Enzo En Dee Weer Samen? Getuige Beweert YouTube-koppel Samen Te Hebben Gezien!!

Dee
3

Er is een einde gekomen over de speculaties en roddels over Enzo en Dee, want het laatste nieuws is: Enzo en Dee weer verkering!

Wat er eerder gebeurde: Zijn Enzo en Dee weer samen? In de laatste aflevering van KingAlert wordt door Paul een aantal bronnen vermeld die menen dat het antwoord ‘JA!’ is. Twee van de drie bronnen zijn echter zoal terzijde te schuiven. Een filmpje van het bekende YouTube-stel in de supermarkt blijkt al gauw maanden geleden te zijn opgenomen.

Enzo op achtergrond?

Ook een foto van Dee in de studio van BNN waar Enzo op de achtergrond zou staan is meteen af te doen als onzin. Die dag dat de foto is gemaakt is op een woensdag. 1 blik op Enzo’s Twitter-account maakt al duidelijk dat hij toen de hele dag in Londen was.

Maar het derde geval door KingAlert gemeld is een stuk moeilijker af te doen als een valse ‘Enzo en Dee weer samen’-melding.

Dee met Enzo gespot

Een meisje van ongeveer 10 jaar heeft aan Paul een foto gestuurd waarop ze naast Enzo Knol staat. Ze vertelt anoniem aan Paul dat de foto is gemaakt in een hotel in Arnhem afgelopen maandag. En nu komt het: het meisje beweert dat Dee erbij was! Ze heeft ook aan Dee gevraagd of ze op de foto wilde, maar volgens haar verhaal wilde ze dat niet.

Vraag is nu: spreekt ze de waarheid of heeft ze misschien een ander blond meisje verward met Dee?

Wat in ieder geval te checken valt klopt: de foto is bij Van de Valk in Arnhem genomen. Het interieur dat je op de achtergrond van haar foto ziet komt overeen met die van het hotel. Het is ook een recente foto van Enzo Knol. Hij heeft een gestreepte overhemd aan die hij ook aanheeft in de vlog die dinsdag is opgenomen, dus de dag erop.

Heeft Enzo maandag gewoon niet gevlogt? Daar lijkt het wel op. Arnhem en het hotel zijn nergens in zijn laatst vlogs voorgekomen. Maar was het Dee waarmee de vlogger op stap was?

Wie verbergt Enzo – nieuwe date?

Het meisje kan zich natuurlijk hebben vergist en dat de YouTube-ster met een ander meisje uit was. Vraag is dan wel wat Enzo met dat meisje in een hotel in Arnhem deed en waarom dat niet is voorgekomen in zijn vlog? Heeft de vlogger een date gehad die hij geheim heeft willen houden?

Laatste nieuws: Enzo en Dee weer verkering!

Zolang geen andere getuigen zijn die Enzo en Dee hebben gezien blijven dit vragen die niet te beantwoorden zijn. Wordt zonder meer vervolgd! Foto: YouTube.  Zie ook:

Dee van der Zeeuw – Alle info over ex-vriendin van Enzo Knol
Enzo Knol – ‘Het wordt GEWELDIG’ – Vlogger plotseling naar Londen voor geheime opnames.

Paul had met wat simpele checks kunnen zien dat het filmpje al ouder was. Het verhaal van dat meisje in het hotel kan gewoon geloofwaardig zijn en is niet meteen te weerleggen. Het roept echter wel de nodige vragen op natuurlijk.

Het geval Simba producten die beide ontvangen is qua planning ook wel heel merkwaardig. Maar uiteindelijk zijn er nog steeds slechts 2 personen die weten hoe het zit, te weten Enzo en Dee.

Paultje doet zijn research bijzonder slecht. De getoonde filmpje had hij zo kunnen achterhalen als hij even goed had rond gekeken op YouTube. Maar nee, alles voor de views en al kwijlend neemt hersenloze Paultje het gauw op en zet het in KingAlert. Paul droomt van sensatie en hoopt sky high te gaan. Zijn vriendje Hanna ploetert als YouTubertje voort.

Het is goed mogelijk dat Enzo en Dee nog wel contact hebben. Het is voorbij en het is eventjes over is andere taal dan onze relatie is afgelopen. Dat de jonge kijkertjes denken te weten dat Enzo (en Dee) met de het is uit video geld wilde binnenharken is de grootste onzin die je maar kan bedenken.

StukTV zit inmiddels op minder dan 100K subscribers van Enzo vandaan. Zo gaat het hard. En ook Dylan zet zijn opmars in Subscribers voort.

Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat Dee een beddekset laat zien van het merk Simba en daags erna Enzo 2 hoofdkussens toont van ook het merk Simba. Hij lacht erbij en geeft een hint dat het er 2 zijn als hij de dozen op bed gooit. Nu zou het kunnen zijn dat het reeds besteld is voor hun breuk. Meestal wordt zo’n bestelling binnen een week wel geleverd. Zij het niet dat de door hun getoonde producten van Simba al weken uitverkocht was en is.Toeval bestaat niet? hahaha

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Ontmoet Zijn Grote Idool Tijdens Amstel Live

Zijn goede vriend Nicky Romero heeft Enzo Knol meegenomen naar Amstel Live. Eerst dacht Enzo dat het niks voor hem was maar tijdens het concert draait hij helemaal bij. En wat hem verrast: hij mag backstage komen waar de artiesten zijn. Daar loopt hij Ronnie Flex tegen het lijf en …

Enzo Knol
Enzo Knol Op Spotify Met Nieuw Nummer!

Het nieuwe intro nummer van Enzo Knol voor zijn vlogs is te beluisteren op Spotify vanaf 1 februari.Dit laat hij via Instastories weten. Ook krijgen we een klein stukje van de tekst te horen: “Vloggen tot mijn kist.. welkom in de vlog van Enzo, we gaan met z’n allen zo …