Enzo Knol Fanmeeting

Na de uit de hand gelopen fanmeeting in Utrecht besloot Enzo Knol om snel een nieuwe meeting te organiseren. Youtube hielp hem daarbij.

Enzo Knol op de fanmeeting in Amsterdam. Foto:Twitter
Enzo Knol op de fanmeeting in Amsterdam. Foto:Twitter

Om te zorgen dat nu wel alles goed zou verlopen besloot hij dat je van tevoren kaarten moest bestellen op een speciaal daarvoor opgezette website. De kaarten waren gratis. Het zou op 15 november 2014 in Amsterdam  plaatsvinden.

De vlog van Enzo Knol over deze meeting.

Aan het einde ervan kondigt hij aan dat er snel weer een meeting komt. Hij is in ieder geval aanwezig tijdens de Dutch Youtube Gathering (DYTG) die in mei 2015 in de Utrechts Jaarbeurs wordt gehouden.

In een speciale video kondigde Enzo de meeting aan. De kaarten waren binnen de kortste keren weg dit tot verdriet van veel fans die er net naast grepen.

De locatie bleef echter geheim tot de dag zelf. Dan ontvingen de kaarthouders per SMS waar ze die dag heen moesten.

Fanmeeting Amsterdam Hallen

Je had echter al eerder op de hoogte kunnen zijn waar het zou plaatsvinden. In vlog 450 laat hij de locatie voor de fanmeeting zien zonder dan te zeggen waar hij zich bevindt. Dat moest immers nog geheim blijven. Maar als hij uit de garage komt waar hij zojuist zijn opvallend blauwe auto heeft geparkeerd glijdt kort in beeld een reclamespandoek voorbij. Er staat “Restaurant Remise 47” op.

Fanmeeting in de Amsterdam Hallen. Foto: Twitter
Fanmeeting in de Amsterdam Hallen. Foto: Twitter

Als je die naam googled kom je op Amsterdam Hallen terecht. Daar heeft de meeting dan ook plaatsgevonden. Cameraploegen van o.a. AT5 en het Jeugdjournaal en fotografen waren aanwezig om verslag te doen. Op de fanmeeting kon je ook zijn nieuwste crewneck kopen, aangekondigd in een aparte video: knolpowerkleding kopen. Vanaf 17 november zijn ze beschikbaar op zijn website Knolpower.nl.

Rijen fans

Op de fanmeeting in Amsterdam is Enzo met honderden fans op de foto gegaan die in een lange rij wachtten op hun beurt. De Youtube ster heeft zelfs nog tijd om een praatje te maken en handtekeningen uit te delen. Uit de twitterberichten blijkt dat de fans heel erg blij zijn om hem te ontmoeten. Ook Dee en Quin waren aanwezig.

Enzo met fan op de foto tijdens de fanmeeting in Amsterdam Hallen 2014. Foto: Twitter
Enzo met fan op de foto tijdens de fanmeeting in Amsterdam Hallen 2014. Foto: Twitter

Het Amsterdamse tv-kanaal AT5: Rijen fans voor Youtube fenomeen Enzo Knol.

Het Parool: In de rij voor Youtube sterren.

Amber neemt je mee in haar Youtube video naar de meeting. Uiteraard ontmoet ze daar de vrolijke Knol.

Een andere fan laat zien hoe Enzo Knol voor iedere fan de tijd neemt om foto’s te nemen. Er werd tevens muziek gedraaid wat goed te horen is op deze video. De meeting komt goed georganiseerd over.

 

hoi Enzoknol ik wil je heel graag ontmoetten maar het lukt niet altijd wand dan sben ik weer te laat om kaartjes te kopen dus nu is mijn vraag??? zal jij een keer bij mij thuis willen komen in Aalten
groetjes Romay

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …