Enzo Knol Met Nieuwe Vriendin Gespot?!

Enzo Knol
8

Er zijn aanwijzingen dat Enzo Knol een nieuwe vriendin heeft. Een filmer heeft afgelopen nacht de Jeep gefilmd waarin Enzo samen met een meisje zat. Die beelden zijn echter zo slecht dat je helaas geen goed beeld van haar krijgt. De beelden zijn geschoten in het uitgaansgebied van Assen. De laatste tijd is Enzo daar wel vaker te vinden.

Vriendin?

Enzo staat met zijn auto geparkeerd, klaar om weg te rijden. Hij geeft een paar keer flink gas omdat er een aantal omstanders zijn die vol bewondering toekijken. En dan zwaait de portier aan de bijrijderskant open. Iemand stapt uit: witte sneakers, skinny jeans en een witte sjaal. De persoon wil klaarblijkelijk nog even haar kleren goed schikken.

De onduidelijke beelden laten helaas niet haar hoofd zien, maar als ze weer de auto instapt en het portier dichtslaat, buigt ze iets naar voren waardoor haar gezicht belicht wordt door de binnenlamp. Hoe kort zichtbaar ook, uit die vage beelden is duidelijk een vrouwspersoon te halen.

Een paar dagen geleden was er ook al iets opvallends opgemerkt in de vlog. Enzo is met zijn vriend Bas en zijn vriendin pannenkoeken gaan eten in Assen.

Wie was vierde persoon?

Maar de vlogger heeft duidelijk voor 4 personen gereserveerd. We zien in zijn vlog alleen een groen stukje mouw van die vierde persoon, maar voldoende om te speculeren dat dit misschien een meisje is die Enzo ziet. De persoon die duidelijk niet in beeld mag zit ook zo ver mogelijk weg van Enzo om te voorkomen dat die in de vlog terecht komt.

Nog een aanwijzing dat Enzo verliefd is: de afgelopen tijd komen zijn vlogs en Fortnite-video’s later online. Dat gebeurde ten tijde van Dee ook wel, maar achteraf bezien had dit wellicht met ruzies te maken die hij voorafgaande aan de breuk met zij ex had.

Super vrolijk

Nu is Enzo super vrolijk. Daar heeft hij ook reden voor: hij heeft nog nooit zoveel views gehaald op zijn beide kanalen. Enzo verdient iets van 50.000 euro per maand, dat maakt natuurlijk iedereen vrolijk. Maar toch stapelen de aanwijzingen zich op dat Enzo flink aan het daten is.

Bericht voor de redactie.

Als je toch iets wilt betekenen voor de Nederlandse Youtube wereld richt je eigen eens op artikel 13 en maak daar eens een artikel over. Als ik de wet goed leest is dit het einde van de reactie videos en kunnen JustNicolas en KingAlert wel stoppen met hun kanaal. Ben het trouwens volledig eens met de wet. Dezelfde gedragsregels worden ook toegepast bij boeken tv en muziek. Ik heb Goudsmit en Justnicolas nooit creators gevonden. Zij varen mee op de woelige baren van Internet met filmpjes van een ander.

Nano de vriend van Enzo (Nano woont samen met een meisje) bedankt jullie voor de transgender operatie van Man naar vrouw. En dat geheel op kosten van RH. Kom eens een keer met feiten ( Enzo rijdt op en neer en heen en weer voor een chickie uit Assen. En ja, Enzo is inderdaad de laatste weken erg druk aanwezig en overenthousiast.) ipv je gefrustreerde gedachtespinsels. Zoek een baan of anders een hobby waarin je je vreemde gedachten kwijt kan.

Ik ben benieuwd wanneer Knol zichzelf dood rijdt of veel erger iemand anders aanrijdt of dood rijdt.

Dat harde optrekken op de snelweg kan prima, maar dat gedrag in dorpsstraatjes en zelf in een parkeergarage slaat werkelijk nergens op. Net zoals dat flinke gas geven om maar dat lawaai te laten horen. Kan me voorstellen dat bewoners van het complex waar hij woont er ook wel zat van zijn.

Na paar keer gas geven vinden de omstanders het wel genoeg en wensen dat hij vertrekt, maar nee, Enzo moet stoer doen en geeft nog twee keer een dot gas. Toch een tikkie los bij hem. Het is een jonge dame die uitstapt. Waarom ze even uitstapt is niet duidelijk, terwijl Enzo hard lacht. Of had ze geknoeit op haar jas? Dee zuipt zich lam in de weekenden (zegt ze zelf) en Enzo rijdt op en neer en heen en weer voor een chickie uit Assen. En ja, Enzo is inderdaad de laatste weken erg druk aanwezig en overenthousiast.

klopt, De vraag is niet of het gebeurt, maar wanneer het gebeurt. Liever niet, maar kan zomaar gebeuren. Of salto achterover waardoor hij zijn nek breekt en als je er goed vanaf komt in een rolstoel belandt. Hij zal dan vast wel nieuwe merchandise uitvinden.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Politie Verknalt Bijna Opnames Halloween van Enzo Knol

De laatste Halloween video van Enzo Knol is weer superspannend geworden, maar het was bijna niet doorgegaan! De Halloween spooktocht was gepand door Nicole en Myron in het bos bij Soesterberg. Dat gebeurde natuurlijk in het donker. Probleem is dat je niet in het donker in het bos mag zijn. …

Enzo Knol
Heeft Enzo Knol Gehoorschade?

In zijn laatste vlog “Bel de dokter maar” vertelt Enzo Knol dat hij een piep in zijn oren heeft. Die is zo erg dat hij er ‘s nachts niet ervan kan slapen . Alleen als hij gamet heeft de vlogger er geen last van. Enzo vreest het ergste. De medische …

Enzo Knol op Twitch
Enzo Knol
Enzo Knol Ontwijkt Antwoord Op Vraag Wat hij Verdient – Hier Het Echte Antwoord: 8 ton Per Jaar

Er zullen heel wat mensen op de vlog van Enzo hebben geklikt puur vanwege de titel: Kind vraagt: hoeveel verdien jij per jaar? Als je de vlog van Enzo afkijkt weet je nog steeds niet het antwoord. Dat was ook de verwachting. Enzo heeft daar nooit het antwoord op willen …