Enzo Knol Gepest In Restaurant

BankenCo
Youtube
4

BankenCo

Enzo en Dee hadden het nog zo gezellig in eetcafé debankenco.nl. Ze waren in de vlog 26 maanden bij elkaar! En dat moet natuurlijk worden gevierd. Maar daar aangekomen wordt het voor Enzo al gauw vervelend.

Op de foto

In het begin is er niks aan de hand. Er komen 2 ouders naar hem toe die beleefd vragen of hun kinderen met hem op de foto mogen. Natuurlijk mag dat van Enzo! De vlogger wordt elke dag wel herkend en hij gaat graag met fans op de foto. Tot dan toe was er geen probleem.

Maar een tafel naast hem wordt hij ook opgemerkt. Het zijn duidelijk geen fans. Het zijn volwassen mensen die luidruchtig – nauwelijks 3 meter van Enzo vandaan – over hem beginnen te praten.

Ik heb wel op school gezeten

1 van de gasten is zelfs zo brutaal om aan de 2 kinderen die net nog met hem op de foto waren geweest te vragen of ze soms ook met hem op de foto willen, want – en nu komt het – “hij wel op school gezeten heeft.”

Die pesterijen van Enzo door de tafel naast hem gaan dus de hele avond door. De vlogger filmt dat overigens niet, maar hij geeft wel er een verslag als hij terug is in zijn eigen huis.

Enzo nog steeds gepest

Bijzonder, de YouTuber die net nog de 500 miljoen views heeft behaald, wordt nu nog steeds gepest. Dit keer niet door kinderen, maar door volwassenen die jaloers zijn op zijn ongekende succes.

Laten we 1 ding duidelijk maken: Enzo is een kei! En die vervelende gast met zijn opleiding: die heeft blijkbaar niet geleerd beschaafd te zijn. Dat leer je alleen met Knolpower! En natuurlijk wil niemand met hem op de foto. Maar dat begrijpt hij niet, ondanks zijn opleiding.

Lees ook: Waarom vlogt Milan Knol zo weinig?

jullie hebben een four gemaakt aan het begin staat er zag ik enzo kol en er stond 500 miljoen maar enzo heeft net 1 miljoen dus ik denk dat het 500.000 (500 duizend zou moeten zijn )

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …