DYTG – Gevecht In Hotel Met Armoowasright – DutchTuber Lastiggevallen

Armo wordt aangevallen in de lobby van het NH Hotel Utrecht
Overig

Armo wordt aangevallen in de lobby van het NH Hotel Utrecht

Armoowasright (AMW) is gisteravond aangevallen door een groepje Marrokaanse jongens. Dit gebeurde na afloop van de DYTG in de lobby van het NH Hotel in Utrecht. Op foto: rechts Armo die wordt aangevallen. In het midden een personeelslid van het NH Hotel.

Een jongen postte meerdere video’s op Instagram van de gevechten. Armoowasright is hierbij zijn pet verloren. In een aparte video zie je de vechtersbaas vrolijk met de pet van Armo op, terwijl hij de YouTuber een ‘kankerjood’ noemt.

Op dit Instagramaccount ‘Instavuur’ staat ook een video waarbij Job (DutchTuber) wordt lastiggevallen, maar hij is verder niet in gevecht geraakt met de jongens. In het NH Hotel verblijven meerdere YouTubers waaronder Gio.

Gio Snapchat bevestigt gevecht in hotel

Op zijn Snapchat kan je een clip zien waarin Gio in een lift stapt waar ook Armoowasright in staat, zonder pet. Je hoort hem nog tegen iemand anders vertellen dat hij is aangevallen. Daarna breekt Gio het filmpje af.

Eerder waren er al geruchten dat DutchtTuber klappen had gekregen. JoeyGraig twitterde nog dat er helemaal niets met Job was gebeurd. Later liet hij echter weten dat ze waarschijnlijk het hotel worden uitgegooid buiten hun schiuld om. En: “Flikkers die zomaar het hotel inlopen om iemand te klappen voor niks, pff”.

In het begin van de middag van de eerste DYTG 2016 hoorden getuigen DutchTuber nog zeggen tegen vrienden: “Als ze me ook maar met 1 vinger aanraken dan…” Ironische van dit alles is dat de YouTubers die bekend staan vanwege hun neppranks van deze incidenten zelf niets naar buiten hebben gebracht.

Update: Inmiddels heeft Armo meerdere keren getweet hierover. Ook heeft hij nu een geblesseerde teen waardoor hij in het gips loopt.  Dat lijkt los te staan van de vechtpartijen van vorige avond.

Vandaag, zondag, is de tweede dag van de DYTG.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overig
Vriend Van Enzo Knol In Elkaar Geslagen! – Podcast De Bennies Begint Met Schokkend Verhaal!

De eerste podcast van De Bennies is met een schokkende onthulling van start gegaan. Noël Dekkers geeft aan tijdens carnaval tegen zijn hoofd gestompt te zijn en vervolgens ook, toen hij al op de grond lag, tegen zijn hoofd geschopt. Noël is daarna in verwarde toestand naar het ziekenhuis gebracht. …

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …