Enzo Knol En Myron Knuffelen Elkaar! Stelletje Betrapt In De Stad Der Liefde!!

Enzo Knol
22

Als er al twijfel was of Enzo en Myron een relatie hebben dan is dat nu wel een eind aan gekomen: Het bekende stelletje is knuffelend gezien in de stad der liefde Parijs en wel op de Eiffeltoren!

Dit is wat de getuige meldt op Facebook: ‘We stonden net boven op de Eiffeltoren voor het mooie uitzicht over Parijs…en wie stappen er al knuffelend de lift uit…enzo en myron en boaz en anna.’

De getuige weet het zeker en voegt eraantoe: ‘De verliefdheid straalt er vanaf!’

Ook de foto die Enzo plaatst op Instastories laat zien dat de bekendste vlogger van Nederland zijn vriendin Myron Koops stevig vasthoudt.

Ondertussen is Myron niet weg te slaan van Enzo. Er gaat geen vlog voorbij of het meisje uit Borger duikt op aan de zijde van haar vriend. En ondertussen heeft de vlogger zich weer eens naakt laten fotograferen (door Myron natuurlijk) voor de Eiffeltoren. De kou lijkt hem helemaal niet te deren. Maar ja, als je verliefd bent doe je rare dingen.

Klopt anders,
Als er al iemand een obsessie heeft met een youtuber dan is het Erwin wel (Paul Goudsmit)

En idd is Myron oa actief als docent voor schaatsers. Maar zei is nu veel meer dan dat.
Geen enkele vriend van Enzo was bij hem met de kerst Myron wel

Fruitvlieg ga even een ander vervelen. Het is een reactie/toevoeging op Erwin.

We hebben hier graag mensen die alleen ontopic reageren.

Dus je reactie verwijderen graag.

Nou beste Erwin , het ligt er wel heel dik bovenop nietwaar , zelfs jij kunt dat wel zien ! Dat dit zijn schaatscoach al langere tijd niet meer is. Dat hier meer gaande is ,is voor bijna iedereen wel duidelijk. Het is gewoon een kwestie van tijd , ook begrijpelijk na zijn debacle met zijn ex. Zoiets laat ie zich geen tweede keer gebeuren.

. Waarom hebben hun nog contact als het schaaten voor enzo voorbij is.
.vrij duidelijk wordt het als myron als enigste meisje mee mag met wintersport met enzo.
. Boaz en anna stel en dan een man en vrouw en geen relatie is mechien gek het zou wel kunnen maar 2 stelletjes naar parijs is meer

Eindelijk grijpt de Admin in.
Zijn aantal mensen die het alleen over een bepaalde man hebben in de comments.
Ze zijn geobsedeerd door die man.
Gewoon idd over het topic typen en verder niet.

En wat betreft Enzo en Myron,
Ik hoop dat ze dit jaar het aankondigen dat ze een stelletje zijn.

Nou ik denk dat het nu wel duidelijk is. Myron die even voor dik (ruime schatting) 1000 euro schoenen krijgt… Enzo doet er verstandig aan om het gewoon maar bekend te maken. Je zag ze al hand in hand lopen in de vlog van Boaz.

Ik gok zelf dat het nieuwjaarsdag bekend gemaakt wordt.

Beste Rinus en Anders..
Enzo vlogt zijn leven, in dat leven komt Myron voor dat zien we. We zien ook dat zij heel goed met elkaar kunnen opschieten.
Mijn vraag is waarom MOET Enzo dat bekendmaken. Kom niet met het verhaal dat hij alles deelt, dat heeft hij nooit gedaan, wat overigens zijn goed recht is.
Nu varen Wikker, JustNicolas en KingAlert er wel bij. Gun die mensen dat.
Die video van JustNicolas was toch van iets waarvan je als volwassene plaatsvervangende schaamte van krijgt, King Alert hang de relatie expert omdat hij ouder is en dus alles beter weet. Dat zijn huidige vrouw zijn eerste en enige relatie is doet niet terzake. De motieven begrijp ik die zijn financieel.
Maar welk recht hebben jullie Rinus en Anders en vanwaar die haast obsessieve nieuwsgierigheid

Beste Erwin.

Ten eerste, over obsessie kijk eerst even naar jezelf het afgelopen halfjaar.

Ik geef je wel gelijk dat dergelijke nieuwskanalen goed gaan op het feit dat Enzo de relatie niet bekend maakt; omdat iedereen nieuwschierig is. Maar Enzo kan hier ook gebruik van maken door titels te clickbaiten.

Het gaat mij er om hij heeft 1x gezegd dat het zijn schaatslerares is, het is wel duidelijk dat ze dat allang niet meer is.

Let op het woordje haast , dat het t niet is.
Lezen en het begrijpen maar ok. In discussie de pot verwijten dat hij ook zwart is zo kinderachtig joh.
Ze is nog steeds zijn schaatslerares , dat zal ze altijd blijven. Zoals mijn kleuterschool juf altijd mijn juf zal blijven. En het clickbaiten zie ik niet.
Er zijn natuurlijk titels die je dubbel op kan pakken, maar dat ligt dan aan de lezer toch? Niet aan de maker.

Waarom draagt Myron het armbandje dat hij van Jeremy zijn vriendin heeft gekregen? Was erg goed te zien in de vlog #2329 van vandaag . Op dat armbandje staat Enzo namelijk , waarom zou een schaatscoach dat armbandje dragen ? En überhaupt in zijn vlogs zijn?, dat schaatsen is allang voorbij!

heb enzo zijn mede youtuber zijn video gezien die ook mee was naar parijs en de enige die enzo knuffelde was de vriendin van boaz

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enzo Knol
Enzo Knol Woedend Op Roddelpraat – Video Offline Gehaald!

Opmerkelijk nieuws: Enzo Knol heeft de laatste YouTube video van Rodelpraat offine laten halen door de videodienst.Het roddelprogramma van Jan Roos en Dennis Schouten gebruikte ongevraagd een fragment uit zijnvlog ´De droomauto van Myron gekocht voor haar verjaardag`. Jan Roos leidde het videofragment in dat hij zoal een hekel had …

Enzo Knol
Meet & Greet Enzo Knol Gaat Niet Door!

Enzo Knol heeft zojuist via Instastories bekend gemaakt dat zijn Meet & Greet in Utrecht niet doorgaat. De vlogger die net terug is uit Duitsland vertelde dat hij daar corona had opgelopen. Hoewel Enzo niet op bed hoeft het liggen, kan hij uiteraard geen fans ontmoeten als hij nog besmet …

Enzo Knol
Knolpower Appartementen Van Enzo Knol Eindelijk Te Boeken!

Eindelijk kan je de Knolpower appartementen boeken op een speciale website. Enzo Knol had de appartementen bij het Gardameer in Italië al eerder klaargemaakt voor verhuur, zoals je had kunnen zien in 1 van zijn vlogs. Vorig jaar zomer had hij ze al gekocht en was meerdere keren speciaal teruggekeerd …