EenhoornJoost – Waarom Verwijderde Ik Al Mijn Videos?

EenhoornJoost
EenhoornJoost

EenhoornJoostJoost Klein (EenhoornJoost) heeft in zijn laatste video uitleg gegeven waarom hij al zijn filmpjes had verwijderd van zijn kanaal.

De excentrieke (vreemd gedragende) YouTuber verklaard nu dat hij zich niet meer gelukkig voelde met zijn oude werk. Hij benadrukt overigens dat hij ze nog steeds heeft, maar verborgen  voor ons kijkers.

Een deel van die filmpjes zal Joost weer terugzetten voor iedereen zichtbaar, zo beloofde hij in zijn nieuwste video. Die heeft hij opgenomen in het huis van Teske de Schepper die een fan is van zijn YouTube werk.

YouTube vanaf een eiland

Ook heeft hij last gehad van veel haat comments bij zijn laatste video die de ‘fish eye’ beelden niet leuk vonden. Voor hen heeft de blonde Fries ook een boodschap: zie mijn werk als een eiland. Kom er naar toe als je het leuk vindt, maar het hoeft niet.

Joost, de schijnbaar altijd vrolijke YouTuber, lijkt opnieuw een poging te wagen om serieus bezig te zijn met zijn YouTube-carrière.

RTL Late Night

De buitenwereld begrijpt zoal geen hout van wat de Noordeling aan het doen is. Legendarisch is het tv-programma van RTL Late Night waarin aan Mertabi (Marrokaan geeft rijles) in 2014 wordt gevraagd wie hij een veelbelovende YouTuber vind.

Daarop wordt een filmpje getoond van Joost die buiten zijn huis in onderbroek een verwarrende act aan het uitvoeren is. De gasten van Humberto kijken alsof ze door de bliksem worden getroffen.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EenhoornJoost
EenhoornJoost – Het Gaat Niet Zo Goed?

YouTuber en rapper EenhoornJoost heeft de afgelopen tijd een aantal signalen afgegeven dat het niet zo goed met hem gaat. Hoewel zijn carrière op rolletjes loopt, deelt hij soms rare berichten op Instagram met zijn volgers. Onlangs plaatste hij een foto van zijn overleden vader met de mededeling dat hij …

EenhoornJoost
1
Ongemakkelijk Interview Met EenhoornJoost

Het gesprek dat Tim den Besten voor het VPRO programma Tim’s Tent… heeft met EenhoornJoost begint behoorlijk ongemakkelijk. Het vindt plaats in een vakantiebungalow. Joost zit nog maar net of hij vraagt aan gastheer Tim om Chocomel en of hij zijn voeten op de tafel mag leggen. ‘Misschien moet je …

EenhoornJoost
2
EenhoornJoost Woest Op UnaGize

Zo hebben we Joost Klein (EenhoornJoost) niet eerder gezien. In een filmpje op Twitter zien we hoe Joost flink tekeer gaat tegen de Belgische YouTuber Unagize. Uit de slechts 7 seconden durende video hoor je Joost kwaad over geld spreken. “Ik heb de tyfus taxi betaald, ik heb de hotelkamer betaald. Je …