EenhoornJoost Als Alternatieve Vlogger Verrast

EenhoornJoost

Joost Klein

Joost Klein aka EenhoornJoost zou je een alternatieve vlogger kunnen noemen. Zijn vlog “Savage in Lissabon” is verrassend, leuk en met een hoog tempo gefilmd.

Joost is goedaardig en nergens gevaarlijk. Als hij in Lissabon naast een mevrouw gaat zitten in een bushokje, dan schrikt de mevrouw en loopt weg van de blonde jongeman. Maar waarvoor? Zelfs met een bijl waar het bloed vanaf druipt is Joost de vlogger nog onschuldig.

Stevig vlogtempo

Het tempo en de originaliteit van de vlog is zo hoog dat je niet mag verwachten dat Joost iedere dag zo’n vlog online kan zetten.

De blonde Fries is erg spaarzaam om ons dorstige kijkers een nieuw filmavontuur aan te bieden. Wij zitten in ons pop-up YouTube restaurant te wachten tot het desert komt, maar de 5-sterren kok Joost neemt zijn tijd.

Wat jammer toch! Wij willen maar wat graag iedere dag naar een verrassende vlog van Joost kijken! Zal de bijzondere YouTube-ster een alternatief vormen voor de dondersteen Enzo of de daredavils van StukTV? EenhoornJoost staat op doorbreken.

Zal het hem ook lukken? Het succes ligt in zijn eigen handen en niemand anders.

Zie ook: EenhoornJoost Hot or Not?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EenhoornJoost
EenhoornJoost – Het Gaat Niet Zo Goed?

YouTuber en rapper EenhoornJoost heeft de afgelopen tijd een aantal signalen afgegeven dat het niet zo goed met hem gaat. Hoewel zijn carrière op rolletjes loopt, deelt hij soms rare berichten op Instagram met zijn volgers. Onlangs plaatste hij een foto van zijn overleden vader met de mededeling dat hij …

EenhoornJoost
1
Ongemakkelijk Interview Met EenhoornJoost

Het gesprek dat Tim den Besten voor het VPRO programma Tim’s Tent… heeft met EenhoornJoost begint behoorlijk ongemakkelijk. Het vindt plaats in een vakantiebungalow. Joost zit nog maar net of hij vraagt aan gastheer Tim om Chocomel en of hij zijn voeten op de tafel mag leggen. ‘Misschien moet je …

EenhoornJoost
2
EenhoornJoost Woest Op UnaGize

Zo hebben we Joost Klein (EenhoornJoost) niet eerder gezien. In een filmpje op Twitter zien we hoe Joost flink tekeer gaat tegen de Belgische YouTuber Unagize. Uit de slechts 7 seconden durende video hoor je Joost kwaad over geld spreken. “Ik heb de tyfus taxi betaald, ik heb de hotelkamer betaald. Je …