Enzo Knol Geschokt!

Youtube
1
Enzo wordt door zijn broer geschminkt. Foto: YouTube.
Enzo wordt door zijn broer geschminkt. Foto: YouTube.

Enzo heeft weer iets anders gevonden om zichzelf pijn te doen. Een hondenhalsband dat een elektrische stoot geeft. Normaal gesproken dus voor honden die iets stouts hebben gedaan. Zodra hun baasje op een knopje drukt op de afstandsbediening dan krijgt de hond een oplawaai die hem nog lang zal bijblijven.

In de Minecraft Survival aflevering is het Dee die de afstandsbediening in handen heeft. Enzo heeft de hondenhalsband om zijn arm gedaan. Bumper is nergens te bekennen.

De deal is dat Enzo 11 vragen krijgt. Bij iedere vraag die hij fout heeft drukt Dee op het knopje en krijgt Enzo een stroomstoot door zijn lichaam. Dat heeft Enzo geweten.

Als hij 1 vraag goed had dan is dat veel. Van: “Wie was de eerste feministe in Nederland, Antwoord Enzo: “Michelle Obama.” Fout.” Tot aan “Wanneer eindigde de Eerste Wereld Oorlog.” Antwoord Enzo: “1916.” Overbodig te zeggen dat dit ook fout is. Bij elke foute antwoord krijste hij het uit van de pijn.

En hij wist al hoe pijnlijk het zou zijn. Want dit grapje had hij eerder uitgehaald bij zijn broer Milan die hij ermee verraste. In deze video om de frisdrank Shark te promoten kreeg Milan elke keer de volle laag wanneer hij volgens zijn jongere broer iets niet goed deed.

Milan moest Enzo sminken naar voorbeeld van een foto die hij zijn oudere broer voorhield. Levert leuke video op. En volgens Enzo kunnen we nog een video verwachten waarbij iemand onder hoogspanning wordt gezet. Spannend!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …