Enzo Knol Maakte Langste Vlog Tot Nog Toe – Vlogger Reageert Op Kritiek

Enzo Knol

Enzo Knol heeft met zijn laatste vlog “IK HEB GARAGE BOXEN VOL MET SPULLEN OP DE VEILING GEKOCHT” zijn
langste video tot nog toe opgenomen. De vlog duurt maar liefst 2 uur en 10 minuten! Onder de video reageren veel mensen op de spullen die voorbij komen. Maar er is ook kritiek dat hij spullen kapot slaat.

Enzo zet daarop een reactie onder die video. Die luidt (verkort): ” Hallo lieve mensen! Het was super leuk & interessant
om de boxen leeg te halen & de spullen mee te nemen. Wij hebben veel spullen (buiten beeld) weggebracht naar de kringloop. Voornamelijk kasten & stoeltjes. De gitaar die ik kapot sla was erg beschadigd & had geen snaren meer. Vandaar dat ik hem kapot sloeg. Verder lees ik dat soms spullen wel wat meer waarde heb dan ik had verwacht. Ik zal hier voortaan voorzichtiger mee omgaan!”

Ook Boaz reageert onder de video en krijgt een like van Enzo: “Gast dit is zo ziek! 2 uur kijken is geen probleem zo”. Lange tijd is Boaz niet meer met Enzo gezien en dat leverde geruchten op dat die twee ruzie zouden hebben. Uit die reactie blijkt dat dit niet het geval is.