Enzo Knol In Getallen

In de video 459 geeft de 21-jarige Enzo aan dat zijn video’s de afgelopen maand 17,8 miljoen keer bekeken zijn. In December 2014 is dat al opgeklommen naar 22,5 miljoen views. Dat betekent dat zijn video’s iedere dag meer dan een half miljoen keer worden aangeklikt.  Zijn vlog ‘ Zwembad Uitgestuurd’ is inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken.

Niet alle views hebben betrekking op zijn vlogs. Hij upload ook iedere dag een gameaflevering. Soms upload hij een derde video dezelfde dag. Dat zijn vooral pranks of als hij een fan meeting aankondigt.

De Minecraft afleveringen waarin hij gespecialiseerd in is trekken meestal tussen de 100.000 en 150.000 views. De 300ste aflevering is daarvan de best gewaardeerde. Binnen enkele dagen is de video al ruim 250.000 keer bekeken en heeft meer dan 33.0000 duimpjes omhoog gekregen. Aan het einde zingt hij zelfs met Dee een liedje over deze speciale aflevering.

Aantal kijkers vlogs Enzo

Als Enzo net een video heeft geupload stelt Youtube standaard het aantal views in op 301+. De videodienst wil eerst controleren of het aantal views wel echt is en niet kunstmatig omhoog wordt gekrikt.

Het aantal views van een vlog verschilt, maar binnen 24 uur hebben de belevenissen van Enzo meestal meer dan 150.000 views bereikt. Het aantal stijgt verder de dagen erna. Binnen een week zijn ze dan meer dan 200.000 keer bekeken.

Samen met zijn Minecraft afleveringen worden zijn 2 nieuwe video’s dezelfde dag zo’n 250.000 bekeken. De andere helft van die half miljoen views verkrijgt hij doordat zijn oudere afleveringen – inmiddels ruim 1000 filmpjes –  ook nog steeds goed worden gekeken.

De vlog “Enzo wordt gepijpt” heeft de nieuwsgierige blikken van tegen de 600.000 kijkers inmiddels opgeleverd. Hierin gebeurt overigens niets wat de grenzen van het betamelijke overschrijdt. Enzo test een seksspelletje door een bijzondere bril die hem een 3D ervaring moet opleveren. De kijker krijgt niets daarvan te zien. Zijn allereerste vlog is inmiddels 1 miljoen keer bekeken.

Aantal abonnees

Iedere dag krijgt Enzo honderden abonnees erbij. Eind december 2014 heeft hij inmiddels 500.000 abonnees bereikt en zijn z’n vlogs en gamevideo’s inmiddels meer dan 154 miljoen keer bekeken. In oktober had hij nog de mijlpaal van 400.000 abonnees bereikt.

In november 2013 was hij al blij met de 50.000ste abonnee. Om dat te vieren stelt hij in zijn vlog voor met zijn fans in Utrecht lekker te gaan “chillen”. Hoeveel abonnees er nu zijn kan je zelf zien op Enzo’s Youtube pagina.

Op die pagina kan je ook zien dat hij zijn kanaal op 8 augustus 2011 heeft aangemaakt. Toen heeft hij er nog niet meteen video’s geüpload. Enzo geeft aan dat hij een account had aangemaakt zodat hij commentaar kon leveren op Youtube filmpjes. Verder deed hij er nog niets mee. Zijn eerste vlog is opgenomen op 8 juni 2013, zijn verjaardag. De opname speelt zich af in Assen, in het huis van zijn moeder. Sinds oktober 2014 woont hij samen met Mark Hoekx in Hilversum.

Bijzonder: Het is een korte video van slechts enkele minuten waarin hij zich zenuwachtig aan ons voorstelt. Toch is deze eersteling een jaar later al bijna 900.000 keer bekeken en heeft ruim 50.000 likes gekregen. Wellicht is dit de meest bekeken en gewaardeerde video van de vlogger. Het aantal zal zeker zijn opgekrikt doordat het tevens het filmpje is dat je ziet als je naar zijn Youtube kanaal gaat. Als je nog geen abonnee bent start dit filmpje automatisch.

Het is allemaal erg hard gegaan met de Youtube carrière van de voormalige Drent. In februari van 2014 neemt hij een stunt op om het bereiken van zijn 100.000ste abonnee te vieren. Hij kleurt zijn haar wit met behulp van zijn moeder.

Enzo’s vlog met de meeste likes

De vlogs krijgen inmiddels meer dan 10.000 likes per keer. De vlog die heel er goed wordt gewaardeerd en bekeken is echter niet de video waarin hij pranks uithaalt met zijn moeder of de lokale supermarkt onveilig maakt. De vlog Gescheiden Ouders heeft inmiddels meer dan 30.000 likes gekregen. We zien een Enzo die nu niet in lachen uitbarst, maar een boze jongeman die duidelijk maakt zijn vader te haten.

De filmpjes die hij in het begin (2013) heeft gemaakt hebben inmiddels enkele tientallen duizenden views bereikt. Je ziet dus duidelijk een verschil in het aantal views en de waardering naarmate hij meer video’s heeft geupload. Is Enzo veranderd? Zijn z’n vlogs beter geworden?

In de vlog uit oktober 2013 is Enzo op vakantie in Spanje. Na 3 minuten houdt hij al op met opnemen omdat de batterijen van zijn camera op zijn.

De Enzo die nog maar net is begonnen met zijn vlogcarriere kijkt vaak in het begin zijn kijkers nog met slaperige ogen aan zoals in vlog 43 uit september 2013. Net uit bed vertelt hij bijvoorbeeld dat hij tot 5 uur ’s ochtends was door blijven gamen en dat hij nu een broodje neemt.

Het lijkt wel alsof hij bedenkt waar hij het met z’n kijkers over wilt hebben op het moment dat hij de camera aanklikt. Enzo babbelt er minutenlang lustig op los en heeft geen enkele haast om ergens naartoe te gaan met zijn verhaal zoals bij de vlog: Enzo op TV. Hij geeft aan nu 43.000 abonnees te hebben. En hij is voor de eerste keer op tv geweest. 5 seconden lang.

De vlogs worden al gauw steeds professioneler en lijken gelijke tred te houden met de stijging van het aantal kijkers. Nu zie je hem elke keer in het begin met kwieke ogen de camera inkijken. De entertainer Enzo is vanaf het begin klaarwakker en weet dat hij je als kijker moet vermaken, je aandacht vasthouden. Hij weet op het moment dat het lampje brand waar hij het over wilt hebben.

Dee en Quin
Zowel zijn vriendin Dee (17) als haar broertje Quin profiteren van de samenwerking met Enzo. Dee heeft al een paar keer een muziekvideo op zijn kanaal mogen uploaden. Die worden meer dan 100.000 keer bekeken. De cover van het liedje Helleluja – dat ze samen zingt met haar muziekpartner  Kevin – is inmiddels meer dan 140.000 keer bekeken en heeft ruim 10.000 likes opgeleverd. Het Twitteraccount van Dee telt nu meer dan  42.000 volgers en op Instagram heeft ze er al meer da 135.000! And still counting.

En de 13-jarige Quin wordt ook meegezogen in het  Youtube avontuur van Enzo. Hij verschijnt niet alleen regelmatig in de vlogs van Enzo, maar wordt door de populaire vlogger ook gebruikt als tegenstander in een aantal van zijn gamevideo’s. Als dank voor zijn medewerking krijgt de jongen een link onder de beschrijving van de betreffende gamevideo’s van Enzo Knol. Dit heeft Quin’s Youtube kanaal vleugels gegeven. Het aantal abonnees stuift af op de 500.00.

Enzo = meer views

Zo zijn er meerdere Youtubers die dankbaar gebruik maken van de naamsbekendheid van Enzo Knol. Zijn naam in de beschrijvende kop van je Youtube video zetten kan je zoal duizenden views extra opleveren. Dat geldt helemaal voor de Vloggende Vader. Zo noemt de man zichzelf die toevallig de meeting van Enzo Knol in Utrecht filmde. Deze meeting liep uit de hand. De vlog is inmiddels meer dan 66.000 keer bekeken. Zijn overige vlogs halen slechts een paar honderd views.

De video van zijn 2 jaar oudere broer Milan: Kleine Milan en Enzo is al ruim 215.000 keer bekeken. Andersom geldt ook. In het begin van zijn vlogleven maakt Enzo handig gebruik van de naam van zijn broer.Die was al eerder succesvol op Youtube.

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …