Enzo Knol Heeft Last Van Breuk Met Dee – Wachten Is Op Nieuwe Vriendin

Enzo Knol
3

Ruim 3 weken nadat Enzo en Dee uit elkaar zijn gegaan heeft de vlogger last van lagere groei van het aantal abonnees. Aan het aantal views op zijn kanaal merkt de blonde YouTuber er opmerkelijk genoeg niks van.

Direct na de video ‘Het is voorbij‘ zie je dat het aantal abonnees nog flink stijgt. De dag na de upload krijgt hij zelfs bijna 4.000 abonnees erbij!

Afscheidscadeau van Dee

Dat lijkt wel als een afscheidscadeau van Dee aan haar ex-vriend. Want daarna zet de daling in. Met als dieptepunt 9 oktober toen er zelfs 1 abonnee van zijn totaal eraf ging. Daarna krabbelt hij weer op met grofweg 300 tot 400 abonnees per dag erbij. Daarbij blijft hij vooralsnog onder zijn oude niveau van 600-700 abonnees per dag.

Voorlopig zal de bekendste YouTuber van Nederland daar wel mee blijven worstelen. En KingAlert is niet te beroerd om dit meteen op te merken met de tweet: ‘@Enzoknol heeft er de afgelopen maand 21.000 subs erbij en @StukTV 42.000… Wie is er over een jaar de grootste?’ Het antwoord: Enzo Knol! Maar dat bedoelt Paul natuurlijk niet met zijn suggestieve tweet.

Laten we even naar de feiten kijken.

Enzo nog steeds groter dan StukTV

Enzo staat met 1.671.060 abonnees op dit moment ruim 100.000 abonnees voor op StukTV. Dat zullen ze met dit tempo binnen 5 maanden ingehaald hebben. Of dat gebeurd hangt helemaal af van goed scorende projecten van StukTV die overigens flink wordt geholpen door het machtige RTL.

Nieuwe vriendin voor Enzo

Maar over 1 jaar (dus niet over 5 maanden) zal Enzo hoe dan ook weer nummer 1 zijn. Want je mag verwachten dat de topvlogger niet al die tijd zonder vriendin blijft. Zoals de scheiding met Dee hem minder abonnees bezorgd, zo zal de aankondiging dat hij opnieuw verliefd is hem flinke media-aandacht geven en een stevige boost aan zijn YouTube-kanaal.

Overigens hoeft Enzo zich nergens zorgen om te maken. Het aantal views op zijn YouTube-kanaal blijft nog wel goed, ook nadat Dee is vertrokken uit zijn vlogleven. De meeste van zijn vlogs halen binnen een paar dagen ruim 300.000 views, dat is hetzelfde als toen Dee nog in zijn vlogs verscheen.

En met een totaal aantal van ruim boven de 35 miljoen views afgelopen maand is er voor Enzo nog niets aan de hand. Dat is een aantal waar de 3 jongens van StukTV alleen maar van kunnen dromen, ook over een jaar. Foto: Instagram. Alle informatie over Dee van der Zeeuw.  Zie ook: Geen Dee meer in Enzo’s vlogs – ook Bumper is weg

Het ziet er naar uit dat ook in de views Enzo het gaat afleggen tegen StukTV. Enzo zal waarschijnlijk de komende maand november maximaal 31 miljoen views gaan halen maar dit kan zelfs nog lager uitvallen. StukTV zit op ruim 23 miljoen. Het “gat” met de subscribers en het aantal views per maand slinkt in hoog tempo. Een nieuwe vriendin voor Enzo zal waarschijnlijk ‘afhankelijk van de “setup” ‘ niet het oude en gewenste effect hebben.

Binnen 5 maanden ja. Enzo’s vlog van 20-10 is te flauw om na te kijken. Voor hem een weps voor ons een wesp. Het histirische -> alles voor de kijkers. Maar dit is zoooo knullig gemaakt. Waar Enzo vroeger meteen zijn nieuwe merchandise liet zien, zelfs vanuit zijn kofferbak van zijn auto worden zijn jonge kijkertjes in deze vlog de weg gewezen naar zijn website. De gehalte ‘flauw’ is erg hoog. Nee, Enzo heeft op dit moment zijn hoogtepunten achter zich gelaten en zal op korte termijn ook niet verbeteren. Bas een van zijn beste vrienden komt nu veelvuldig voor in zijn vlogs. Enzo is zoekende naar zijn draai.

Ik kijk eigenlijk de vlogs om te kijken naar hoe het was met Dee en hoe het nu is. Nou, mijn visie: De vlogs zijn een stuk kinderachtiger, stuk minder boeiend, veel van hetzelfde en deels ook ongemakkelijk voor mijn gevoel.

Kwam Bas voorheen af en toe eens een keer voor, de laatste vlogs is dat in verhouding verdubbeld.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van …