Enzo Knol Krijgt Steun Na Aanval Britt Dekker Op Vlogger

Enzo Knol

Bij de Tina Awards onthulde tv-persoonlijkheid Britt Dekker dat Enzo Knol 10.000 euro heeft gevraagd voor zijn
komst naar dit event. Met eerst de mededeling dat ze niet wist of ze dit mocht zeggen vertelde ze het toch. Dat kreeg hij niet en dat was de reden waarom hij er niet was.

Britt leek hiermee te zeggen dat de vlogger geen geldige reden had om niet te komen. Dit nieuws is inmiddels ontploft en bij RTL Bouleverd en RTL Nieuws terecht gekomen. De jongens van StukTV waren er overigens ook niet maar die moesten werken dus dat was wel geldig, volgens de beredenering van de goed betaalde Britt.

Op social media kozen vrijwel alle reageerders onder dit bericht de kant van de vlogger. Een aantal reacties over het gedrag van miljonair Britt:
YouTuber-ster Kwebbelkop: “Heel onprofessioneel dit! Enzo die om wat centjes vraagt moet gewoon kunnen, de award show verdiend er ook wat aan. Anyways, mijn prijs is €25.000,- stuur me maar even een berichtje waar een hoe laat precies!”
Ene Frenkie: “Die meid staat daar toch ook niet gratis? Zeer onprofessioneel dit.”
En deze reatie: “Tja zou ik er ook voor vragen. Die awardshow is voor hem niks waard en niet belangrijk. Hun zouden eerder hem willen voor hun circus show dan andersom. Betalen anders is het z’n tijd niet waard.”
Puq vindt: “Nog best weinig voor iemand met het bereik van Enzo.”
Joel Beukers die altijd voor goud gaat vindt 10.000 euro prima: “Logisch toch. Mij niet bellen.”
Autovrienden zegt:”En volledig terecht! Artiesten betalen ze toch ook? Of wil Tina alle influencers gratis laten komen?”
YouTuber Jesse Heffels heeft een duidelijke mening over Britt Dekker: Wat een dom wijf”.
Enzo zelf heeft niet gereageerd maar waarschijnlijk had Enzo totaal geen interesse om naar een awards show te komen. Dat heeft Enzo ook bijna nooit gedaan.

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

Enzo Knol
Wat Doet Jade (ex- van Gio) Bij Enzo Knol?

Jade Anna die onlangs nog haar breuk met Gio Latooy heeft bevestigd, duikt verrassend op in de vlog van Enzo Knol! De sportieve Jade is daar om met Myron een fitness video op te nemen. Verder in de vlog zitten Enzo en Jade samen in haar auto en onthult Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Neemt Acid Mee Op Sportvakantie!

Verrassend! Enzo Knol had eerder in zijn vlog zijn kijkers uitgedaagd om te raden wie met hem meeging op wintersport. Toch werd onder de comments meteen raak gegokt. Het was niemand minder dan Nathan Vandergunst, Acid, de rebelse Belgische YouTuber. Die was eerder 1 keer in zijn vlogs voorgekomen toen …