Enzo En Dee Weer Samen? Getuige Beweert YouTube-koppel Samen Te Hebben Gezien!!

Dee
3

Er is een einde gekomen over de speculaties en roddels over Enzo en Dee, want het laatste nieuws is: Enzo en Dee weer verkering!

Wat er eerder gebeurde: Zijn Enzo en Dee weer samen? In de laatste aflevering van KingAlert wordt door Paul een aantal bronnen vermeld die menen dat het antwoord ‘JA!’ is. Twee van de drie bronnen zijn echter zoal terzijde te schuiven. Een filmpje van het bekende YouTube-stel in de supermarkt blijkt al gauw maanden geleden te zijn opgenomen.

Enzo op achtergrond?

Ook een foto van Dee in de studio van BNN waar Enzo op de achtergrond zou staan is meteen af te doen als onzin. Die dag dat de foto is gemaakt is op een woensdag. 1 blik op Enzo’s Twitter-account maakt al duidelijk dat hij toen de hele dag in Londen was.

Maar het derde geval door KingAlert gemeld is een stuk moeilijker af te doen als een valse ‘Enzo en Dee weer samen’-melding.

Dee met Enzo gespot

Een meisje van ongeveer 10 jaar heeft aan Paul een foto gestuurd waarop ze naast Enzo Knol staat. Ze vertelt anoniem aan Paul dat de foto is gemaakt in een hotel in Arnhem afgelopen maandag. En nu komt het: het meisje beweert dat Dee erbij was! Ze heeft ook aan Dee gevraagd of ze op de foto wilde, maar volgens haar verhaal wilde ze dat niet.

Vraag is nu: spreekt ze de waarheid of heeft ze misschien een ander blond meisje verward met Dee?

Wat in ieder geval te checken valt klopt: de foto is bij Van de Valk in Arnhem genomen. Het interieur dat je op de achtergrond van haar foto ziet komt overeen met die van het hotel. Het is ook een recente foto van Enzo Knol. Hij heeft een gestreepte overhemd aan die hij ook aanheeft in de vlog die dinsdag is opgenomen, dus de dag erop.

Heeft Enzo maandag gewoon niet gevlogt? Daar lijkt het wel op. Arnhem en het hotel zijn nergens in zijn laatst vlogs voorgekomen. Maar was het Dee waarmee de vlogger op stap was?

Wie verbergt Enzo – nieuwe date?

Het meisje kan zich natuurlijk hebben vergist en dat de YouTube-ster met een ander meisje uit was. Vraag is dan wel wat Enzo met dat meisje in een hotel in Arnhem deed en waarom dat niet is voorgekomen in zijn vlog? Heeft de vlogger een date gehad die hij geheim heeft willen houden?

Laatste nieuws: Enzo en Dee weer verkering!

Zolang geen andere getuigen zijn die Enzo en Dee hebben gezien blijven dit vragen die niet te beantwoorden zijn. Wordt zonder meer vervolgd! Foto: YouTube.  Zie ook:

Dee van der Zeeuw – Alle info over ex-vriendin van Enzo Knol
Enzo Knol – ‘Het wordt GEWELDIG’ – Vlogger plotseling naar Londen voor geheime opnames.

Paul had met wat simpele checks kunnen zien dat het filmpje al ouder was. Het verhaal van dat meisje in het hotel kan gewoon geloofwaardig zijn en is niet meteen te weerleggen. Het roept echter wel de nodige vragen op natuurlijk.

Het geval Simba producten die beide ontvangen is qua planning ook wel heel merkwaardig. Maar uiteindelijk zijn er nog steeds slechts 2 personen die weten hoe het zit, te weten Enzo en Dee.

Paultje doet zijn research bijzonder slecht. De getoonde filmpje had hij zo kunnen achterhalen als hij even goed had rond gekeken op YouTube. Maar nee, alles voor de views en al kwijlend neemt hersenloze Paultje het gauw op en zet het in KingAlert. Paul droomt van sensatie en hoopt sky high te gaan. Zijn vriendje Hanna ploetert als YouTubertje voort.

Het is goed mogelijk dat Enzo en Dee nog wel contact hebben. Het is voorbij en het is eventjes over is andere taal dan onze relatie is afgelopen. Dat de jonge kijkertjes denken te weten dat Enzo (en Dee) met de het is uit video geld wilde binnenharken is de grootste onzin die je maar kan bedenken.

StukTV zit inmiddels op minder dan 100K subscribers van Enzo vandaan. Zo gaat het hard. En ook Dylan zet zijn opmars in Subscribers voort.

Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat Dee een beddekset laat zien van het merk Simba en daags erna Enzo 2 hoofdkussens toont van ook het merk Simba. Hij lacht erbij en geeft een hint dat het er 2 zijn als hij de dozen op bed gooit. Nu zou het kunnen zijn dat het reeds besteld is voor hun breuk. Meestal wordt zo’n bestelling binnen een week wel geleverd. Zij het niet dat de door hun getoonde producten van Simba al weken uitverkocht was en is.Toeval bestaat niet? hahaha

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van …