Enzo en Dee Uit Elkaar – Geschokte Reacties

Dee
5

Enzo: ‘Wij begrijpen dat jullie dit nieuws niet zien aankomen. Helaas zijn dit berichten waar je geen grapjes over maakt. We hebben een ontzettend leuke tijd gehad samen en zijn daar heel dankbaar voor. We hopen op jullie begrip.’

Dee: ‘Te vaak hebben we gedoe.’

Quin op Instagram: ‘Bedankt voor alles!’

Fans geschokt

Totaal onverwacht hebben Enzo Knol en Dee van der Zeeuw aangekondigd een punt achter hun relatie te zetten. Tot nog toe leken ze perfect bij elkaar te passen. Zo kwam het in ieder geval over in de vlogs van de YouTuber. De mededeling in de vlog van vandaag komt dan ook aan als een schok voor hun fans en volgers.

Was er een aanwijzing dat er iets mis was tussen de twee?

Video’s te laat

Afgelopen tijd zagen fans al geregeld dat video’s te laat online werden gezet. En de vlog  ‘Mijn eerste keer op een motor’ 2 dagen eerder werd ineens ruw afgebroken zonder de
gebruikelijk dikke vette peace afkondiging. Nu weten we wat hier de reden van moet zijn geweest.

Beiden benadrukken dat ze nog steeds veel van elkaar houden, maar toch is de koek op. In de vlog ‘Het is voorbij’ kan Enzo nog zijn ogen droog houden, maar Dee barst in tranen uit en maakt huilend duidelijk dat deze video na 10 minuten ten einde is.

Media bericht over breuk

Veel media berichten hierover, terwijl YouTubers vol ongeloog reageren.

Algemeen Dagblad: Over en uit tussen Enzo Knol en vriendin.

RTL Nieuws: Liefdesbreuk Enzo Knol en Dee

NU.nl: Enzo Knol en vriendin uit elkaar

Reactie Quin

Quin, het broertje van Dee zet op Instagram een foto van hemzelf met Enzo en Dee. ‘Ik ga je missen man. Badankt voor alles! Ik hoop dat we nog leuke video’s kunnen gaan maken! “Ik had geen betere broer kunnen hebben”. Onlangs vierden Enzo en Dee nog dat ze 4 jaar een relatie hadden.

Dee zal door de scheiding minder vaak in de vlogs te zien zijn. Ze eindigt dan ook met: ‘En zoals Enzo voortaan zal zeggen: Dikke vette peace.’ Zie ook: Zag Dee breuk met Enzo niet aankomen?De vlog: ‘Het is voorbij.

Dion, natuurlijk rust er geen hypotheek op het huis. Als je goed leest, heb ik gezegd dat de Van der Zeeuw’s een familiehypotheek hebben. De hypotheek ligt dus bij het huis van de ouders. Enzo heeft zijn deel contact afbetaald. In 1 keer. Het geld van de hypotheek is ook overgemaakt naar de makelaar c.q. de notaris.

Als je het hele verhaal niet kent, is het altijd lastig om te oordelen. Wel lijkt Dee er het meest last van te hebben. Jammer ook dat ze wederom voor golddigger wordt uitgemaakt, daar ben ik het absoluut niet mee eens.

Ik vraag me ook af hoe Jeff aan die informatie over een hypotheek komt. Zover ik snel kan zien rust er geen (of een kleine) hypotheek op de woning.

Afijn, dat maakt verder ook helemaal niet uit. Het is gewoon sneu als mensen na 4 jaar uit elkaar gaan. Ze zeggen nog wel van elkaar te houden. Soms is er een goede dip in een relatie nodig om weer dichter bij elkaar te komen, dus wie weet.

Nog te vroeg maar is dit het einde van de opmars van Enzo Knol op YouTube?

Je ziet vaker bij televisie (talkshow) programma’s nadat bepaalde duo’s uit elkaar gaan de kijkcijfers dramatisch dalen. Een nieuwe presentator kan deze val nog (deels) opvangen als het klikt. Dee valt niet te vervangen waardoor Enzo’s vlogs er totaal anders uit gaan zien.

Dat Paultje weer eens uit zijn nek kletst is weer eens goed duidelijk. Zijn ruzie’s zijn nog erger dan de ruzie’s die apen maken in een dierentuin. Paul upload deze video’s wel maar worden meteen geblokt door YouTube. Hahaha

Ik sluit me aan bij de bevindingen van RH. Ben echter wel benieuwd wat er gaat gebeuren wat betreft de helft van de koopsom van het huis. En met het geld van de keuken.
Dee heeft aan beide zaken, in welk geval de 205.000 voot het huis, bijgedragen. De familie Van der Zeeuw heeft hiervoor een familiehypotheek afgesloten.
Heeft Enzo wel dat geld, nu hij zijn peperdure bolide net heeft gekocht? Haha, dat was cynisch bedoeld.
Maar ben wel benieuwd hoe dit zal ontwikkelen…

In de laatste vlog 1513 “Wie wint deze klei Challenge” gebeurt iets opmerkelijks zie van 9. 26 tot 9.32 min. Als je uitzoemt zie je de dodelijke blikken van Enzo naar Dee.
Dit heeft zich wel eens eerder voorgedaan.

In Enzo’s video “het is voorbij” kijkt Dee niet vaak in de camera, Zij ontwijkt deze. Enzo blijft koeltjes en maakt zelfs grapjes.

Zoals iedereen weet is Enzo een heel normale jongen, maar in zijn brains niet superontwikkeld en komt vaak jeugdig over. Dat neemt niemand hem kwalijk, maar Dee is toch van een andere orde. Dee heeft vaak genoeg gezegd dat Enzo een beetje dommig is en daar baalde zij wel eens van en op zijn beurt vindt Enzo dat niet leuk (zie het klei verhaal)

Aan de biik van Enzo’s ogen te zien in de video “het is voorbij” blijkt duidelijk dat Dee iets gedaan of gezegd heeft waardoor Enzo enorm geraakt is. De kans dat Dee vreemd gegaan is lijkt mij klein. Dat Milan toch wel langdurig bij Enzo en Dee zou komen logeren en daardoor Enzo Milan tijdelijk boven Dee plaatste is mogelijk. Dat Dee haar vinger aanbied aan Milan om aan te likken is wel opmerkelijk. (Lijkt erop dat daar het besluit om de knoop tussen Enzo en Dee door te hakken al gemaakt was). Dat Enzo vaker in Assen was en Dee niet meer naast Enzo in bed lag de laatste dagen was ook al opmerkelijk.

Het lijkt het meest op dat Dee baalde van de soms wat dommig uitgevallen Enzo in hun relatie en dat Dee graag zag dat Enzo dit zou veranderen. Maar dat gaat uiteraard niet. Enzo kennende blijft hij dan dicht bijzich zelf en kan deze opgelopen eigenschap niet verhelpen en legt zich daar bij neer.

Niet gehoopt, niet direct verwacht, maar dat Enzo en Dee uit elkaar zijn gegaan was goed mogelijk. Als je jong bent “hobbel” je meestal door een paar relaties heen voordat je standvastig wordt.

Dat Enzo langzamer gaat groeier in de toename van zijn subscribers ligt duidelijk voorhanden, maar dat terzijde.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Wat Doet Jade (ex- van Gio) Bij Enzo Knol?

Jade Anna die onlangs nog haar breuk met Gio Latooy heeft bevestigd, duikt verrassend op in de vlog van Enzo Knol! De sportieve Jade is daar om met Myron een fitness video op te nemen. Verder in de vlog zitten Enzo en Jade samen in haar auto en onthult Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Neemt Acid Mee Op Sportvakantie!

Verrassend! Enzo Knol had eerder in zijn vlog zijn kijkers uitgedaagd om te raden wie met hem meeging op wintersport. Toch werd onder de comments meteen raak gegokt. Het was niemand minder dan Nathan Vandergunst, Acid, de rebelse Belgische YouTuber. Die was eerder 1 keer in zijn vlogs voorgekomen toen …

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …