Enzo Knol Eindelijk Weer Op TV – Magneetvissen Populair Gemaakt Door Vlogger?!

Enzo Knol
6

Het heeft een tijd geduurd, maar gisteravond was ineens Enzo Knol weer op tv. De vlogger was 1 van de gasten van Art Rooijakkers op RTL 4.

De vlogger werd er geïnterviewd over magneetvissen en vooral omdat zijn magneetvlogs veel kijkers trekken. De vlog ‘We moeten de politie bellen omdat we dit hebben gevonden!’ is inmiddels een miljoen keer bekeken. Ter vergelijking: Art haalt iets van 200.000 kijkers.

In die goedbekeken vlog vindt Enzo iets wat lijkt op een pistool en waarschuwt de politie die het object meeneemt. Opmerkelijk: Ook Milan Knol zit in het programma aan de bar en Enzo noemt zijn oudere broer als degene die hem verslaafd heeft gemaakt aan magneetvissen.

Voor zover ik weet is dit de eerste keer dat Milan op de volwassen tv is. Een aantal jaren geleden had hij de aanbieding om samen met zijn broer in het praatprogramma van Jeroen Pauw te komen, maar zegde op het laatste moment af.

In de tijden van RTL Late Night werd Enzo nog geregeld uitgenodigd door Humberto Tan. Toen de veelbesproken talkshowhost verdween werd ook Enzo niet meer uitgenodigd. Wel komt de vlogger nog geregeld voor in RTL Boulevard en Shownieuws met zijn privéleven.

Ook op de nieuwssites van De Telegraaf en het AD komt hij geregeld voor. De enige grote YouTuber die sindsdien is doorgedrongen tot de talkshow van Jeroen Pauw is Kalvijn.

De feministische Jenik heeft wel eens NikkiTutorials uitgenodigd. Zelfs de mannen van StukTV worden volledig genegeerd door de publieke omroepen.

En van de grote YouTubers wordt Dylan Haegens helemaal nergens genoemd ondanks dat hij vorig jaar met zijn film meer dan 300.000 bioscoopbezoekers wist te vermaken.

Ze hadden beter de gasten van WatchDutch kunnen vragen. Knol uitnodigen voor magneetvissen… die gozer doet het ook eens een blauwe maandag.

Klopt, verbaast mij ook, van magneetvissen weet hij weinig en zo vaak heeft hij dit ook nog niet gedaan. Mensen met tijd en geld weten soms van gekkigheid niet wat ze moeten kopen dan maar een paar magneten van een paar honderd euro en nu al honderden euro’s gespendeerd aan hengels en toebehoren. Maar ja, views (bereik) met een grote achterban (subscribers) sta je sneller in de spotlights, al dan niet betaald of gesponsord.

Sommigen hebben een gat in de hand. Grootste foute voorbeeld is Gio. Als hij over een paar jaar uitgerangeerd is, wil ik wel eens kijken hoe snel hij dan nog van auto wisseld. De volgende auto heeft hij al op het oog. Hij knipt in zijn vingers en het is betaald. Wil hem nog wel eens zien als hij 35 jaar is, hoe vaak hij dan nog in zijn vingers kan knippen.

Beste Judas, Brutus, Elmar,
Ten eerste haat ik geen mensen, ik bespot mensen. Ik doe dat op dezelfde manier als jouw grote voorbeeld..
Ergens komen in mijn leven?
Even nadenken. Ik ben geweest op Bali,in Amerika, Mexico,Algerije, Zuid Afrika en Brazilië. Ik noem maar niet mijn vakanties dat zou teveel zijn.
Anoniem, ik heet Erwin wil je mijn achternaam, let op Dekker. Wil je mijn woonplaats, komt tie. Amsterdam.
Is dat anoniem of wil je mijn adres?
Kom je dan onverwachts langs op dezelfde middag dat je bij Link bent geweest. Of ga je je dan onder een andere naam aanmelden bij een discord waarin je mij gaat bespioneren.
Maar ik ben gewend mij te houden aan de feiten. Ik schrok wel toen je schreef dat het zo goed gaat met je voorbeeld.
Zijn hoofdkanaal haalde vorig jaar mede dankzij Enzo en Dee gemiddeld boven de 100k Nu net 60. Zijn vlogs halen net zoveel kijkers als een gemiddelde bruiloftsfilm gemaakt door een irritante oom die je niet graag op je bruiloft hebt maar je niet gelijk wil starten met een slaande ruzie met je schoonmoeder.
Ik ga niet beginnen over zijn DJ carrière dat zou pas haat zijn.
Even een advies, van iemand met wat jullie abusievelijk levenservaring noemen.
Een persoon zoals jouw grote voorbeeld heeft iemand naast zich nodig die hij voor schut kan zetten, belachelijk maken, de grond in kan trappen. Daardoor krikt hij zijn zelfbeeld op, want in oorsprong is hij heel onzeker.
Na gebruik wordt je gedumpt, of je komt in opstand zoals je voorganger.
Als je de bewuste stream laat beluisteren door mensen die buiten de sekte, roedel, zoals collega R.H. het noemt, vallen hoor je van hen een reactie over de gang van zaken die in het geheel niet aansluit bij de visie van de blinde volgers.
Denk je echt dat erkende YTubers of mediabedrijven zich nog willen vereenzelvigen met je baasje als deze online komt?
Geniet van je taak, Elmar

Ik kom niet meer bij en glij van mijn stoel van het lachen. “Kom je dan onverwachts langs op dezelfde middag dat je bij Link bent geweest.” en “Ik schrok wel toen je schreef dat het zo goed gaat met je voorbeeld.” en “Zijn vlogs halen net zoveel kijkers als een gemiddelde bruiloftsfilm gemaakt door een irritante oom die je niet graag op je bruiloft hebt maar je niet gelijk wil starten met een slaande ruzie met je schoonmoeder.”

Ik schrik nu ook, heb ik iets gemist de afgelopen dagen, weken of maanden dat het zo goed gaat met Alpha Wolf? Volgens mij is hij nog drukdoende zijn roedel aan het herschrikken en daar heeft hij zijn handen vol aan. Zijn dagelijkse vlogs zijn zo’n succes dat zelfs op dit kanaal de kijkertjes (op dit moment) een voor een hand in hand afscheid nemen als abonnee !

Erwin heeft een beetje een obsessie voor Paul Goudsmit.
Tja Paul komt nog eens ergens in zijn leven en jij zit hier bijna elk bericht te haten op iemand.
Echt heerlijk gevoel dat jij je elke keer zit op te vreten als het lekker gaat met Paul.

Anoniem lekker haten en niet als een man je gezicht op wat voor manier dan ook laten zien maar lekker anoniem
hier typen.

Erwin niet zo NEGATIEF op deze site hoor hahahahahahah

Groetjes Elmar.

Jenik moet Jinek zijn.
Persoonlijk zou ik graag onze alerte YT king in een late night programma zien. Met of Jinek of Pauw als host.
Het liefst met als onderwerp ; Normen en Waarden op YouTube.
Ik zou het onderwerp opstarten met de clips van Rising Star Egbert.
Ik verheug me op de vragen en vooral de antwoorden.
Het zou vermakelijke televisie opleveren.
Enig nadeel zou zijn dat halverwege het gesprek 2 broeders van een TBS kliniek de King uit zijn stoel komen rukken en hem zonder tussenkomst van een rechter voor eeuwig opsluiten.
Maar dit is slechts een droom.
Dromen mag.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Lamborghini Enzo Knol Betrokken Bij Heftig Ongeluk?

Dat is even schrikken! Lamborghini-eigenaar Chahid, bekend als Dutchperformante, heeft zojuist een foto op zijn Insta geplaatst met de witte Lamborghini Urus van Enzo Knol in de prak. Zijn peperdure auto is klaarblijkelijk tegen een donkerkleurige auto aangereden. Onder de foto schrijft Chahid: “Oeps…@enzoknol wilde mij graag inhalen weten jullie …

Enzo Knol
Enzo Knol en Myron Koops Hebben Nu Ook ‘Officieel’ Relatie

Enzo Knol heeft voor de derde (!) keer in korte tijd een foto op zijn Instagram geplaatst samen met zijn vriendin Myron Koops. Wat opvalt: alle 3 de foto’s ondertekent Enzo met een hartje. En dat hartje kan maar voor 1 persoon bedoelt zijn! Ook Mees van Dam, visvriend Daniel …

Enzo Knol
Enzo Knol Boos Op McDonalds In Huis ter Heide

Enzo Knol maakt vaak gebruik van de McDonalds in Huis ter Heide (Zeist), maar in vlog 2503 laat hij weten dat hem iets dwars zit. Een aantal medewerkers zijn altijd chagrijnig naar hun klanten toe en er kan geen lachje vanaf. Enzo reageert kwaad nadat hij net weer een bestelling …