Enzo Filmt Brandende Auto

Ongeluk gefilmd door Enzo. Foto: Youtube.
Ongeluk gefilmd door Enzo. Foto: Youtube.

In aflevering 521 van de almaar uitdijende soapserie rondom Enzo Knol gebeurt er weer heel wat. Enzo filmt een auto langs de weg die in brand staat. Wat er precies aan de hand is komt hij niet te weet, maar het fikt behoorlijk.

Auto in de brand!

Donkere wolken verspreiden zich over de weg. Enzo wisselt van baan om de getroffen Volvo zo goed mogelijk in beeld te brengen. Hij zag al dat er een paar auto’s waren gestopt dus besluit de vlogger verder te rijden. En dan zijn we nog maar aan het begin van deze bijna 26 minuten durende vlog.

enzo en milan knol

Enzo helpt Milan

Een telefoontje van Milan Knol. Zijn broer gaat ergens heen om opnames te maken voor zijn Youtube kanaal. Of Enzo mee wil gaan? Natuurlijk. Hij rijdt zijn broer erheen. Net zoals bij de vorige opnames liggen er op de achterbank nog steeds een hoop pakketten op de achterbank die zijn fans hem hebben toegestuurd.

Nieuw beroep Enzo

Hij bombardeert zichzelf als personal assistent en Milan is het slachtoffer. “P.a.” is daarvoor de afkorting en tot verbazing van de kijker en Milan weet Enzo zelfs de betekenis ervan.

Enzo neemt zijn werk meteen heel serieus. Hij beschermt Milan tegen de regen met zijn roze paraplu. Wat een toeval: Milan heeft ook een roze paraplu maar dan eentje met pony’s erop. Toegegeven, die is stukken mooier. Daar kunnen de broers mee worden gezien.

De rit gaat naar een studio, maar Enzo vermijd te zeggen waar dat precies is. Is dat geheim? We – de kijkers van zijn vlogs – hebben de locatie met het groene scherm reeds eerder gezien. Het is Blue Circle, een bedrijf dat gevestigd is in Hilversum en mediafaciliteiten aanbiedt.

Milan is daar om een nieuwe intro voor zijn veelbekeken Youtube kanaal te maken. We krijgen werkopnames te zien waarin Milan nat wordt gespoten. Hij heeft geen nieuwe kleren bij zich dus aardig natgeregend vervolgt hij zijn aanwezigheid in de vlog.

Vlogger Jill
Ook schuift vlogger Jill (vriendin van Milan) aan die Enzo ondertussen van het Hilversumse station heeft ophaald. Enzo wil nog even een robbetje vechten met zijn broer aan het einde van de dag, maar Jill protesteert. Enzo denkt te weten waarom: “Je moet nog seks met hem hebben?” Jill kan niet anders dan daarop gretig “Ja!” antwoorden.

De vriendin van Milan is ook druk bezig met vloggen van het avontuur met Milan. Daar krijgt ze van fans wel eens commentaar op. Dingen die je in haar vlog ziet hebben de kijkers al bij Enzo gezien. Jill grappend hierover: “Het geeft me een minderwaardigheidscomplex!”

Bumper bijt egel

Ze stuiven na de opnames naar Zeist – minus Milan want die kan niet mee vanwege de fan pakketten op de achterbank – om daar Dee snel op te halen. Even krijgen we een glimp van Bumper. De hond is nog steeds dolblij met de deurstopper die de vorm heeft van een egel. Enzo had die tijdens Sinterklaas van Jill gekregen.

Tijdens een logeerpartij van Bumper bij Enzo thuis bleek dat de hond gek was op de egel. Tot nu toe is het hem niet gelukt om hem kapot te bijten. We wachten daar niet op, want we stuiven in sneltreinvaart (met de auto dan) weer naar Enzo’s huis in Hilversum.

Dee en Jill koken. Mark (Gekke Markie) komt heel even op de achtergrond ook voorbij. Hij blijft blijkbaar niet eten, want er  wordt voor slechts 4 personen gekookt. Gaat Mark bij zijn vriendin eten?

Milan en Jill verlaten na het eten in een jolige bui het huis en lopen terug naar hun eigen nestje even verderop. Enzo en Dee eindigen de vlog samen op de bank, vermoeid kijkend naar de camera. En doe allemaal even mee: Dikke – Vette – Peace! Ben benieuwd wat er morgen weer gebeurd.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …