Enzo Knol Krijgt Steun Na Aanval Britt Dekker Op Vlogger

Enzo Knol

Bij de Tina Awards onthulde tv-persoonlijkheid Britt Dekker dat Enzo Knol 10.000 euro heeft gevraagd voor zijn
komst naar dit event. Met eerst de mededeling dat ze niet wist of ze dit mocht zeggen vertelde ze het toch. Dat kreeg hij niet en dat was de reden waarom hij er niet was.

Britt leek hiermee te zeggen dat de vlogger geen geldige reden had om niet te komen. Dit nieuws is inmiddels ontploft en bij RTL Bouleverd en RTL Nieuws terecht gekomen. De jongens van StukTV waren er overigens ook niet maar die moesten werken dus dat was wel geldig, volgens de beredenering van de goed betaalde Britt.

Op social media kozen vrijwel alle reageerders onder dit bericht de kant van de vlogger. Een aantal reacties over het gedrag van miljonair Britt:
YouTuber-ster Kwebbelkop: “Heel onprofessioneel dit! Enzo die om wat centjes vraagt moet gewoon kunnen, de award show verdiend er ook wat aan. Anyways, mijn prijs is €25.000,- stuur me maar even een berichtje waar een hoe laat precies!”
Ene Frenkie: “Die meid staat daar toch ook niet gratis? Zeer onprofessioneel dit.”
En deze reatie: “Tja zou ik er ook voor vragen. Die awardshow is voor hem niks waard en niet belangrijk. Hun zouden eerder hem willen voor hun circus show dan andersom. Betalen anders is het z’n tijd niet waard.”
Puq vindt: “Nog best weinig voor iemand met het bereik van Enzo.”
Joel Beukers die altijd voor goud gaat vindt 10.000 euro prima: “Logisch toch. Mij niet bellen.”
Autovrienden zegt:”En volledig terecht! Artiesten betalen ze toch ook? Of wil Tina alle influencers gratis laten komen?”
YouTuber Jesse Heffels heeft een duidelijke mening over Britt Dekker: Wat een dom wijf”.
Enzo zelf heeft niet gereageerd maar waarschijnlijk had Enzo totaal geen interesse om naar een awards show te komen. Dat heeft Enzo ook bijna nooit gedaan.

Enzo Knol
Balen Voor Belgische Fans – Enzo Knol Ziek

In de vlog van vandaag blijkt Enzo Knol ziek te zijn. De vlogger staat in de ochtend nog vol energie op,maar in de loop van de dag wordt hij steeds zieker. Dat is balen want gisteren en vandaag (30 april/1 mei) zouden honderden Belgische fans hun YouTub-held gaan ontmoeten. Ongetwijfeld …

Enzo Knol
Enzo Knol Organiseert Overal In Het Land Meet & Greets

Verrassing voor de fans van Enzo Knol: Voor dit jaar en tot in 2023 organiseert Enzo Knol Meet & Greets in Nederland en België. Dat heeft de vlogger op Instastories bekendgemaakt. De Meet & Greet van afgelopen weekend in attractiepark Drouwenerzand blijkt dus nu de aftrap van een hele reeks …

Enzo Knol
Hoe Enzo & Myron Elkaar Voor Het Eerst Hebben Ontmoet

Myron Koops heeft haar vriend Enzo Knol leren kennen op een kartbaan. Ze vertelt op haar Instagram: “Ik werkte destijds op de kartbaan en Enzo kwam daar een vlog opnemen. Eerst hadden we een vriendschappelijk contact en dat groeide uit naar meer” En ze sluit af met een hartje. Hoe …