EenHoornJoost Verwijderd Alle Video’s, KingAlert Blundert en Enzo Knol Nam 2 Vlogs In 1 Dag Op

Joost Klein
Alle YouTubers

Joost Klein

Wat een trietst gezicht! Als je nu kijkt op het YouTube-kanaal van EenHoornJoost zie je geen enkele video meer staan. Nee, dit keer is het geen strike, maar heeft Joost zelf toegeslagen. Alles heeft de Fries eraf gegooid!

Iedereen is in verwarring gebracht. De excentrieke YouTuber met zijn bizarre filmpjes beweert echter dat hij er helemaal niet mee ophoudt. Ook op Snapchat is hij nog volop aanwezig. Maar waarom hij zijn ‘levenswerk’ zo  ineens verwijderd heeft van YouTube is een compleet raadsel. Weet Joost zelf wel wat hij wil?

KingAlert blundert

KingAlert (leraar Paul Goudsmit) heeft een blunder begaan met zijn item over Acid/Nathan. Hij beschuldigde Acid ervan fans geen handtekennig op de DYTG te hebben gegeven omdat ze truien droegen van DoeMaarGamen (Job). Blijkt nu dat Nathan al lange tijd handtekeningen had uitgedeeld en gewoon ontzettend moe was. De YouTuber uit Blankenberge wilde even rust nemen en had zijn opmerking slechts als grap bedoeld.

En inmiddels is de video ook offline gehaald door de King vanwege privacyschending. Een meisje dat in beeld kwam wilde dit absoluut niet. Een schuimbekkende Paul Goudsmit vertelt dat in een andere KigAlert waarin hij voor de zoveelste keer uithaalt naar de ‘back stabbende’ YouTubers die hij wel een lesje zal leren.

Komt erop neer, het ligt allemaal niet aan hem maar aan al die andere onbetrouwebare YouTubers.

Zie ook: Acid woedend om zwakke roddels van Kingalert

Enzo Knol nam 2 vlog in 1 dag op!

Ja, je leest het goed. Enzo Knol heeft vlog 998 en 999 op 1 dag opgenomen! Normaal gesproken is de vlog van vandaag 3 dagen geleden opgenomen, maar nu loopt het 4 dagen achter! De 1000ste vlog zou op zaterdag moeten zijn gefilmd, maar toen waren zijn YouTube vrienden op de DYTG. Waarschijnlijk om die reden heeft hij de vlog een dag vervroegd.

Er zijn meerdere aanwijzingen dat Enzo de 1000ste vlog niet op de geplande zaterdag maar een dag eerder heeft opgenomen. In de vlog bijvoorbeeld van Jill die vrijdag is opgenomen. Daarin vertelt ze dat haar vriend Milan naar Enzo is vanwege die mijlpaalvlog.

Ook de 1000 en eerste vlog van gisteren, die zou op zondag moeten zijn opgenomen als daar 3 dagen tussen had gezeten. Daarin zie je dat Enzo met Dee gaat winkelen in Zeist. Maar zondag zijn de winkels potdicht in Zeist. De vlog moet dus een dag eerder zijn opgenomen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …