Enzo Knol Krijgt Steun Na Aanval Britt Dekker Op Vlogger

Enzo Knol

Bij de Tina Awards onthulde tv-persoonlijkheid Britt Dekker dat Enzo Knol 10.000 euro heeft gevraagd voor zijn
komst naar dit event. Met eerst de mededeling dat ze niet wist of ze dit mocht zeggen vertelde ze het toch. Dat kreeg hij niet en dat was de reden waarom hij er niet was.

Britt leek hiermee te zeggen dat de vlogger geen geldige reden had om niet te komen. Dit nieuws is inmiddels ontploft en bij RTL Bouleverd en RTL Nieuws terecht gekomen. De jongens van StukTV waren er overigens ook niet maar die moesten werken dus dat was wel geldig, volgens de beredenering van de goed betaalde Britt.

Op social media kozen vrijwel alle reageerders onder dit bericht de kant van de vlogger. Een aantal reacties over het gedrag van miljonair Britt:
YouTuber-ster Kwebbelkop: “Heel onprofessioneel dit! Enzo die om wat centjes vraagt moet gewoon kunnen, de award show verdiend er ook wat aan. Anyways, mijn prijs is €25.000,- stuur me maar even een berichtje waar een hoe laat precies!”
Ene Frenkie: “Die meid staat daar toch ook niet gratis? Zeer onprofessioneel dit.”
En deze reatie: “Tja zou ik er ook voor vragen. Die awardshow is voor hem niks waard en niet belangrijk. Hun zouden eerder hem willen voor hun circus show dan andersom. Betalen anders is het z’n tijd niet waard.”
Puq vindt: “Nog best weinig voor iemand met het bereik van Enzo.”
Joel Beukers die altijd voor goud gaat vindt 10.000 euro prima: “Logisch toch. Mij niet bellen.”
Autovrienden zegt:”En volledig terecht! Artiesten betalen ze toch ook? Of wil Tina alle influencers gratis laten komen?”
YouTuber Jesse Heffels heeft een duidelijke mening over Britt Dekker: Wat een dom wijf”.
Enzo zelf heeft niet gereageerd maar waarschijnlijk had Enzo totaal geen interesse om naar een awards show te komen. Dat heeft Enzo ook bijna nooit gedaan.

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van …