DYTG – Gevecht In Hotel Met Armoowasright – DutchTuber Lastiggevallen

Armo wordt aangevallen in de lobby van het NH Hotel Utrecht
Overig

Armo wordt aangevallen in de lobby van het NH Hotel Utrecht

Armoowasright (AMW) is gisteravond aangevallen door een groepje Marrokaanse jongens. Dit gebeurde na afloop van de DYTG in de lobby van het NH Hotel in Utrecht. Op foto: rechts Armo die wordt aangevallen. In het midden een personeelslid van het NH Hotel.

Een jongen postte meerdere video’s op Instagram van de gevechten. Armoowasright is hierbij zijn pet verloren. In een aparte video zie je de vechtersbaas vrolijk met de pet van Armo op, terwijl hij de YouTuber een ‘kankerjood’ noemt.

Op dit Instagramaccount ‘Instavuur’ staat ook een video waarbij Job (DutchTuber) wordt lastiggevallen, maar hij is verder niet in gevecht geraakt met de jongens. In het NH Hotel verblijven meerdere YouTubers waaronder Gio.

Gio Snapchat bevestigt gevecht in hotel

Op zijn Snapchat kan je een clip zien waarin Gio in een lift stapt waar ook Armoowasright in staat, zonder pet. Je hoort hem nog tegen iemand anders vertellen dat hij is aangevallen. Daarna breekt Gio het filmpje af.

Eerder waren er al geruchten dat DutchtTuber klappen had gekregen. JoeyGraig twitterde nog dat er helemaal niets met Job was gebeurd. Later liet hij echter weten dat ze waarschijnlijk het hotel worden uitgegooid buiten hun schiuld om. En: “Flikkers die zomaar het hotel inlopen om iemand te klappen voor niks, pff”.

In het begin van de middag van de eerste DYTG 2016 hoorden getuigen DutchTuber nog zeggen tegen vrienden: “Als ze me ook maar met 1 vinger aanraken dan…” Ironische van dit alles is dat de YouTubers die bekend staan vanwege hun neppranks van deze incidenten zelf niets naar buiten hebben gebracht.

Update: Inmiddels heeft Armo meerdere keren getweet hierover. Ook heeft hij nu een geblesseerde teen waardoor hij in het gips loopt.  Dat lijkt los te staan van de vechtpartijen van vorige avond.

Vandaag, zondag, is de tweede dag van de DYTG.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
YouTuber Natan Vandergunst Beschuldigt Van Cyberpesten – Stopt Acid Met YouTube?

Nathan Vandergunst (Acid) wordt door de Belgische media beschuldigd van cyberpesten en haatzaaien en heeft reeds een advocaat achter zich aan gekregen. In de Belgische kranten verschijnen berichten dat de YouTuber een online privé-leger heeft die doodsbedreigingen verstuurd naar mede-YouTubers. Een zwaar aangeslagen Acid reageert verontwaardigd over deze media-berichten: “Alsof …

Overig
Don de Jong Koopt Huis Van 8 Ton!

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen. De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro. Daar komt nog kosten koper bij en dat betekent dat Don ruim 8 ton kwijt …

Overig
Mees van Dam Werkt Nu Ook Voor Mediamiljardair John de Mol

Mees Lucas van Dam, de 20-jarige sportieveling die we kennen uit de vlogs van Enzo Knol, heeft een contract getekend met het mediabedrijf van John de Mol! Mees vermeldt trots op zijn Insta: “Een mooie stap mogen zetten vandaag met Social1influencers! Er komen mooie dingen aan en ik ben iedereen …