Enzo Knol Beschuldigt Van Schelden

Nieuws
3

Terwijl Enzo in zijn vlog nog in Londen plezier maakt, wordt Enzo door leerlingen van een school in Oosterwolde opgeroepen niet te schelden in zijn video’s. Ja, je leest het goed! Ze vinden dat Enzo scheldt in zijn video’s en willen dat hij daarmee ophoudt.

MAND!
Kijk nou naar dat jochie. Enzo scheldt toch niet? Foto: YouTube.

Met alle respect, hebben ze zijn vlogs wel eens gezien? Enzo gebruikt, zeker in de vlogs als hij in Londen is, wel eens het woord Fuck. Dan zegt hij bijvoorbeeld “fucking awesome”. Maar is dat schelden?

Ik heb nog even de definite van schelden erbij gepakt. Scheldwoorden zijn bedoeld om iemand mee te beledigen. Daar is bij de vlogger geen sprake van.

Schelden in Minecraft?

En warempel, terwijl ik dit type luister ik naar de laatste Minecraft Survival aflevering. Daarin zegt Knollie “Fuck You” tegen gamer Link van Linktijger waarmee hij het spel speelt. Maar dat is allemaal grappend bedoeld. Niemand neemt zijn “schelden” persoonlijk waartegen hij het zegt.

En Link voelt zich natuurlijk niet beledigt door de vlogger. Die kritiek over zijn taalgebruik wordt ook wel eens gehoord bij ouders die hun kinderen verbieden om naar Enzo te kijken!

Wat vinden ze belangrijker? Zijn taalgebruik of zijn gedrag? Enzo rookt niet, drinkt niet en gaat met respect om naar iedereen die hij in zijn vlog tegenkomt. Ik heb hem nog geen 1 keer kunnen betrappen op een grote mond naar een ander toe.

Lijkt me dat er geen betere rolmodel is dan Enzo Knol.

De Minecraft Survival aflevering waarin Enzo dolt met twee mede-gamers. Een paar keer gebruikt de vlogger/gamer het F-woord. Voelt iemand zich daardoor beledigd?
Minecraft Survival – Enzo en Dee ruzie?

Maar er was een tijd dat hij veel vaker rare worden gebruikte, dus hij is wel degelijk vooruit gegaan, de rest is waarschijnlijk ‘Enzo Knol-taal’.

Enzo is gewoon zoals hij is! Toen ik dit las dacht ik al meteen dat als zij willen dat Enzo minder scheld, kijk dan gwn niet! Enzo mag volgens mij doen wat hij wilt. Groetjes KNOLPOWER fan!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …