Enzo Knol Geeft Zichzelf Lamborghini Urus Cadeau?!

Enzo Knol
13

Enzo Knol is vandaag (8 juni) 26 jaar geworden en heeft een hele dag in een Lamborghini Urus van de dealer mogen rijden.

Laatste nieuws: Enzo Koopt daadwerkelijk Laborghini.

In de Instagram post die hij hieraan wijdt zou je zomaar kunnen afleiden dat hij binnenkort afscheid zal nemen van zijn Jeep en inruilt voor een gloednieuwe Lambo! Kosten ruim 300.000 euro!

Hoe kom ik daarop? De peperdure Jeep die hij slechts een jaar in zijn bezit heeft is al een paar keer naar de garage geweest. Begin dit jaar moest hij zelfs ruim een maand zonder zijn supersnelle SUV omdat de Jeep niet tegen spinnen kan (snel rondjes draaien terwijl je de voorste wielen stil blijven staan).

Eerder was er wat mis met de banden en ook nu staat hij weer al dagen bij de Jeep deler.

De miljonair-vlogger vertelde in een vlog van Don dat hij vorig jaar twijfelde tussen de Jeep kopen en de Lambo. Het Italiaanse merk viel toen af omdat er een wachtlijst bestaat van 1 jaar voor deze uitzonderlijke auto. En dat jaar is intussen voorbij!

En ineens staat Enzo weer voor dit prachtbeest waar hij vorig jaar ook al een proefrit mee mocht maken. Blijkbaar heeft de dealer de contacten met Enzo warm gehouden.

En nog een aanwijzing dat Enzo klaar is met Jeep: de gele Lamborghini waar hij voor poseert heeft al een bijzondere nummerplaat gekregen: Knolpower! Die hoeft hij al niet meer te vervangen.

Nog even de Jeep Grand Cherokee van knolletje nagekeken. Hij staat gewoon op zijn naam. Ik denk eerder dat Enzo een bescheiden korting heeft gehad op zijn auto en dat hij naar een aantal gratis (voetbal)feestjes van Jeep mag. Want die paar honderd euro per keer voor tickets hebben ze op de auto al dik op verdiend.

Beste RH, en eigenaar van deze site.
Zojuist heb ik van Elmar Mol (redactie King Alert, ook wel de Kotskop genoemd door zijn vrienden.) via Twitter vernomen dat wij 1 persoon zijn. Dit zegt genoeg over de waarheidsgehalte van het programma, want hij maakt een aanname die natuurlijk door zijn voorbeeld wordt overgenomen. Het kan in hun wereld blijkbaar niet voorkomen dat er 3 mensen buiten Egbert ook milde kritiek op Paultje geven. Of zouden wij allen Egbert zijn??

Enzo heeft zijn Porsche ook nog gewoon in bezit. De datum van de 1ste toelating en 1ste tenaamstelling zijn gelijk, wat betekend dat er 1 eigenaar is geregistreerd. De auto is niet gevrijwaard en dus ook niet opgenomen in de bedrijfsvooraad van Jeep. De Porsche is niet verzekerd en staat mogelijk geschorst ergens in opslag.

Als deze gele rakker (of gele kanarie volgens Oma van Enzo) daadwerkelijk het nieuwe bezit van Enzo is, is het een volstrekt verkeerde investering. Het hoogtepunt van Enzo met zijn groei van zijn subscribers en zijn views zijn voorbij. Grappig dat met de gegevens van nu StukTV pas medio 2020 knolletje passeert, maar daar zal wel verandering inkomen als een nieuwe serie van Stuk op YT verschijnt. Wolfje spelen bracht niet het succes (zwaar teleurstellende serie) om Enzo van zijn troon te stoten. Op naar een volgende (oude) serie.

Als reactie op collega reageerder R. H. (want een andere menig erop nahouden mag hier, en R. H. zal mij hiervoor echt niet weg zetten als een klein kind) vind ik persoonlijk via Social Blades het cijfers van unieke views per dag het belangrijkste om te beoordelen wie de grootste YTuber is.
Enzo heeft hier 900.000 vieuws p dag. Stuk tv 500.000. Niet om te bashen maar om het verschil aan te geven Kingalert heeft 14.000 views. Dat wil dus zeggen dat deze zelfbenoemde relevante YouTube slechts 1,5 % van het bereik heeft van Enzo.
Wat betreft de auto. Ben geen expert op dat gebied maar kan mij een constructie bedenken waarin Enzo geen eigenaar is van de auto maar voor bepaalde tegenprestaties, reclame etc voor een schappelijk prijsje deze mag rijden en hij zich geen zorgen hoeft te maken voor een waarde vermindering. Nogmaals geen kritiek, slechts een mening.

Wat er wel in de aanbieding is, 10.000 likes voor ‘maar’ 30 euries. Welke (grote) YouTuber(s) maken hier gebruik van? Als je vergoeding voor een campagne hiermee kan opkrikken is het investeren van 60.000 likes voor 180 euro’s een koopje. Het verdient zich binnen enkele seconden terug. Het komt wel een keer uit (YouTube gate) zoals eerder geschreven. Toch een tipje van de sluier wie het zouden kunnen zijn: Zelfs op straat kan je sinds kort je haar kammen zonder een spiegel te hoeven meenemen. Je ziet dan wel tegelijkertijd een pussy en het dragen van een zonnebril is een noodzakelijk kwaad. En…. tweede tipje, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Toeval of niet zelfs de kleuren komen overeen.

Altijd blijven lachen met een Panda. Ik hoorde trouwens dat zelfs Stella fietsen een gratis overjarige electrische fiets voor Paul heeft inclusief fietstassen om zijn laatste niet verkochte boekjes naar een boekenvoordeelshop te vervoeren. Hij krijgt hiervoor tien eurocent per boek. Aiii nee deze is flauw, zijn boekjes is al lang geleden. Wat Stella niet vermeld is dat er geen accu wordt bijgeleverd. Dat wordt flink trappen voor Paultje.

Ik hoorde trouwens dat Paul Goudsmit van de Fiat dealer een overjarige Fiat Panda aangeboden heeft gekregen. Paul heeft dit beleefd doch stellig geweigerd. Zijn ego paste er niet.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enzo Knol
Enzo Knol Woedend Op Roddelpraat – Video Offline Gehaald!

Opmerkelijk nieuws: Enzo Knol heeft de laatste YouTube video van Rodelpraat offine laten halen door de videodienst.Het roddelprogramma van Jan Roos en Dennis Schouten gebruikte ongevraagd een fragment uit zijnvlog ´De droomauto van Myron gekocht voor haar verjaardag`. Jan Roos leidde het videofragment in dat hij zoal een hekel had …

Enzo Knol
Meet & Greet Enzo Knol Gaat Niet Door!

Enzo Knol heeft zojuist via Instastories bekend gemaakt dat zijn Meet & Greet in Utrecht niet doorgaat. De vlogger die net terug is uit Duitsland vertelde dat hij daar corona had opgelopen. Hoewel Enzo niet op bed hoeft het liggen, kan hij uiteraard geen fans ontmoeten als hij nog besmet …

Enzo Knol
Knolpower Appartementen Van Enzo Knol Eindelijk Te Boeken!

Eindelijk kan je de Knolpower appartementen boeken op een speciale website. Enzo Knol had de appartementen bij het Gardameer in Italië al eerder klaargemaakt voor verhuur, zoals je had kunnen zien in 1 van zijn vlogs. Vorig jaar zomer had hij ze al gekocht en was meerdere keren speciaal teruggekeerd …