EenHoornJoost Verwijderd Alle Video’s, KingAlert Blundert en Enzo Knol Nam 2 Vlogs In 1 Dag Op

Joost Klein
Alle YouTubers

Joost Klein

Wat een trietst gezicht! Als je nu kijkt op het YouTube-kanaal van EenHoornJoost zie je geen enkele video meer staan. Nee, dit keer is het geen strike, maar heeft Joost zelf toegeslagen. Alles heeft de Fries eraf gegooid!

Iedereen is in verwarring gebracht. De excentrieke YouTuber met zijn bizarre filmpjes beweert echter dat hij er helemaal niet mee ophoudt. Ook op Snapchat is hij nog volop aanwezig. Maar waarom hij zijn ‘levenswerk’ zo  ineens verwijderd heeft van YouTube is een compleet raadsel. Weet Joost zelf wel wat hij wil?

KingAlert blundert

KingAlert (leraar Paul Goudsmit) heeft een blunder begaan met zijn item over Acid/Nathan. Hij beschuldigde Acid ervan fans geen handtekennig op de DYTG te hebben gegeven omdat ze truien droegen van DoeMaarGamen (Job). Blijkt nu dat Nathan al lange tijd handtekeningen had uitgedeeld en gewoon ontzettend moe was. De YouTuber uit Blankenberge wilde even rust nemen en had zijn opmerking slechts als grap bedoeld.

En inmiddels is de video ook offline gehaald door de King vanwege privacyschending. Een meisje dat in beeld kwam wilde dit absoluut niet. Een schuimbekkende Paul Goudsmit vertelt dat in een andere KigAlert waarin hij voor de zoveelste keer uithaalt naar de ‘back stabbende’ YouTubers die hij wel een lesje zal leren.

Komt erop neer, het ligt allemaal niet aan hem maar aan al die andere onbetrouwebare YouTubers.

Zie ook: Acid woedend om zwakke roddels van Kingalert

Enzo Knol nam 2 vlog in 1 dag op!

Ja, je leest het goed. Enzo Knol heeft vlog 998 en 999 op 1 dag opgenomen! Normaal gesproken is de vlog van vandaag 3 dagen geleden opgenomen, maar nu loopt het 4 dagen achter! De 1000ste vlog zou op zaterdag moeten zijn gefilmd, maar toen waren zijn YouTube vrienden op de DYTG. Waarschijnlijk om die reden heeft hij de vlog een dag vervroegd.

Er zijn meerdere aanwijzingen dat Enzo de 1000ste vlog niet op de geplande zaterdag maar een dag eerder heeft opgenomen. In de vlog bijvoorbeeld van Jill die vrijdag is opgenomen. Daarin vertelt ze dat haar vriend Milan naar Enzo is vanwege die mijlpaalvlog.

Ook de 1000 en eerste vlog van gisteren, die zou op zondag moeten zijn opgenomen als daar 3 dagen tussen had gezeten. Daarin zie je dat Enzo met Dee gaat winkelen in Zeist. Maar zondag zijn de winkels potdicht in Zeist. De vlog moet dus een dag eerder zijn opgenomen.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …