Enzo In Jurk VerBIJsterd YouTube Nederland!

Enzo is klaar voor de Dutch YouTube Gathering. Foto: Instagram
Enzo is klaar voor de Dutch YouTube Gathering. Foto: Instagram

Enzo Knol heeft tijdens de afwas zijn nieuwe Knolpower kleding getoond. Hij wil voortaan als bij door het leven gaan. Trots zoemt hij nu door het huis en kan niet wachten om het zijn fans te laten zien. Dat sommige collega’s onder de tafel liggen na het zien van de foto’s of zelfs ronduit geschokt deert hem geenszins.

En natuurlijk zal Enzo dit  dragen op de Dutch YouTube Gathering zoals alleen hij dat kan doen. Daarbij zal hij vast hoge ogen gooien. ” Ik denk dat ik dansend en zoemend door de Utrechtse binnenstad zo naar de Jaarbeurs ga,” aldus een besliste Enzo.

Het idee om een bijenpak voortaan te gaan dragen is niet van Rutger Vink afkomstig, maar van Sam Midnam. Met Sam neemt hij vaak Minecraft Survival afleveringen op. Enzo was meteen enthousiast toen Sam hem dit pakje opstuurde. Het zat hem als gegoten! En de vlogger loopt er ook in alsof hij nooit wat anders gedragen heeft.

Enzo als bij. Foto: Twitter.
Enzo als bij. Foto: Twitter.

De populaire YouTube-ster doet er gewoon zijn boodschappen mee. “ Het  zit zo lekker om het lijf,” aldus Enzo de Bij. Hij kan zich niet voorstellen ooit nog met wat anders te lopen. Zijn vriendin Dee heeft overigens nog niet gereageerd op zijn nieuwste outfit, maar buren hebben al wel iets gehoord. “ AAAAAAAAAGGGHH.”

Ondertussen denken andere YouTubers dat Enzo knetter is geworden. Ze zijn van plan hem met een elektrische vliegenmepper weer met beide benen op de grond te krijgen. Antwoord van Enzo: “BZZZZZZZZZZZZ.”

De Minecraft aflevering waarin Enzo het bijenpak aantrekt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …