Enzo Knol in Quarantaine Voor Corona-vrees – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol
11

Enzo Knol is net op tijd uit Oostenrijk vertrokken. Hij was daar vakantie aan het vieren samen met 3 vrienden en vriendin Myron.

Vanaf vandaag zijn daar skipistes en hotels gesloten en ook Duitsland sluit de grenzen. De vlogger is vlak voor sluitingstijd teruggekeerd in Nederland, maar neemt zijn verantwoordelijkheid.

Enzo meldde op Instastories dat hij in vrijwillige quarantaine blijft van 2 weken. Betekent dat hij niet naar buiten gaat! Niet dat hij het gevreesde virus heeft, hij neemt het zekere voor het onzekere.

Vraag is natuurlijk: wat gebeurt er met zijn vlogs als hij 14 dagen lang binnen blijft. Enzo ziet het zonnig in. “ik heb leuke plannen voor mijn vlogs!” Wat die zijn zullen gauw genoeg merken.

En Gio Latooy heeft ook een IQ lager dan zijn leeftijd. Zowel met Poen smijten als onnodig huisraad kapot maken. Kunnen zulke gasten niet verdwijnen van YouTube?

De enige echte RH

Corona, (deels) lege schappen in de supermarkt en wat doet Don de Jong? Hij gaat naar de supermarkt, constateert dat de schappen leeg zijn, koopt etenswaren en slaat het kapot in zijn achtertuin voor “content”. Hoe diep kan je zakken. IQ < 60 ofwel zwakbegaafd.

De enige echte RH

Omdat mensen hier altijd wel lopen te zeiken als Paul de titel van Enzo gebruikt omdat er nieuws is mbt Enzo (wat het normale nieuws ook doet)
En als Wikker het doet hoor je bijna niemand erover. (ook al komt er ook bijna geen hond)

Binnenkort komt iets geweldigs aan. Ongekend voor de YouTube scene in Nederland. Hou mijn berichtgeving in de gaten.

Ik weet het Paul, samen zullen wij de community verrassen met content die zijn weerga niet kent, maar we houden het nog even geheim.

Wikker doet weer lekker uit de hoogte en wil weer views trekken met een Enzo Knol titel.

Enzo werkt vooruit en hij kan ook gewoon game vids maken en hier en daar wat thuis vlogs.

Beste Tijn Bos,
Wat doet Wikker anders als b.v. King Alert of Just Nicolas.
Alledrie bestaan ze bij gratie van Enzo.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enzo Knol
Enzo Knol Woedend Op Roddelpraat – Video Offline Gehaald!

Opmerkelijk nieuws: Enzo Knol heeft de laatste YouTube video van Rodelpraat offine laten halen door de videodienst.Het roddelprogramma van Jan Roos en Dennis Schouten gebruikte ongevraagd een fragment uit zijnvlog ´De droomauto van Myron gekocht voor haar verjaardag`. Jan Roos leidde het videofragment in dat hij zoal een hekel had …

Enzo Knol
Meet & Greet Enzo Knol Gaat Niet Door!

Enzo Knol heeft zojuist via Instastories bekend gemaakt dat zijn Meet & Greet in Utrecht niet doorgaat. De vlogger die net terug is uit Duitsland vertelde dat hij daar corona had opgelopen. Hoewel Enzo niet op bed hoeft het liggen, kan hij uiteraard geen fans ontmoeten als hij nog besmet …

Enzo Knol
Knolpower Appartementen Van Enzo Knol Eindelijk Te Boeken!

Eindelijk kan je de Knolpower appartementen boeken op een speciale website. Enzo Knol had de appartementen bij het Gardameer in Italië al eerder klaargemaakt voor verhuur, zoals je had kunnen zien in 1 van zijn vlogs. Vorig jaar zomer had hij ze al gekocht en was meerdere keren speciaal teruggekeerd …