Enzo en Dionne Video Versterkt Roddel Over Hun Relatie

Enzo Knol
7

Waarom heeft Enzo Knol de video opgenomen met als titel: ‘ Wij hebben verkering – Nieuw YouTube-stelletje!’?

Enzo Knol moet schoon genoeg hebben gehad van de commentaren onder zijn video’s met Dionne. Dat die twee verliefd zijn op elkaar puur vanwege het feit dat ze een video met elkaar hebben opgenomen. Daarom zal hij gedacht hebben: laat ik er nu een grappige video over maken hoe belachelijk die roddels zijn.

Maar of zijn laatste actie een einde maakt aan die roddel? Het lijkt erop dat die nu juist versterkt wordt.

AD: verwarring

Het Algemeen Dagblad (AD) heeft het verhaal opgepikt. De journalist heeft het nog over dat Enzo verwarring schept met de verkeringsvideo. Dat artikel is een dag later ruim 100.000 keer bekeken op hun site. Het lijkt er echter vooral op dat de schrijver niet wist of dit nu een grap was of serieus. Zie: Enzo en Dionne zaaien verwarring.

Bij De Telegraaf lijken ze helemaal het spoor bijster: ‘Als we Enzo en Dionne mogen geloven zijn zij nu een stelletje’. Het is het meest gelezen artikel op de pagina Privé van de online krant. Zie: Enzo Knol en Dionne YouTube-stelletje

Als je nu googled op de naam ‘Enzo Knol’ dan staat dus bovenaan die nieuwsberichten over zijn vermeende relatie.

Enzo heeft blijkbaar een aantal commentaren onder zijn video en die van de in Woerden woonachtige Dionne eens te kijk willen zetten met een grappig bedoelde video. Maar je kan wel zeggen dat het helemaal uit de hand is gelopen.

Roddel Enzo en Dionne next level

De roddel over zijn zogenaamde verliefdheid op Dionne is nu next level geworden en zal nog moeilijker de kop in te drukken zijn dan voorheen.

Al eerder lijkt Enzo de media totaal onderschat te hebben. Enzo hield wekenlang geheim dat hij en Dee uit elkaar waren voor zijn kijkers. Ook dat plannetje liep helemaal verkeerd toen RTL Boulevard onthulde dat Dee al met een nieuwe vriend was gesignaleerd. Gevolg: Dee staat nu te boek als iemand die vreemd is gegaan.

Misschien een break-up video met Dionne maken voordat ook de Woerdense YouTuber bekend staat als vreemdganger? 🙂
Zie ook: Enzo Knol zag breuk met Dee niet aankomen.

Als de doelgroep zo breed is (volgens J.A.) dan gaat knollie de 3 miljoen subscribers ook nog halen? Straks koop en loop ik ook nog in een t-shirt van KnolPower gekocht in een KnolPower winkel.

Dat gaat hij zekers halen RH, maar wat kan jou dat overigens schelen? Of bespeur ik hier enige jaloezie?

Ach ja, ze wonen “maar” 34 km van elkaar vandaan! Dat Enzo voor een maand boodschappen doet en betaalt voor Dionne zegt nog niets.
Het blijft mij verbazen, en zeker na de breuk met Dee (de door Enzo kado gegeven piano aan Dee staat nog steeds bij hem in de woonkamer), hoe hard Enzo’s YouTube kanaal groeit. Dit geldt ook voor andere YT kanalen als StukTV. Gezien de getallen van dit jaar bij meerdere kanalen en grafieken die ineens van trend veranderen heb ik toch wel stellig de indruk dat YouTube haar administratie aan de achterkant niet op orde heeft. Er zijn 800.000 basisschool leerlingen in Nederland. WTH als zij allemaal zouden kijken waar komen dan de andere 1,2 miljoen vandaan? Middelbare school leerlingen?
Paultje is aan het bijverdienen door Kalvijn’s boek te promoten om zo het verlies van zijn eigen boekje een beetje te compenseren. 🙂

Je hebt natuurlijk ook nog België. Daarnaast is de kans aannemelijk dat eerste, tweede en derde klassers ook de video’s van enzo bekijken.

Waar zou die piano anders heen moeten? Dee woont weer bij haar ouders en daar heeft altijd al een piano gestaan.

Daar hebben we weer iemand die te lang in de puberteit is blijven hangen. Enzo heeft GEEN doelgroep. Hij doet wat hij zelf leuk vindt, en dat vinden toevallig veel kinderen leuk. MAAR dat maakt het niet ALLEEN voor KINDEREN. Ik ben zelf 23 en kan wel elke dag wat positiviteit gebruiken van Enzo. Mijn moeder van 60 trouwens ook.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
1
Ex-vriend: ‘Blind date Enzo Knol Liegt!’

Door de vasthoudendheid van YouTuber JustNicolas weten we nu 100% zeker dat de blind date van Enzo Knol loog! Hij kreeg de ex-vriend van Isa te pakken die vertelde vlak voor de blind date met haar 2 keer om het appartementencomplex waar Enzo woont te hebben gelopen. Bekijk de video …

Enzo Knol
5
Blind date Enzo Knol Spreekt – Mysterie Wordt Alleen Maar Groter!

Het mysterie rondom de blind date van Enzo Knol – het meisje dat plotseling aan de deur van de vlogger verscheen in vlog 1961 – is alleen maar groter geworden. Onlangs had YouTuber JustNicolas een foto ontdekt van Isa die naar alle waarschijnlijkheid is gemaakt bij slot Zeist, vlak bij …

Enzo Knol
11
Blind Date Isa Gelogen Over Enzo Knol?!

Isa, het meisje dat ineens opdook voor de deur van Enzo Knol voor een blind date, lijkt gelogen te hebben. In een eerdere aflevering van YouTuber JustNicolas ontkende ze nog een keer dat ze van tevoren wist wie Enzo Knol was. Haar verhaal: ze zou door een vriendin naar Enzo’s …