Enzo Knol Haalt StukTV Weer In! Nu De Grootste Nederlandse YouTuber!

Enzo Knol
20

Vorig jaar was het nog een feestje waard voor de jongens van StukTV: eindelijk hadden ze de grootste YouTuber van Nederland ingehaald. Niet wat betreft views (dat hebben ze nog nooit gedaan), maar wel qua abonnees. Maar dat was niet van lange duur.

Nu staan de tellers weer gelijk: zowel Enzo als StukTV hebben 2,37 miljoen abonnees behaald. Of Enzo ze ook echt heeft ingehaald is nog niet te zeggen.

YouTube laat ze alleen per 10.000 abonnees aan ons zien. Als je overigens kijkt naar het aantal views dan kan je zeggen dat Enzo de concurrentie helemaal achter zich heeft gelaten. De afgelopen 30 dagen behaalde hij maar liefst ruim 53 miljoen views voor zijn vlogkanaal. Een record!

StukTV minder dan de helft: 22,5 miljoen. Het hoogste aantal views was tot voor kort nog in augustus 2017 behaald met ruim 44 miljoen views voor de blonde vlogger. Dit succes heeft natuurlijk alles te maken met de coronacrisis waarin we zitten.

Met ruim 20 miljoen views de afgelopen 30 dagen doet ook Don de Jong het uitstekend. En Gio Latooy heeft met ruim 17 miljoen views ook niets te klagen, een stijging van maar liefst 80 procent!

Beste Jeroen,
Wat is voor jou het grote publiek?
De meelopende massa waar jij onderdeel van ben?
Of de minderheid die kritisch is op mensen die gedrag vertonen waarvan ze andere beschuldigen.
Wat ik persoonlijk niet slim vind is kritiek verwarren met haat.
Dat getuigt niet van volwassen gedrag.

Het keer op keer aanmoedigen van shotjes drinken live op YouTube, daar hoef je toch geen voorbeeldfunctie voor te zijn?

Onnatuurlijk gedrag, rode oogjes, Malibu, 7 up, Jager Meister, Wodka, gedraagt zich als 18 jarige, zijn aanhang draagt po*pluiers en laat boeren. Over wie hebben wij het dan?

@dionsvader nice try maar Jelly is groter dan Kwebbelkop, en hier gaat het om de Nederlandstalige sprekende YT’ers.

@Erwin helemaal mee eens, Enzo laat de laatste weken zien ver boven alles en iedereen te staan. Geeft zijn kijkers precies wat ze nodig hebben.

Enzo is de grootste Nederlandstalige YouTuber .
Inmiddels 54 miljoen.
Laat hem 1000 e per miljoen views verdienen en het is momenteel 54000 per maand kaal zonder sponsoring etc.
Enzo weet exact de jeugd te geven wat ze in deze tijden nodig hebben.
Ik heb t al eerder gezegd kwa inhoud kun je er over discussiëren marketing technisch is hij gewoon een genie.
In tv termen is Enzo kwa salaris meerdere miljoenen waard. Maar iets zegt me dat hij daar nooit naar toe zal gaan.

Enzo verdient momenteel netto € 1,40 per 1000 views. Dat is bij 50.000.000 views € 70.000 Hierna nog de belastingen ervan af.

De enige echte RH

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Geeft 500 Dollar Aan Fan In New York – Eerder Gaf Vlogger iPhone 13 Weg Aan Rapper

Een Belgische fan die Enzo Knol al vanaf dag 1 zijn vlogs kijkt – dus meer dan 8 jaar lang! – heeft een dag lang meegelopen met Enzo en Myron in New York. Aan het einde van de dag was hij 500 dollar rijker dankzij Enzo! Ewout – zo heet …

Enzo Knol
Enzo Knol In New York – Overspoeld Met Enthousiaste Reacties

Enzo en Myron zijn inmiddels in New York en de eerste vlog daar opgenomen is inmiddels ruim een half miljoen keerbekeken. De vlogger geeft aan dat er hij ook heel veel leuke reacties krijgt. Voor Enzo en zijn vriendin is New York altijd al een droom geweest en nu is …

Enzo Knol
Is Enzo Knol De Meest Irritante Influencer? WTF?! Maakt Kans Op Loden Leeuw!

Het tv-programma Radar geeft ieder jaar een ‘prijs’ voor een BN’er met de meest irritante reclame. Dit jaar doen ookinfluencers mee en tot onze verbazing hoort Enzo Knol tot 1 van de genomineerden. Iedereen kan op hun site stemmen op Enzo of 1 van 9 andere genomineerden. Het klopt dat …