Enzo Knol Is Populairder Dan Ooit: Nu Ook TikTok Succes!

Enzo Knol
45

Met de Lambodance heeft Enzo Knol op TikTok een onverwacht succes behaalt. Het korte filmpje onder de track ‘Rockstar’ is inmiddels ruim 10 miljoen keer bekeken! Zijn eigen versie met vriendin Myron is bijna 125.000 keer geliket.

Vlogger Enzo Knol is nog nooit zo populair geweest als nu: deze week werd Enzo weer de grootste Nederlandstalige YouTuber met 2,39 miljoen abonnees.

Wat betreft en aantal views is hij veel groter: ruim 53 miljoen views de afgelopen maand. Nog nooit hebben er zoveel mensen naar Enzo Knol gekeken.

Nummer 2 is nu weer Giel de Winter’s StukTV. Giel was zo sportief om Enzo via Instastories te feliciteren en verrassend kwam de Brabander uit Uden nog een keer voor in de vlog 2455 van Enzo.

Giel was namelijk op bezoek bij zijn broer Milan en Enzo kwam toevallig langs. Ook heeft de Zeister YouTuber afgelopen maandag een videogesprek gehad met niet minder dan Koningin Maxima. Dat is de eerste keer dat de Koninklijke familie zich inlaat met een YouTuber.

Het interview dat Enzo Knol had kreeg veel aandacht in de media vanwege de vraag hoe de Koningin achter de schermen was, weg van de camera’s. Alle media berichtten hierover en het NOS journaal opende ermee.

En om het allemaal nog mooier te maken: Enzo staat nu nummer 1 trending met zijn vlog waarin hij de Koningin interviewt. Nummer 2 trending is de video van de NOS over datzelfde interview.

De man achter het enige youtube nieuws gaat maandag aankondigen te stoppen?
Zou de dag dan eindelijk daar zijn?

Ja en mocht hij dat wel doe lacht hij jullie “de meeste deelnemers van deze site” alsnog allemaal uit!

Theking77nl had het gisteren moeilijk toen hij er achter kwam dat de kijkers masaal in aantallen waren afgenomen.
Hij beschuldigt YouTube dat de suboxen niet werken maar kan het zijn dat mensen gewoon niet meer geintereseerd zijn?
Hij had het zelf over dat hij wellicht weer een baan moet gaan zoeken als mensen niet snel gaan doneren op hem.

Na deze nacht krijgt hij het nog moeilijker. Zit in ruzie met cemal en Jesse Hoefnagels

Anders,
Wacht maar af.
Geduld is schone zaak.
Wij zijn ECHTE journalisten.
Hoor en wederhoor.
Wat jij grote praat noemt is voor ons de waarheid.
Wel wachten we even de vlgd KA af ,niemand hoeft mee te profiteren.

Kuch, jochie toch. Voor een paar euro vraag je de status van een auto op, inclusief de status van het ventieldopje.

Ik heb ook niks meer gezien of gehoord van die “Silvester” met zijn grote praat over een primeur rondom Enzo zijn Porsche.

Silvester ist deutsch fuhr oudjaarsdag. Alleen heeft hij er niet bijgezegd in welk jaar.

Kusjes, Patries

45 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol en Myron Koops Hebben Nu Ook ‘Officieel’ Relatie

Enzo Knol heeft voor de derde (!) keer in korte tijd een foto op zijn Instagram geplaatst samen met zijn vriendin Myron Koops. Wat opvalt: alle 3 de foto’s ondertekent Enzo met een hartje. En dat hartje kan maar voor 1 persoon bedoelt zijn! Ook Mees van Dam, visvriend Daniel …

Enzo Knol
Enzo Knol Boos Op McDonalds In Huis ter Heide

Enzo Knol maakt vaak gebruik van de McDonalds in Huis ter Heide (Zeist), maar in vlog 2503 laat hij weten dat hem iets dwars zit. Een aantal medewerkers zijn altijd chagrijnig naar hun klanten toe en er kan geen lachje vanaf. Enzo reageert kwaad nadat hij net weer een bestelling …

Enzo Knol
3
‘Vader Van Enzo Knol’ Adviseert Alcohol Tegen Corona?

Komiek Kees van Amstel is op YouTube weer in zijn rol van de vader van Enzo Knol gedoken. Daarin zien we hem met een petje op en geregeld Knolpower uitroepend adviezen geven over corona. (Zie video onder deze post.) In de video op het YouTube-kanaal van tv-programma Klikbeet geplaatst geeft …