Enzo Knol Eindelijk Niet Herkend!

Enzo Knol
3

‘Ik denk niet dat het gaat lukken’, sombert Enzo Knol als hij zichzelf met opgeplakte baard en pruik in de spiegel ziet.

Het is een idee van Bas om Enzo te vermommen zodat hij ongestoord eens kan genieten van de TT Assen kermis. Daar is hij iets van 5 jaar niet meer geweest, omdat hij dan overal wordt herkend en met iedereen op de foto moet. Gelukkig voor de vlogger werkt het uitstekend. Zelfs zijn eigen vrienden die hij daar tegenkomt herkennen hem niet!

De vlog ‘Ik ga vermomd en niemand herkent mij!‘ komt overigens ruim een dag later online en nauwelijks een uur later als de volgende vlog die al gepland voor die dag stond. Dus 2 vlogs op 1 dag.

Waarom Enzo een dag afwezig was heeft hij niet verteld. Wel opmerkelijk is dat dit in een week al twee keer is gebeurd.

De vlog ‘Supergroot grafitti knolpower spuiten’ kwam ook al een dag later online. Toen had de YouTuber nog onder de video geschreven dat er wat mis was gegaan met het editen.

Het probleem zat hem ook in de lengte van de wel erg lange vlogs die soms wel ruim een uur duren! Ook in zijn ‘vermomd’ vlog (1 uur en 17 minuten lang!) zie je een paar keer het beeld even op zwart gaan, bedoeld of onbedoeld.

Onlangs werd duidelijk dat Enzo Frieser de edits doet, waarschijnlijk al vanaf vorig jaar toen Enzo Knol naar het buitenland ging. Tot dan toe durfde Enzo nooit het editen uit te besteden.

Paultje is gek van fitties en behandelt deze al schuimbekkend in zijn KingAlerts. Over zijn eigen fitties laait hij het vuurtje op, gaat flink zitten stoken en houdt daarna zijn mond en vervolgens is er nul komma nul hiervan terug te vinden in zijn KingAlerts of hij doet het af met een aai over de hoofdjes van de betrokkenen. Vul zelf maar in, hoe je hier over denkt.

De gehele vlog van Enzo dat hij o.a. in de snoepwinkel John Deere rond loopt en vermomd rondloopt op de kermis is bovengemiddeld goed. Ook al kwam de setting in Zwolle waar hij werd getransformeerd ongemakkelijk over, hilarisch dat zijn eigen vrienden hem in eerste instantie niet herkennen

Wat Paultje betreft, hij heeft een gratis ANWB routekaart opgehaald om zijn nieuwe vlog routes uit te stippelen. De eerste resultaten zijn nog geen 1000 kijkers. Wie weet zit er meer in het vat, al is dat niet 1,2,3 te verwachten. En zo ruft Paul verder richting zijn toekomstige Jaccuzzi. Of nee toch niet…. en wordt het een opblaasbare van het Kruitvat a raison van 350 euries. Hahaha. Op twitter kan Paultje het weer niet laten om Enzo erbij te betrekken. Volgens mij droomt al r*kkend Paultje van Enzo en heeft zijn vrouw het nakijken.

Alweer weer Enzo. Ik mis berichten over de fittie tussen 2 van de grootste Youtubers ,,,King Alert en Fishanator, ,, van Nederland. Als je dat volgt weet je zeker dat het gezegde ,,Er lopen er meer los ,als er vastzitten.,, gewoon de waarheid is. Ik ben geen deskundige maar ik zou Doorn aanbevelen. Tevens nog een voorspelling De wraak video komt er niet. Egbert blijkt een protégé van Bas van Teylingen te zijn. Hij gaat de film van Gio editten .(Bron de podcast van Milan met Bas, een aanrader). Paul zegt veel te durven,maar in Youtubeland Bas tegen je krijgen is zoiets als van de Euromast springen zonder parachute.
Wat betreft het bezoekje aan Link had RH als zo vaak gelijk. Pauls routeplanner is blijkbaar stuk.
Noot voor Elmar. Ben je nu alweer op een site die dood is ?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …

Enzo Knol
Enzo Knol Start Podcast De Bennies Op Spotify

Wat een verrassing! Samen met zijn vrienden Noël Dekkers en Thijs start Enzo de podcast De Bennies. Vanaf 3 maart kan je die elke vrijdag op Spotify beluisteren. Dat ze wat samen van plan waren was al eerder duidelijk. De drie jongemannen waren een paar keer samen gaan lunchen met …

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …