blijven verschijnen?

Ze hebben geen ruzie, als je even de Instagram story van Enzo kijkt; daar zie je Myron achter het stuur van de Lamborghini. Enzo zelf zat er niet in die filmde het en ging er zelf op de fiets achteraan.

November 24, 2019 at 3:23 pm

Ja verklaar mij maar voor gek. Maar de verrassing van Daniel en Myron is nooit gekomen. De beloofde extra video kwam toch niet online om 17uur en de blog van 23 november is er niet en die van de 24e tot op heden ook niet. Er is iets aan de hand en in de laatste video met Myron was het gegiebel voorbij en was er merkbaar irritatie

Denk dat ze het langzamerhand wel naar buiten brengen. Bedenk in de tijd dat Enzo wat met Dee kreeg was hij niet extreem groot, waardoor Dee haar social media langzaam mee groeide. Myron heeft tot nu toe een social media zoals vele van haar leeftijd, denk aan veel persoonlijke posts. Hiermee wil ik zeggen, dat de kans groot is dat Myron haar profielen worden voorbereid. Zodat er niks persoonlijks of “raars” over haar zal lekken. Als je misschien deze week haar profiel op instagram opgezocht had zal je wel gezien hebben dat Francis, Daniel, Boaz, Linda, Anna en een aantal vrienden van Enzo haar oppeens volgen. Op Enzo zelf na…
Klaarstromen voor de grote onthulling, i guess..

Ja verklaar mij maar voor gek. Maar de verrassing van Daniel en Myron is nooit gekomen. De beloofde extra video kwam toch niet online om 17uur en de blog vaag 23 november is er niet en die van de 24e tot op heden ook niet. Er is iets aan de hand en in de laatste video met Myron was het gegiebel voorbij en was er merkbaar irritatie

Waarom maakt de Admin steeds 4 accounts aan en doet net of ze tegen elkaar praten.
Niemand praat hier echt niemand behalve de Admin zelf

Aansteller, armoedzaaier, laat je nakijken in je bedorven hersens, want jij bent RH niet. Ga naar Noord Korea en laat je doodknuppelen.

Ik zou het maar gewoon lekker vertellen als ik hem was, dan is hij meteen van alle comments af of hij een relatie heeft. Daar staat het nu onder alle video’s vol mee. Afgelopen week zei Enzo trouwens in zijn vlog dat Myron naar hem kwam omdat ze niks te doen had.. Ik snap dat hij het wilt opbouwen maar nu is het onderhand een toneelspel geworden en dat vind ik persoonlijk jammer.

We zullen het feit dat jij dit persoonlijk jammer vind Dn Opletter per omgaande Enzo mededelen. Ik denk dat hij hiervan zo schrikt dat hij met een officieel statement komt.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Wat Doet Jade (ex- van Gio) Bij Enzo Knol?

Jade Anna die onlangs nog haar breuk met Gio Latooy heeft bevestigd, duikt verrassend op in de vlog van Enzo Knol! De sportieve Jade is daar om met Myron een fitness video op te nemen. Verder in de vlog zitten Enzo en Jade samen in haar auto en onthult Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Neemt Acid Mee Op Sportvakantie!

Verrassend! Enzo Knol had eerder in zijn vlog zijn kijkers uitgedaagd om te raden wie met hem meeging op wintersport. Toch werd onder de comments meteen raak gegokt. Het was niemand minder dan Nathan Vandergunst, Acid, de rebelse Belgische YouTuber. Die was eerder 1 keer in zijn vlogs voorgekomen toen …

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …