Enzo Knol Bij Televizier Ring – Slecht En ‘Echt Insane Vet!’

Enzo Knol
6

 

enzo-knol-televizier-ring-gala

‘Enzo Knol is met stipt genomineerd als slechtste uitreiker 2016.’ Dat twitterde Maxim Hartman over het optreden van de bekende vlogger tijdens het Televizier Ring Gala. Je zag Enzo op het podium met zijn vlogcamera en raakte even zijn tekst kwijt.

Enzo was overigens niet de enige die kritiek kreeg. Het hele gala werd afgebrand door tv-recensenten. Een columnist van het AD plaatste Enzo en filmster Femke Jansen in 1 zin. Beiden waren slecht. Enzo kan er alleen maar trots op zijn tussen al die beroemheden genoemd te worden.

De nep Mark Rutte werd nog het meeste verafschuwd door de tv-recensenten. Die had een geestig bedoelde speech van 10 (!) minuten waar niemand om moest lachen. Enzo viel wat dat betreft helemaal niet op.

Enzo de vlogger

Mag het optreden van Enzo en de rest van de BN’ers slecht zijn, Enzo als vlogger was juist goed bezig. Want ook nu had hij zijn camera meegenomen toen hij het podium opkwam en alles vanuit zijn ogen filmde voor zijn kijkers. En die zijn niet het tv-publiek. Enzo neemt vloggen heel serieus.

Hij wil ZIJN kijker laten zien hoe alles achter de schermen eraan toegaat en wat hij meemaakt. Via de vlogger beleef je het succes van Enzo, inclusief zijn gestuntel. Misschien had een andere YouTuber op het moment dat hij het podium opkomt de camera uitgeklikt. Maar niet Enzo.

Voor het tv-kijkend publiek mag hij dan volgens sommige kritiek irritant overkomen (komt die weer met dat cameraatje van hem) voor de kijkers van zijn vlogs moet dit weer prachtige beelden opleveren die je juist niet via tv ziet.

Bardo: Mad respect

Je ziet ook die scheiding van beoordeling terug in de twitterreacties. Tv-mensen zijn negatief over Enzo’s optreden, collega YouTubers vinden het geweldig. Bardo Ellens (niet bepaald een Enzo fan) schreeuwt het uit van blijdschap:’MAD RESPECT’. Quin raakt helemaal door het dolle. ‘Echt super goed gedaan man. Echt insane vet’.

En hoe vond Enzo het eigenlijk zelf? Naast alle felicitaties van YouTubers die hij bedankt op Twitter retweet hij ook eentje van Nynke de Jong (AD-columnist): ‘Ik wil niet met mijn ogen rollen bij Enzo Knol want dan lijk ik zo’n oud wijf, maar ik moet altijd met mijn ogen rollen als ik Enzo zie.’

Enzo regeert gepast met een ‘dikke vette peace’- teken.

Onbedoeld heeft Enzo hier het verschil aangegeven tussen de tv-kijker (‘oud wijf’) en de YouTuber (‘MAD RESPECT’) Een wereld van verschil. Moge Enzo nog vaak zijn tekst vergeten. De vlog van zijn belevenissen op het gala komen vanmiddag online. Foto: Instagram.

dit is de eerste x dat enzo zoiets doet voor veel mensen. ik vind t knap dat hij dit deed en maar 1 zin vergat. sommige andere zouden bij de eerste x veel meer zinnen vergetn

Ik vond het zelf ook vrij matig wat Enzo deed, ook vergeleken met de andere presentatoren. Hij kwam wat gespannen over en de tekst kwam er niet heel lekker uit. Hij hakkelde niet zo zeer, maar het kwam er allemaal wat geforceerd enthousiast uit.

De imitatie van Mark Rutte had overigens wel wat korter gemogen.

Oh ja, het commentaar wat Kingalert (Paultje) gaf over Enzo’s optreden is typerend voor Paultje. Zijn groffe taal gebruik welke in zijn eigen video’s veelvuldig door de speakers knallen is veel zeggend. Paul droomt (samen met Hanni Hanna) in het jaar 2060 nog steeds dat niet Enzo maar hij op het podium van de Televizier gala stond. Maar ja, dromen zijn bedrog.
Het valt mij nog mee dat Paul zelf zei dat de stijgende subscribes voor het grootste deel (vanaf 5 oktober) te danken heeft aan de gate “Hanni vs Enzo”. Daar speelt hij nu al een aantal afleveringen handig op in. Op zich niet verkeerd, alleen Paul denkt theoretisch te weten wat er aan de hand is, dat zegt hij ook zelf. Maar hij krijgt daar toch geen vinger achter. Net als veel andere onderwerpen.

@RH

Het maakt niet uit hoe je kleed tijdens repetitie. Je gaat je niet anders gedragen of kleden voor een dag en dat deed Enzo ook niet voor dat ie naar toe kwam.

Televizier gala is qua presentatie al jaren waardeloos. Beetje verkrampt. Enzo deed het bovengemiddeld goed tijdens de presentatie. Hij sprak overtuigend duidelijk. De tekst in het 2de deel is mede te verwijten aan de tekstschrijver. Enzo hakkelde niet 1 keer (op een korte pauze na). Als men weet waar Enzo 4 jaar geleden stond kan je alleen maar respect hebben. Enzo dwingt niet af, maar doet het ! Enzo’s bescheidenheid op deze avond siert hem. Door bijvoorbeeld aan het einde van de rode loper te gaan staan en bescheiden heel even zijn “shine” te pakken. In medialand weten mensen onderhand ook wel wie Enzo is. Wie kent hem niet, al dan niet via via, met zijn 1.4 miljoen volgers op YouTube.
Hanni Hanna is tijdens de Telvizier gala fictief ook gesignaleerd. Hij kroop op zijn knieeën door de zaal en l*kte en p**pte bekende Nederlanders voor “fame”.

Wel 1 puntje voor Thijs, kleed je iets beter, zeker voor zo’n dag als je mee mag, al is het maar om even te mogen kijken. Maar ook dat siert Enzo, mensen laten zoals zij zijn.

En nee, ik ben geen fan, schrijf het objectief neer.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …

Enzo Knol
Irma Knol Lanceert Eigen Biografie – Veel Media Belangstelling

Irma Knol heeft vandaag haar kookbio zoals ze het zelf noemt aan de pers gepresenteerd. Vorige week was er al eenpaginagroot interview met haar in De Telegraaf en een gesprek met de regionale televisie. Zowel Enzo als Milan zijn aanwezig die in hun Instastories reclame maken voor haar boek , …

Enzo Knol
Inkomsten Enzo Knol Op Twitch Gelekt!

Door een datalek bij Twitch zijn de inkomsten van alle Twitch streamers wereldwijd bekend geworden, ook die van Nederlandse live streamers. Daaruit blijkt dat Enzo Knol die begin dit jaar begonnen is met Twitch 55.000 dollar tot nog toe verdiend heeft met zijn kanaal. En het jaar is nog niet …