Enzo Knol is Mijn Vader

Misschien een rare vraag: zou jij Enzo Knol als vader willen hebben? Op die vraag kom ik door het volgende.

Is Enzo Knol geschikt om nu al vader te worden? Foto: Instagram.
Is Enzo Knol geschikt om nu al vader te worden? Foto: Instagram.

Tijdens een Minecraft Survival aflevering stelt Enzo een aantal bijzondere vragen die hijzelf en zijn broer Milan zullen beantwoorden.

Hemel of Hel

Ze moeten kiezen tussen 2 antwoorden die bijna even bizar zijn als de vraag zelf, maar je moet een keuze maken. Sommige zijn wel heel vergezocht als: Wie zou je het liefst willen ontmoeten? Het monster van Loch Ness of Pokemon? Of: Wil je naar de hemel of de hel?

De keuze van Milan valt bij die laatste vraag op de hemel, terwijl Enzo toch liever kiest voor de hel. Het zijn dus keuzes die je in het echt helemaal nooit hoeft te maken.

Maar er zit 1 vraag bij die wel leuk is om even apart te nemen. Enzo stelt de vraag: Als je moet kiezen, nu een kind nemen of nooit kinderen? Milan hoeft daar niet eens over na te denken. Als hij die keuze nu moet maken dan is het nooit.

Kind van Dee

Enzo hoeft daar ook geen seconde over na te denken. Hij zal nu een kind willen hebben en dan natuurlijk van Dee. Hoe vergezocht die keuze ook is, in werkelijkheid zal je die keuze ook nooit hoeven maken, maar in een iets andere variant kan het wel voorkomen.

Stel dat je vriendin zwanger wordt, houd je dan het kind of kies je voor abortus? Helaas is die vraag niet gesteld, maar Enzo heeft een gijntje uitgehaald waarbij – indien het echt was gebeurd – hij die keuze wel had moeten maken.

Toen Enzo nog in Assen woonde heeft hij zijn moeder gebeld en gezegd dat Dee zwanger was. Irma, zo heet de moeder van Enzo, was geschokt en begon meteen vragen te stellen als abortus of niet en hoe gaat dit dan verder tussen jou en Dee.

Toen Enzo vertelde dat het slechts een grap was kon Irma daar niet om lachen. Even had ze ook geen behoefte om zijn telefoontjes meer te beantwoorden. Enzo besloot daarop de video niet openbaar te maken.

Enzo is in deze video duidelijk over wat hij van zijn eigen vader vindt.

Zwanger

Hoewel het dus een grap was, het is helemaal niet zo ver gezocht. En als Dee ongewenst of onverwacht zwanger wordt, wat doen ze dan? Die vraag heeft Enzo niet hoeven beantwoorden, maar als je de grappenmaker zo een beetje aanvoelt dan denk ik dat hij het kind gewoon wil houden.

Ik denk dat Enzo dolblij zou zijn, ook al komt dat kind dan ietjes te vroeg (Dee is nu 17 jaar en Enzo 21). Meer nog, hij zou in de zevende hemel zijn in plaats van de hel!

Enzo heeft zelf geen goed voorbeeld. Zijn eigen vader heeft hem van kinds af aan niet meer willen zien. De Youtuber haat hem ook hartgrondig. De populaire vlogger zou alles doen om wel een goede vader te zijn en zijn kind willen behoeden voor de ellende die hij zelf in zijn jeugd heeft meegemaakt.

Rotjoch

Het zal hem zeker lukken! Enzo had niet alleen een rotjeugd, zoals we inmiddels weten was hij ook een rotjoch. Dat zijn z’n eigen woorden: zie Enzo  Knol in de cel. Maar dat ligt nu achter hem. Die ervaringen kunnen hem juist maken tot een uitstekende toffe vader.

En, hoe raar die vraag misschien ook klinkt, hoe zou jij het vinden als Enzo Knol je vader zou zijn? Hoe zou hij als ouder zijn?

Kan in ieder geval niet wachten totdat we zijn eerste kleine spruit in de vlogs kunnen zien. Als Dee nu ophoudt met de pil te nemen, over 9 maanden, dan is het zover!

De Minecraft Survival Aflevering: Enzo als Vader.

Hoi enzo knol ik zou graag willen weten waar komt bumper vandaan en hoe oud hij is want het zou mijn hond zijn broer wel eens kunnen zijn

Gr solAantje. En een pootje van caprice onze hond die misschien zijn broer zou kunnen zijn

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …