Enzo Knol in LEGO!

Nieuws
1

Enzo Knol werd wel op een heel bijzonder manier verrast door een fan. Dat ging via RTL Late Night waar hij tot nog toe 2 keer te gast is geweest.

Een jongen uit Brabant genaamd Lorenzo had RTL Late Night nagespeeld in LEGO. Hij had daarop de video naar Luuk Ikink van RTL opgestuurd. En Luuk zond de video uit in zijn vaste rubriek bij de talk-show.

enzo legoEn wat zagen we daar? Het interview wat Humberto Tan vorig jaar had met Enzo Knol, maar dan in LEGO nagespeeld. Lorenzo – een 15-jarige VWO-scholier – is namelijk fan van YouTubers, waaronder Enzo.

Luuk was zo onder de indruk van het LEGO-filmpje dat hij hem skypde. En hij had een grote verrassing voor de jonge Brabander. Via die Skype-verbinding liet Luuk hem de videoboodschap van Enzo Knol himself zien die Lorenzo prees met zijn filmpje.

Ook beloofde hij de video te tweeten. Dat heeft de echte Enzo inmiddels gedaan.

Wat vinden jullie leuker? De LEGO Enzo of de echte van vlees en bloed? Het is in ieder geval een ontzettend leuk filmpje.

Jill bedreigd in trein.

Knolpower kledingkopen

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …