Enzo Knol’s Visvriendin Lotte In paniek Over Optreden In Vlog!

Enzo Knol
6

Vlak voordat visvriendin Lotte Deb de eerste keer in de vlogs van vrijgezel Enzo Knol zou voorkomen had ze nog in paniek naar de vlogkoning geappt.

De 27-jarige Amsterdamse was bang geworden hoe de mensen op haar zouden reageren. Ze verklaart: ‘Het Internet kan soms hard zijn en ik wist niet of ik wel voorbereid was hoe mensen op mij konden gaan reageren.’

Dat vertelt Lotte op haar Instastories. Ze vertelt niet hoe Enzo haar geruststelde, maar het bleek helemaal niet nodig te zijn nadat vlog 2183 online kwam. Ze werd overspoeld met leuke berichtjes. ‘Ik heb zoveel aardige/lieve/schattige berichten en complimenten gekregen, dat had ik echt niet verwacht.’

Complimenten als ‘Leuke visvlog met jou erbij’ en ‘Hoi super leuk om je te zien in Enzo’s vlogs’. En ook deelt ze de volgende comment als voorbeeld ‘Als ik de vlog kijk lijkt het net of jullie elkaar al veel langer kennen‘.

Zeker bij de tweede vlog waar Lotte in voorkomt ‘Dit is wel heel spannend Lotte’ zie je wel dat ze het prima met elkaar kunnen vinden. De vlog opent met Lotte die het beeld in komt lopen en haar arm om zijn middel slaat.

Als buitenstaander zou je zomaar kunnen denken dat je hier een stelletje ziet! Onlangs plaatste Lotte op haar Insta een post met de volgende woorden (vertaald uit het Engels): Wanneer je een carrière hebt, een auto, goed salaris, je leuk eruitziet en grappig bent, maar nog steeds geen man! Waarom?’

Tja, waar zou Lotte die nu kunnen vinden? Misschien dat ze tijdens het vissen nog iets meer aan de haak slaat dan alleen een snoek? Wordt vervolgd!!

Ik lach mij dood, omdat reizen veel tijd kost wellicht geen vlog online. Lotte woont in Amsterdam, dat is niet ver. Als je een ‘baan’ hebt, zoals Enzo, dien je je eigen gemaakte afspraken na te komen om geen klanten te verliezen. Blijkbaar vindt Enzo zijn klanten niet het allerbelangrijkste. Dit bleek ook weer om de laatste mensen in de rij bij de opening van zijn 2e Pop-up store letterlijk in de kou te laten staan.

De grootste sukkel, (dat is die gast met de dikste betonplaat voor zijn hoofd) hiermee bedoel ik Alpha Wolf Paul Goudsmit, heeft de afgelopen jaren nogal schuimbekkend afgegeven in zijn KingAlert afleveringen op Dee als zij in lingerie of ondergoed o.a. de piste afging of op social media te se*y poseert. Laat eens raden hoe braaf Paul is………. Ik zie in zijn korte clips alleen maar leeggezopen bierflesjes en hangti*ten van Wendy die keer op keer in beeld komen en daarbij wordt ook nog eens ingezoomd. En dan nog op Twitter durft deze onbeschofte Alpha Wolf een ander te omschrijven dat hij een bord voor zijn hoofd heeft. Paultje geniet zogenaamd van zijn laatste vakantie als ZZP voordat hij weer voor de volgende zomervakantie gewoon ergens in loondienst is. Het is voor mij 100x vermakelijker om te zien dat hij maand na maand rode cijfers schrijft met zijn subscribers en aantal views dan het kijken naar Wendy’s ti*ten.

Het is natuurlijk beneden alle peil dat Enzo niet even via de gebruikelijke weg (YouTube) waar zijn vlogs online komen te melden wat er aan de hand is en/of de vlogs eerdaags komen. Met een tekst onder zijn laatste vlog had hij dat met gemak kunnen doen. Het boeren Assense bolletje van Enzo vertoont scheurtjes en hij gaat beetje bij beetje naast zijn schoenen lopen. Hij is bij mij definitief een tree lager gezet op de ladder. Slechte communicatie naar je klanten toe, is het begin van een afdaling op een berg. (Maar ja, Lotte’s haar bergen verkennen kost tijd en dan is voor uploaden geen tijd!! hahaha) Dit wordt versterkt als vrij snel StukTV het stokje als grootste Nederlandstalige YouTube kanaal van Enzo overneemt. Het format van de Opa’s oke, de invulling en uitvoering is volkomen bagger. Echt een item voor kindertjes van 4 tot 9 jaar.

De Alpha wolf heeft al toegeslagen. Die gooit een appje van een volslagen onbekende online met het vermoeden van Enzo verhouding met Lotte.
Geen enkel commentaar van de Alpha zelf. Dit is natuurlijk met de bedoeling als de reacties negatief zijn om te zeggen dat hij dit soort onzin ontvangt en als er iets van waar is dat hij zegt ja ik weet alles.
Nu heb ik uit voor mij betrouwbare bron vernomen dat het huwelijk van Paul op springen staat om hij sinds kort een homofiele verhouding heeft met zijn redactielid. Als mijn bron de waarheid niet spreekt ja sorry dan hé.

Bronnen dien je toch te verifieren ? hahahaha
Als Alpha Wolf heb je voor het zeggen (a-hum) in zijn roedel. Dat Alpha Wolf zijn roedel penetreert bij zowel de mannetjes als vrouwtjes zou goed kunnen. Op basis van deze prestaties wordt de roedel weer herschikt. Lig je niet “wijd” genoeg uit elkaar dan wordt je weer naar achter getrapt in zijn roedel. (Dit laatste is voor de puzzelaars een doordenkertje met meerdere betekenissen) hahahaha

Ach, als de auteur van deze site een Appha wolf was, stond hier een verhaal met daarin suggesties die later dan kant noch wal raken. Nu blijkt gewoon dat Enzo in het buitenland was met een slechte verbinding. Geen paniek, geen extra King Alerts vanuit het verre Spanje. Vandaag 2 vlogs en morgen weer 2 en het is weer normaal.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Wat Doet Jade (ex- van Gio) Bij Enzo Knol?

Jade Anna die onlangs nog haar breuk met Gio Latooy heeft bevestigd, duikt verrassend op in de vlog van Enzo Knol! De sportieve Jade is daar om met Myron een fitness video op te nemen. Verder in de vlog zitten Enzo en Jade samen in haar auto en onthult Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Neemt Acid Mee Op Sportvakantie!

Verrassend! Enzo Knol had eerder in zijn vlog zijn kijkers uitgedaagd om te raden wie met hem meeging op wintersport. Toch werd onder de comments meteen raak gegokt. Het was niemand minder dan Nathan Vandergunst, Acid, de rebelse Belgische YouTuber. Die was eerder 1 keer in zijn vlogs voorgekomen toen …

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …