Enzo Knol in Quarantaine Voor Corona-vrees – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol
11

Enzo Knol is net op tijd uit Oostenrijk vertrokken. Hij was daar vakantie aan het vieren samen met 3 vrienden en vriendin Myron.

Vanaf vandaag zijn daar skipistes en hotels gesloten en ook Duitsland sluit de grenzen. De vlogger is vlak voor sluitingstijd teruggekeerd in Nederland, maar neemt zijn verantwoordelijkheid.

Enzo meldde op Instastories dat hij in vrijwillige quarantaine blijft van 2 weken. Betekent dat hij niet naar buiten gaat! Niet dat hij het gevreesde virus heeft, hij neemt het zekere voor het onzekere.

Vraag is natuurlijk: wat gebeurt er met zijn vlogs als hij 14 dagen lang binnen blijft. Enzo ziet het zonnig in. “ik heb leuke plannen voor mijn vlogs!” Wat die zijn zullen gauw genoeg merken.

En Gio Latooy heeft ook een IQ lager dan zijn leeftijd. Zowel met Poen smijten als onnodig huisraad kapot maken. Kunnen zulke gasten niet verdwijnen van YouTube?

De enige echte RH

Corona, (deels) lege schappen in de supermarkt en wat doet Don de Jong? Hij gaat naar de supermarkt, constateert dat de schappen leeg zijn, koopt etenswaren en slaat het kapot in zijn achtertuin voor “content”. Hoe diep kan je zakken. IQ < 60 ofwel zwakbegaafd.

De enige echte RH

Omdat mensen hier altijd wel lopen te zeiken als Paul de titel van Enzo gebruikt omdat er nieuws is mbt Enzo (wat het normale nieuws ook doet)
En als Wikker het doet hoor je bijna niemand erover. (ook al komt er ook bijna geen hond)

Binnenkort komt iets geweldigs aan. Ongekend voor de YouTube scene in Nederland. Hou mijn berichtgeving in de gaten.

Ik weet het Paul, samen zullen wij de community verrassen met content die zijn weerga niet kent, maar we houden het nog even geheim.

Wikker doet weer lekker uit de hoogte en wil weer views trekken met een Enzo Knol titel.

Enzo werkt vooruit en hij kan ook gewoon game vids maken en hier en daar wat thuis vlogs.

Beste Tijn Bos,
Wat doet Wikker anders als b.v. King Alert of Just Nicolas.
Alledrie bestaan ze bij gratie van Enzo.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …

Enzo Knol
Enzo Knol Start Podcast De Bennies Op Spotify

Wat een verrassing! Samen met zijn vrienden Noël Dekkers en Thijs start Enzo de podcast De Bennies. Vanaf 3 maart kan je die elke vrijdag op Spotify beluisteren. Dat ze wat samen van plan waren was al eerder duidelijk. De drie jongemannen waren een paar keer samen gaan lunchen met …

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …