Enzo Knol Krijgt Steun Na Aanval Britt Dekker Op Vlogger

Enzo Knol

Bij de Tina Awards onthulde tv-persoonlijkheid Britt Dekker dat Enzo Knol 10.000 euro heeft gevraagd voor zijn
komst naar dit event. Met eerst de mededeling dat ze niet wist of ze dit mocht zeggen vertelde ze het toch. Dat kreeg hij niet en dat was de reden waarom hij er niet was.

Britt leek hiermee te zeggen dat de vlogger geen geldige reden had om niet te komen. Dit nieuws is inmiddels ontploft en bij RTL Bouleverd en RTL Nieuws terecht gekomen. De jongens van StukTV waren er overigens ook niet maar die moesten werken dus dat was wel geldig, volgens de beredenering van de goed betaalde Britt.

Op social media kozen vrijwel alle reageerders onder dit bericht de kant van de vlogger. Een aantal reacties over het gedrag van miljonair Britt:
YouTuber-ster Kwebbelkop: “Heel onprofessioneel dit! Enzo die om wat centjes vraagt moet gewoon kunnen, de award show verdiend er ook wat aan. Anyways, mijn prijs is €25.000,- stuur me maar even een berichtje waar een hoe laat precies!”
Ene Frenkie: “Die meid staat daar toch ook niet gratis? Zeer onprofessioneel dit.”
En deze reatie: “Tja zou ik er ook voor vragen. Die awardshow is voor hem niks waard en niet belangrijk. Hun zouden eerder hem willen voor hun circus show dan andersom. Betalen anders is het z’n tijd niet waard.”
Puq vindt: “Nog best weinig voor iemand met het bereik van Enzo.”
Joel Beukers die altijd voor goud gaat vindt 10.000 euro prima: “Logisch toch. Mij niet bellen.”
Autovrienden zegt:”En volledig terecht! Artiesten betalen ze toch ook? Of wil Tina alle influencers gratis laten komen?”
YouTuber Jesse Heffels heeft een duidelijke mening over Britt Dekker: Wat een dom wijf”.
Enzo zelf heeft niet gereageerd maar waarschijnlijk had Enzo totaal geen interesse om naar een awards show te komen. Dat heeft Enzo ook bijna nooit gedaan.

Enzo Knol op Twitch
Enzo Knol
Enzo Knol Ontwijkt Antwoord Op Vraag Wat hij Verdient – Hier Het Echte Antwoord: 8 ton Per Jaar

Er zullen heel wat mensen op de vlog van Enzo hebben geklikt puur vanwege de titel: Kind vraagt: hoeveel verdien jij per jaar? Als je de vlog van Enzo afkijkt weet je nog steeds niet het antwoord. Dat was ook de verwachting. Enzo heeft daar nooit het antwoord op willen …

Enzo Knol
Enzo Knol Is Geen Geldwolf! “Wees Wat Aardiger Voor Mij”

Terwijl Enzo Knol wordt overstelpt met complimenten voor de liveshow EnzoLympics van afgelopen zaterdag, moet hij ook iets kwijt over de negatieve reacties die hij eerder kreeg. Onder zijn laatste vlog Zenuwen voor de Enzolympics live schrijft hij:” En alleen maar fijn om jullie mening te zien.” Maar: “Het kan …

dutchperformante
EnzoLympics Groot Succes – Mede-Presentator Chahid Charrak Na Show Lamborghini Kwijt

Tot op het laatst heeft Enzo Knol nog reclame gemaakt voor de liveshow in Groningen, maar de beelden van de aanwezigen laten zien dat de zaal vrijwel geheel was uitverkocht. En zo te lezen op Insta waren de fans enthousiast over de eerste live EnzoLympics. Pim, de personal trainer van …