Enzo Knol Haalt StukTV Weer In! Nu De Grootste Nederlandse YouTuber!

Enzo Knol
20

Vorig jaar was het nog een feestje waard voor de jongens van StukTV: eindelijk hadden ze de grootste YouTuber van Nederland ingehaald. Niet wat betreft views (dat hebben ze nog nooit gedaan), maar wel qua abonnees. Maar dat was niet van lange duur.

Nu staan de tellers weer gelijk: zowel Enzo als StukTV hebben 2,37 miljoen abonnees behaald. Of Enzo ze ook echt heeft ingehaald is nog niet te zeggen.

YouTube laat ze alleen per 10.000 abonnees aan ons zien. Als je overigens kijkt naar het aantal views dan kan je zeggen dat Enzo de concurrentie helemaal achter zich heeft gelaten. De afgelopen 30 dagen behaalde hij maar liefst ruim 53 miljoen views voor zijn vlogkanaal. Een record!

StukTV minder dan de helft: 22,5 miljoen. Het hoogste aantal views was tot voor kort nog in augustus 2017 behaald met ruim 44 miljoen views voor de blonde vlogger. Dit succes heeft natuurlijk alles te maken met de coronacrisis waarin we zitten.

Met ruim 20 miljoen views de afgelopen 30 dagen doet ook Don de Jong het uitstekend. En Gio Latooy heeft met ruim 17 miljoen views ook niets te klagen, een stijging van maar liefst 80 procent!

Beste Jeroen,
Wat is voor jou het grote publiek?
De meelopende massa waar jij onderdeel van ben?
Of de minderheid die kritisch is op mensen die gedrag vertonen waarvan ze andere beschuldigen.
Wat ik persoonlijk niet slim vind is kritiek verwarren met haat.
Dat getuigt niet van volwassen gedrag.

Het keer op keer aanmoedigen van shotjes drinken live op YouTube, daar hoef je toch geen voorbeeldfunctie voor te zijn?

Onnatuurlijk gedrag, rode oogjes, Malibu, 7 up, Jager Meister, Wodka, gedraagt zich als 18 jarige, zijn aanhang draagt po*pluiers en laat boeren. Over wie hebben wij het dan?

@dionsvader nice try maar Jelly is groter dan Kwebbelkop, en hier gaat het om de Nederlandstalige sprekende YT’ers.

@Erwin helemaal mee eens, Enzo laat de laatste weken zien ver boven alles en iedereen te staan. Geeft zijn kijkers precies wat ze nodig hebben.

Enzo is de grootste Nederlandstalige YouTuber .
Inmiddels 54 miljoen.
Laat hem 1000 e per miljoen views verdienen en het is momenteel 54000 per maand kaal zonder sponsoring etc.
Enzo weet exact de jeugd te geven wat ze in deze tijden nodig hebben.
Ik heb t al eerder gezegd kwa inhoud kun je er over discussiëren marketing technisch is hij gewoon een genie.
In tv termen is Enzo kwa salaris meerdere miljoenen waard. Maar iets zegt me dat hij daar nooit naar toe zal gaan.

Enzo verdient momenteel netto € 1,40 per 1000 views. Dat is bij 50.000.000 views € 70.000 Hierna nog de belastingen ervan af.

De enige echte RH

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
3
Kaj: Enzo Knol Over 5 Jaar In Quote Top 100 Miljonairs

Hoe maak je van al die miljoenen volgers miljoenen euro’s? Dat vroeg Quote baas Sander Schimmelpennick zich af. Hij verbaasde zich erover dat in de top 100 jonge miljonairs van zijn blad geen influencer staat. Dus geen Instagrammer of YouTuber. Om in de miljonairslijst te komen van Quote moet je …

Enzo Knol
45
Enzo Knol Is Populairder Dan Ooit: Nu Ook TikTok Succes!

Met de Lambodance heeft Enzo Knol op TikTok een onverwacht succes behaalt. Het korte filmpje onder de track ‘Rockstar’ is inmiddels ruim 10 miljoen keer bekeken! Zijn eigen versie met vriendin Myron is bijna 125.000 keer geliket. Vlogger Enzo Knol is nog nooit zo populair geweest als nu: deze week …

Enzo Knol
6
Enzo Knol Interviewt Als Eerste YouTuber Koningin Maxima

Verrassing: zelfs het Instagram van het Koninklijke Huis meldt: “Prinses Alexia en Koningin Maxima videobellen met een vlogworkshop van Enzo Knol.” De vlogger mag vragen stellen aan de Koningin en haar dochter Alexia. Een vraag trekt de aandacht van de landelijke media: gedraagt Maxima zich voor de camera net zo …