Enzo Knol’s Allereerste Vlog 2013

Nieuws
2

Op 8 juni 2013 – zijn verjaardag – neemt de dan net 20-jarige Enzo Knol zijn allereerste video op. Die heeft inmiddels het hoogste aantal views gehaald van al zijn YouTube-werk. Op dit moment staat de teller op 1.7 miljoen!

enzo eerste  vlog

Opmerkelijk: Enzo vertelt zenuwachtig te zijn. Hierin presenteert hij zich voor de allereerste keer aan het publiek. Toen nog maar een paar kijkers. Daarvoor had Enzo geen 1 keer een video gemaakt.

Slechts een paar maal wist zijn broer Milan hem te porren om met zijn video mee te doen. Ook komt hij een keer in de vlog van Milan eventjes voor toen de Drent iets van 17 jaar moet zijn geweest.

Fans van zijn broer hadden onder die video waarin hij meedeed gevraagd waarom zijn kleine broertje ook geen video’s maakte. Tot dat toe had Enzo daar geen trek in. Tot nu dan.

De video Enzo Knol Vlog 1 is duidelijk met behulp van zijn broer opgenomen die er ook eventjes in voorkomt. Vanaf de lancering van zijn YouTube-kanaal is zijn carrière als een raket omhooggeschoten.

Nu zien we nog een bijna verlegen jongen zich aan ons voorstellen, maar in de loop van de tijd wordt Enzo steeds losser en zelfverzekerder in het presenteren van zijn eigen leven.

Sinds de start in juni 2013 heeft Enzo niet meer omgekeken. En vanaf dat moment heeft hij ook geen privéleven meer. Bijna alles gooit de geboren Drent op Youtube. Ga d’r maar aan staan!

Jill vertelde in een video dat de opnames drie kwartier duurden, dat elk zinnetje drie of vier keer over moest en dat Milan tijdens het opnemen erbij moest zijn.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …