Enzo en Dionne Video Versterkt Roddel Over Hun Relatie

Enzo Knol
7

Waarom heeft Enzo Knol de video opgenomen met als titel: ‘ Wij hebben verkering – Nieuw YouTube-stelletje!’?

Enzo Knol moet schoon genoeg hebben gehad van de commentaren onder zijn video’s met Dionne. Dat die twee verliefd zijn op elkaar puur vanwege het feit dat ze een video met elkaar hebben opgenomen. Daarom zal hij gedacht hebben: laat ik er nu een grappige video over maken hoe belachelijk die roddels zijn.

Maar of zijn laatste actie een einde maakt aan die roddel? Het lijkt erop dat die nu juist versterkt wordt.

AD: verwarring

Het Algemeen Dagblad (AD) heeft het verhaal opgepikt. De journalist heeft het nog over dat Enzo verwarring schept met de verkeringsvideo. Dat artikel is een dag later ruim 100.000 keer bekeken op hun site. Het lijkt er echter vooral op dat de schrijver niet wist of dit nu een grap was of serieus. Zie: Enzo en Dionne zaaien verwarring.

Bij De Telegraaf lijken ze helemaal het spoor bijster: ‘Als we Enzo en Dionne mogen geloven zijn zij nu een stelletje’. Het is het meest gelezen artikel op de pagina Privé van de online krant. Zie: Enzo Knol en Dionne YouTube-stelletje

Als je nu googled op de naam ‘Enzo Knol’ dan staat dus bovenaan die nieuwsberichten over zijn vermeende relatie.

Enzo heeft blijkbaar een aantal commentaren onder zijn video en die van de in Woerden woonachtige Dionne eens te kijk willen zetten met een grappig bedoelde video. Maar je kan wel zeggen dat het helemaal uit de hand is gelopen.

Roddel Enzo en Dionne next level

De roddel over zijn zogenaamde verliefdheid op Dionne is nu next level geworden en zal nog moeilijker de kop in te drukken zijn dan voorheen.

Al eerder lijkt Enzo de media totaal onderschat te hebben. Enzo hield wekenlang geheim dat hij en Dee uit elkaar waren voor zijn kijkers. Ook dat plannetje liep helemaal verkeerd toen RTL Boulevard onthulde dat Dee al met een nieuwe vriend was gesignaleerd. Gevolg: Dee staat nu te boek als iemand die vreemd is gegaan.

Misschien een break-up video met Dionne maken voordat ook de Woerdense YouTuber bekend staat als vreemdganger? 🙂
Zie ook: Enzo Knol zag breuk met Dee niet aankomen.

Als de doelgroep zo breed is (volgens J.A.) dan gaat knollie de 3 miljoen subscribers ook nog halen? Straks koop en loop ik ook nog in een t-shirt van KnolPower gekocht in een KnolPower winkel.

Dat gaat hij zekers halen RH, maar wat kan jou dat overigens schelen? Of bespeur ik hier enige jaloezie?

Ach ja, ze wonen “maar” 34 km van elkaar vandaan! Dat Enzo voor een maand boodschappen doet en betaalt voor Dionne zegt nog niets.
Het blijft mij verbazen, en zeker na de breuk met Dee (de door Enzo kado gegeven piano aan Dee staat nog steeds bij hem in de woonkamer), hoe hard Enzo’s YouTube kanaal groeit. Dit geldt ook voor andere YT kanalen als StukTV. Gezien de getallen van dit jaar bij meerdere kanalen en grafieken die ineens van trend veranderen heb ik toch wel stellig de indruk dat YouTube haar administratie aan de achterkant niet op orde heeft. Er zijn 800.000 basisschool leerlingen in Nederland. WTH als zij allemaal zouden kijken waar komen dan de andere 1,2 miljoen vandaan? Middelbare school leerlingen?
Paultje is aan het bijverdienen door Kalvijn’s boek te promoten om zo het verlies van zijn eigen boekje een beetje te compenseren. 🙂

Je hebt natuurlijk ook nog België. Daarnaast is de kans aannemelijk dat eerste, tweede en derde klassers ook de video’s van enzo bekijken.

Waar zou die piano anders heen moeten? Dee woont weer bij haar ouders en daar heeft altijd al een piano gestaan.

Daar hebben we weer iemand die te lang in de puberteit is blijven hangen. Enzo heeft GEEN doelgroep. Hij doet wat hij zelf leuk vindt, en dat vinden toevallig veel kinderen leuk. MAAR dat maakt het niet ALLEEN voor KINDEREN. Ik ben zelf 23 en kan wel elke dag wat positiviteit gebruiken van Enzo. Mijn moeder van 60 trouwens ook.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van …