Enzo Knol Haalt StukTV Weer In! Nu De Grootste Nederlandse YouTuber!

Enzo Knol
20

Vorig jaar was het nog een feestje waard voor de jongens van StukTV: eindelijk hadden ze de grootste YouTuber van Nederland ingehaald. Niet wat betreft views (dat hebben ze nog nooit gedaan), maar wel qua abonnees. Maar dat was niet van lange duur.

Nu staan de tellers weer gelijk: zowel Enzo als StukTV hebben 2,37 miljoen abonnees behaald. Of Enzo ze ook echt heeft ingehaald is nog niet te zeggen.

YouTube laat ze alleen per 10.000 abonnees aan ons zien. Als je overigens kijkt naar het aantal views dan kan je zeggen dat Enzo de concurrentie helemaal achter zich heeft gelaten. De afgelopen 30 dagen behaalde hij maar liefst ruim 53 miljoen views voor zijn vlogkanaal. Een record!

StukTV minder dan de helft: 22,5 miljoen. Het hoogste aantal views was tot voor kort nog in augustus 2017 behaald met ruim 44 miljoen views voor de blonde vlogger. Dit succes heeft natuurlijk alles te maken met de coronacrisis waarin we zitten.

Met ruim 20 miljoen views de afgelopen 30 dagen doet ook Don de Jong het uitstekend. En Gio Latooy heeft met ruim 17 miljoen views ook niets te klagen, een stijging van maar liefst 80 procent!

Gutte gut, ik ben het niet snel met iemand eens, Maar deze comment wel.

De enige echte RH

April 18, 2020 at 8:52 am
En gewoon alles verwijderen zonder enige toelichting.

Deze site zinkt nog harder dan KingAlert.

Beheerder onderhoud de site toch niet, het enige wat belangerijk is is geld “van de advertenties” al meerdere keren verbeterpunten aangegeven maar een reactie daarop is tot nu toe uitgebleven. Alleen op dat vlak graaf je dan al een kuil voor jezelf. Vernieuwend zijn is vaak de sleutel tot succes, maar voor Wikker telt dat niet. Wikker graaft zijn eigen kuil gezien de bezoekers hier geil worden van Paul en de beheerder waarschijnlijk ook. Kunnen ze beter deze website verranderen.

Beste Beheerder,
Bedankt voor deze nieuwe topic .
Vind het beetje jammer dat je niet verteld dat ook Paul views fluctueren,hij heeft toch mooi ook 226000 views gehaald. Dat is bijna toch 0,42 % van de views van Enzo.

@Anders, dat was wel duidelijk, een bericht van Elmar met maar 1 spelvaut en met leestekens, dat moet wel nep zijn.

Jij weet ook niet van ophouden, klein zielig knulletje, om steeds verband te leggen naar Paul.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol en Myron Koops Hebben Nu Ook ‘Officieel’ Relatie

Enzo Knol heeft voor de derde (!) keer in korte tijd een foto op zijn Instagram geplaatst samen met zijn vriendin Myron Koops. Wat opvalt: alle 3 de foto’s ondertekent Enzo met een hartje. En dat hartje kan maar voor 1 persoon bedoelt zijn! Ook Mees van Dam, visvriend Daniel …

Enzo Knol
Enzo Knol Boos Op McDonalds In Huis ter Heide

Enzo Knol maakt vaak gebruik van de McDonalds in Huis ter Heide (Zeist), maar in vlog 2503 laat hij weten dat hem iets dwars zit. Een aantal medewerkers zijn altijd chagrijnig naar hun klanten toe en er kan geen lachje vanaf. Enzo reageert kwaad nadat hij net weer een bestelling …

Enzo Knol
3
‘Vader Van Enzo Knol’ Adviseert Alcohol Tegen Corona?

Komiek Kees van Amstel is op YouTube weer in zijn rol van de vader van Enzo Knol gedoken. Daarin zien we hem met een petje op en geregeld Knolpower uitroepend adviezen geven over corona. (Zie video onder deze post.) In de video op het YouTube-kanaal van tv-programma Klikbeet geplaatst geeft …