Enzo Knol Fanmail

Nieuws
9

Fanmail voor Enzo Knol stroomt binnen sinds hij in een speciale video zijn nieuwe postadres in Hilversum aankondigde.  Om de iedere dag wordt hij gebeld door het postkantoor omdat het daar volloopt met fanmail en postpakketten en brieven gericht aan de weledelgestrenge heer Enzo Knol.

Wil je Enzo ook verblijden met een leuke brief of een cadeautje? Stuur je post naar:

Update 2016: niet meer van toepassing. Enzo heeft zijn postbusnummer in Hilversum opgeheven. Tot nog toe heeft hij geen nieuwe postbus bekendgemaakt.

De eerste Fanmail video vanuit zijn nieuwe woonplaats Hilversum staat nu op Youtube. Het is genummerd met een 1 en dat klopt ook wel. Gezien de post die hij heeft binnengekregen moeten er nog veel meer volgen.

In dit filmpje behandelt hij alleen de pakketten met Sinterklaasverpakking, omdat de Sint reeds is vertrokken. Anders loopt hij wel heel erg achter. Brieven heeft hij hier nog niet behandelt en dat zal een behoorlijke klus worden. Hij moet inmiddels honderden brieven van fans hebben binnengekregen.  Dus Enzo heeft nog wat te doen. Aan het einde van de speciale video schiet Mark –Gekke Markie -nog pijltjes op hem af.

Het tweede fanmail filmpje is online geplaatst.

Het filmpje waarin hij aankondigt waarheen je de fanmail kunt sturen. Samen met Dee.

Derde Enzo Knol fanmail.

In zijn vorige woonplaats Assen had hij ook een postadres. De omvang van de fanpost was toen stukken minder, maar de video’s die hij hierover maakte zijn nog steeds leuk om naar te kijken. In deze video uit februari 2014 heeft hij nog lang gestileerd haar.

Deze fanmail video is ook in het begin van 2014 opgenomen. Enzo heeft nog nooit zo vaak en in een zo’n korte tijd het woord fuck gebruikt. En Enzo blijft leuk.

hoi enzo je maakt kei leuke video’s ik heb een vraag ik heb net een nieuwe YouTube account kan je me mailen om tips te geven?

Hey enzo ik ben je GROOTSTE fan
Nou ik ben 1,53
Maarrrr daarrrr gaat het niet om
Elke ochtent om 7.30 kijk ik je nieuwe vlog xxxx
Love bumper ????

Leuke reactie, maar ik ben Enzo niet. Als je reageert op zijn YouTube-kanaal onder zijn video’s dan heb je nog de meeste kans dat Enzo dit leest. Twitter is een goede tweede. De website hhtp://www.knolpower.nl is wel van Knollie.

HOI Enzo, ik ben 8 jaar maar je grootste fan!
Ik heb denk ik wel al je filmpjes gezien ik hoop dat ik je ooit nog eens in het echt kan zien.

Groetjes Bo Bruisschaart en Colin is ook een goede youtuber

hoi en enzo waarom komt colin niet meer in je vlogs ik vind je top je bent echt een baas .
en je hebt een geweldige vriendin dee !!!
en groetjes indy’
knolpower !!!!!!!!!!!!!!!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …