Enzo’s Eerste Date met Dee

Wanneer hebben Dee en Enzo Knol elkaar voor het eerst ontmoet?

Dee en Enzo. Foto: Instagram
Dee en Enzo. Foto: Instagram

In de video The Boyfriend Tag moet Enzo van Dee 25 vragen beantwoorden over haar. “25 vragen?” roept Enzo nog verschrikt. Ja, zegt ze beslist. Er is geen ontkomen aan. En als hij meer dan 5 vragen fout heeft moet hij als straf paprika eten. Daar houdt Enzo helemaal niet van.

Haar eerste vraag is meteen pittig. Wanneer was onze eerste date? Enzo denkt het antwoord zeker te weten: “5 september”, antwoord hij blij. Dat is het eerste foute antwoord. Ze zegt dat dit eind augustus is. Op 5 september is Dee jarig en op 14 september 2013 is hun verkering begonnen.

Eerste indruk

Dee die er schik in heeft om Enzo voor het blok te zetten vraagt vervolgens wat zijn eerste indruk was van haar. Een lullig antwoord wordt ook fout gerekend, waarschuwt ze Enzo alvast die al had geconcludeerd dat ze dit dus toch niet fout kon rekenen. Als extra waarschuwing geeft ze hem nog een por in zijn ribben.

Hij vond haar vooral erg schattig. Enzo: “ Ik kwam aan met de bus en zag je op een muurtje met je benen over elkaar een appel eten.”  Dee was erg zenuwachtig bij hun eerste date, geeft ze zelf ook toe. Het was een ongedwongen ontmoeting die blijkbaar meteen goed beviel. De volgende maand hadden ze al verkering.

Uit de beantwoording kan je afleiden dat dit dus ook de eerste ontmoeting tussen de twee moet zijn geweest. Althans lijfelijk. Maar natuurlijk moeten ze eerder contact met elkaar hebben gehad om die date af te spreken. Hoe dat eerste contact tot stand is gekomen hebben ze nog niet verteld. Meest voor de hand liggende eerste contact is dan via het internet.

Dee twittert op 16 mei 2013 over deze foto van Enzo's torso: "Lekker buikie en 'n leuk kopie."
Dee twittert op 16 mei 2013 over deze foto van Enzo’s torso: “Lekker buikie en ‘n leuk kopie.”

Een paar tweets zijn nog terug te vinden op Twitter. In een tweet uit mei 2013 geeft ze een compliment over een foto van Enzo. Daarop laat de dan nog vrijgezel zijn gespierde torso zien. Ze hebben elkaar toen dus nog niet eerder in het echt ontmoet.

Vlak voor hun eerste date twittert Dee dat ze ontbijtkoek met speculaas neemt. Enzo reageert met: “Gek meisie.” Antwoord Dee: “Haha, je kent me toch.”

Deze tweet geeft aan dat Enzo en Dee al langer contact met elkaar hebben. Foto: Twitter.
Dee maakte gebruik van een tweede Twitteraccount: @DeeAFCA. Foto: Twitter.

Uit bovenstaande reactie van het meisje uit Zeist leid ik af dat ze vaker contact moeten hebben gehad, buiten Twitter om. Habbo misschien?

Ik vroeg al af hoe die twee elkaar hebben kunnen ontmoeten. Enzo woonde toen nog in Assen en Dee in Zeist. Die afstand is wel heel erg groot om elkaar toevallig te ontmoeten op een feestje.

Enzo Knol en zijn vriendin Dee. Foto: Instagram
Enzo Knol en zijn vriendin Dee. Foto: Instagram

Toekomstdroom Dee

Op de vraag wat haar toekomstdroom is zegt Enzo zonder aarzelen: Huisje, boompje, beestje. Dee schud haar hoofd. Ze wil later een zaak aan huis hebben. In wat weet ze nog niet. En haar droom is om samen te wonen met Enzo, maar dan moet haar vriend wel eerst volwassen worden, voegt ze er aan toe. Nou, dat duurt dus nog even.

Meer over Dee van der Zeeuw en vlogger Enzo Knol. Dee was niet de eerste verkering van Enzo. Meer over de vriendinnen van Enzo Knol.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …