Enzo Knol Gewond Aan Hoofd

Youtube
2
Enzo raakt gewond aan hoofd. Foto: YouTube.
Enzo raakt gewond aan hoofd. Foto: YouTube.

Tijdens de Minecraft Survival aflevering “ Mijn Eerste Keer” zien we Enzo Knol met een flinke hoofdwond op zijn voorhoofd. Er is ook een aardige bult zichtbaar. Naast hem zit Dee die met de opnames meedoet. (Update: Het beeld boven is uit zijn vlog die later online is gekomen).

Dee vergelijkt de bult van haar vriend zelfs met de Japanse berg Himalaya. Dat is wat overdreven. Ik zie er eerder de Mont Blanc in. Daardoor heeft de vlogger een stevige hoofdpijn. Hij wil echter nog niet zeggen hoe hij aan die wond komt, maar ik kan reeds verklappen wat er is gebeurd.

Eerder op de dag (de aflevering is op 18 juni opgenomen) was Enzo namelijk op het Mediapark Jaarcongres te gast. Hij was daar 1 van de sprekers.

Daar vertelde hij aan een grote groep van media-experts dat hij de bult tijdens sloopwerkzaamheden had opgelopen. Hij hielp in het huis van zijn schoonouders (de ouders van Dee bedoelt hij daarmee) met het slopen van een kamermuur.

In een eerdere vlog 678 zien we hem ook al met een pikhouweel een muur te lijf gaan. Toen dacht ik ook al: als dat maar goed gaat. Toen nog wel. Nu moet het echter flink mis zijn gegaan.

Update: De beelden waarbij Knollie aan zijn Pollie gewond raakt kan je in vlog 682 zien. De video is binnen 2 dagen al ruim 425.000 keer bekeken. Dit is zelfs voor een vlog van Enzo een wel heel snelle stijging in een zo’n korte tijd.

In de Minecraft Aflevering komen we ook nog iets te weet over het begin van de relatie tussen Enzo en Dee.

Dee kende Milan eerder

Dee kende Milan eerder via zijn filmpjes op YouTube dan Enzo Knol. Via Milan kwam zij via Internet op het spoor van zijn kleine broertje Enzo. Uit een andere video weten we dat ze elkaar voor het eerst in het echt ontmoeten eind augustus 2013. Enzo woonde toen nog in Assen en Dee in Zeist.

Daarvoor had het contact plaatsgevonden via internet. Ook vertelt Dee dat het YouTube-kanaal van Enzo Knol het eerste kanaal was waar ze zich op abonneerde. Eerder had ze de filmpjes van Milan en Bardo Ellens ook leuk gevonden, maar toen had ze nog geen eigen account op YouTube.

Nadat Enzo haar had vertelt dat hij een YouTube-kanaal was begonnen heeft ze zich als 1 van de eersten aangemeld. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Zie ook Enzo’s eerste date met Dee.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …