Enzo Knol Gaat Weer Fotnite Opnemen!

Enzo Knol
16

Enzo Knol begint weer met gamen! Dat bevestigt hij in een interview met De Telegraaf: Enzo Knol schrikt van pikante onthulling!.

Over 2 maanden wil hij zich weer in de strijd werpen met Fortnite en Minecraft. Dan zou betekenen dat de YouTuber ergens in oktober verder gaat waar hij begin dit jaar ineens mee was gestopt.

Zijn tweede YouTube-kanaal EnzoKnol2 die hij in 2018 speciaal voor games was begonnen ligt er sinds de inbraak in zijn appartement verlaten bij. Dieven hadden toen flink huisgehouden in de Knolhol waar hij de video’s opnam. Sindsdien laat hij de deur naar die kamer gesloten.

Eerder had hij via RTL Boulevard laten weten dat hij juist was gestopt omdat het hem allemaal te veel werd. Ook zijn moeder Irma was het opgevallen dat Enzo doodop bij haar kwam en meteen in slaap viel op de bank.

2 video’s op een dag maken bleek toch teveel voor de uithoudingsvermogen van de vlogger. Enzo verzekert dat het dit keer wel allemaal goed zal gaan.

Om minder werkdruk te krijgen heeft hij al Enzo Frieser ingehuurd voor het editen van zijn video’s. Of hij nu ook van plan is hulp in te schakelen bij zijn gamevideo’s is nog niet bekend.

Maar Erwin je bent samen met RH eigenlijk een nobody op een website waar de meeste topics over Enzo knol gaan de laatste tijd.

Beste Nvt.
Klopt volledig. Ik ben slechts een nobody die, die schrijft over nobody’s op een site die voornamelijk over Enzo gaat. Complimenten voor je rake typering.

Om kritiek nog wat aan te dikken. Paultje vond het nodig om langdurig het achterwerk van zijn vrouw te filmen die in een niet allerdaagse pose e.e.a. probeert te fixen. Zoals zojuist geschreven, Paultje entertaint zichzelf voor zijn eigen genot en vermaak. Deze man wordt met de dag walgelijker. Zijn boodschap die hij het laatste jaar (2018-2019) uitdraagt is NUL.

Over Gio Latooy kan ik bakken met kritiek schrijven. Gio is altijd ontevreden en heeft een voortdurende honger aan groter en mooier. Net gekochte spullen belanden bij het grofvuil. Hier is ook al kritiek op geweest door kijkers (o.a. de grote beer) Jill van Doorn. Met respect voor Jill en de gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Jill is nog steeds niet “wakker” geworden. Hoe ze veelvuldig voor de camera e.e.a. in overtuiging brengt, zo is het 180 graden anders in haar uitvoeringen. Tip voor Jill: zoek professionele hulp, het maakt je daarna nog sterker dan je nu al bent.
De kritiek die ik op Enzo heb wordt (ruimschoots) gecompenseerd met regelmatig leuke vlogs. StukTV is het laatste jaar te vaak een ratjetoe. Een sterkere aflevering wordt te vaak gevolgd door matige afleveringen. Concepts als: de kluis was te voorspelbaar en te gemaakt. De hongerige wolven was na 1 aflevering dodelijk saai. De puberende bejaarden heeft een niveau van nul. Dit zie ik niet alleen, dit zien en doorzien de kijkertjes ook. Ze schreeuwen met name om een nieuwe serie jachtseizoen en roadtrippers. De kijkers ofwel de klant kan je op YouTube maken en in hogere sferen brengen, maar ook breken. Dat kijkertjes hand in hand afscheid nemen van Paul heeft hij aan zich zelf te danken. Kijkers liegen niet !

Enzo heeft duidelijk aangegeven in zijn vlog waar hij te gast was in Walibi Belgie met een Q&A ronde, dat hij eind dit jaar weer wil starten met Fortnite. Minecraft zal het waarschijnlijk niet worden, gezien zijn gematigde reactie.

Die mannen zijn geobsedeerd en mogelijk erg gefrustreerd gezien ze het alleen maar over Paul hebben onder elk nieuwsbericht. Voor de genen die zich hier schuldig aan maken; richt een whatsappgroep op en ga daar lekker lopen janken i.p.v. hier.

Misstanden moeten juist niet in de doofpot worden gestopt door middel van whatsappgroepje maar moeten juist breed uit worden gemeten. Aan zwijgers en ja knikkers wordt de wereld niet beter van, behalve dan voor mensen die denken aan de juiste touwtjes te trekken (of: aan de knoppen te zitten) en zo hun elitaire wereldje te creeeren.

Beste Elmar,
Allereerst geef je met de naam weer hoe hypocriet je bent. Je gebruikt de naam R.H. Erwin, terwijl ik weet dat je Erwin niet bent en je taalgebruik een stuk lager ligt als R.H. dus je hem ook niet bent. Hypocriet is andere mensen iets verwijten wat jezelf doet.
Als je de site goed terugleest zijn RH en ondergetekende kritisch op iedere YT. Dat mag gewoon.
Ook zijn we kritisch op Paul Goudsmit .
Dat komt omdat de heer Goudsmit op zijn Twitter,streams en yt broddeltjes iedereen de maat neemt.
Hij brengt roddels in de wereld, hij probeert mensen in een kwaad dag ligt te stellen etc.
Ook vindt hij zich zelf een van de beste creators.
Ik vind hem zelfs geen creator want de de KA afleveringen bestaan uit 50 pr. filmpjes of fotos van een ander en 20 procent opsomming van gebeurtenissen. Het enige wat hij toevoegt is een mening onder t mom van ik ben een ervaren yt . Nou ik ben een ervaren kijker en ik heb ook een mening, maar noem mij geen creator.
Over het niveau van zijn vlogs wil ik het niet hebben,want dan zou ik zijn familie moeten beledigen. In tegenstelling tot de heer Goudsmit verlaag ik me niet tot dat niveau.
Dus wen eraan als je graag in de publiciteit wil komen,kan je ook kritiek verwachten.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enzo Knol
Zoontje Giel de Winter – StukTV – Wil Knolpower!

Opmerkelijk bericht: Giel de Winter van StukTV is in een winkel met zijn zoontje. Daar ziet het blonde kind Knolpower spullen liggen van de grote rivaal van papa: Enzo Knol! Die wil hij ook wel hebben! Giel die de ironie hiervan wel inziet maakt er een foto van en zet …

Enzo Knol
Vriend Enzo Knol Beschadigd Knolpower Camper

Noël Dekkers heeft zijn gehuurde camper vastgereden toen hij onder een te krappe tunnel reed.Noël is met een vriend en zus in Noorwegen samen met Enzo Knol en vriendin Myron die met een andere camper reizen. Op de beelden die hij zelf verspreid via Instastories kon je zien dat de …

Enzo Knol
Enzo Knol Woedend Op Roddelpraat – Video Offline Gehaald!

Opmerkelijk nieuws: Enzo Knol heeft de laatste YouTube video van Rodelpraat offine laten halen door de videodienst.Het roddelprogramma van Jan Roos en Dennis Schouten gebruikte ongevraagd een fragment uit zijnvlog ´De droomauto van Myron gekocht voor haar verjaardag`. Jan Roos leidde het videofragment in dat hij zoal een hekel had …