Enzo Knol Krijgt Steun Na Aanval Britt Dekker Op Vlogger

Enzo Knol

Bij de Tina Awards onthulde tv-persoonlijkheid Britt Dekker dat Enzo Knol 10.000 euro heeft gevraagd voor zijn
komst naar dit event. Met eerst de mededeling dat ze niet wist of ze dit mocht zeggen vertelde ze het toch. Dat kreeg hij niet en dat was de reden waarom hij er niet was.

Britt leek hiermee te zeggen dat de vlogger geen geldige reden had om niet te komen. Dit nieuws is inmiddels ontploft en bij RTL Bouleverd en RTL Nieuws terecht gekomen. De jongens van StukTV waren er overigens ook niet maar die moesten werken dus dat was wel geldig, volgens de beredenering van de goed betaalde Britt.

Op social media kozen vrijwel alle reageerders onder dit bericht de kant van de vlogger. Een aantal reacties over het gedrag van miljonair Britt:
YouTuber-ster Kwebbelkop: “Heel onprofessioneel dit! Enzo die om wat centjes vraagt moet gewoon kunnen, de award show verdiend er ook wat aan. Anyways, mijn prijs is €25.000,- stuur me maar even een berichtje waar een hoe laat precies!”
Ene Frenkie: “Die meid staat daar toch ook niet gratis? Zeer onprofessioneel dit.”
En deze reatie: “Tja zou ik er ook voor vragen. Die awardshow is voor hem niks waard en niet belangrijk. Hun zouden eerder hem willen voor hun circus show dan andersom. Betalen anders is het z’n tijd niet waard.”
Puq vindt: “Nog best weinig voor iemand met het bereik van Enzo.”
Joel Beukers die altijd voor goud gaat vindt 10.000 euro prima: “Logisch toch. Mij niet bellen.”
Autovrienden zegt:”En volledig terecht! Artiesten betalen ze toch ook? Of wil Tina alle influencers gratis laten komen?”
YouTuber Jesse Heffels heeft een duidelijke mening over Britt Dekker: Wat een dom wijf”.
Enzo zelf heeft niet gereageerd maar waarschijnlijk had Enzo totaal geen interesse om naar een awards show te komen. Dat heeft Enzo ook bijna nooit gedaan.

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …

Enzo Knol
Irma Knol Lanceert Eigen Biografie – Veel Media Belangstelling

Irma Knol heeft vandaag haar kookbio zoals ze het zelf noemt aan de pers gepresenteerd. Vorige week was er al eenpaginagroot interview met haar in De Telegraaf en een gesprek met de regionale televisie. Zowel Enzo als Milan zijn aanwezig die in hun Instastories reclame maken voor haar boek , …

Enzo Knol
Inkomsten Enzo Knol Op Twitch Gelekt!

Door een datalek bij Twitch zijn de inkomsten van alle Twitch streamers wereldwijd bekend geworden, ook die van Nederlandse live streamers. Daaruit blijkt dat Enzo Knol die begin dit jaar begonnen is met Twitch 55.000 dollar tot nog toe verdiend heeft met zijn kanaal. En het jaar is nog niet …