Dylan Haengens Vindt Dat Kaj van der Ree Maar Beter Kan Wegblijven – En: “Kaj Zit Er Doorheen!”

Dylan Haegens
25

Dylan Haegens is de eerste bekende YouTuber die zich uitspreekt over Kaj van der Ree. Kaj is per direct ontslagen bij zowel de publieke omroep BNN/VARA als bij RTL toen bleek dat hij naaktfoto’s vroeg aan minderjarige meisjes.

De YouTuber: “Ik weet niet of hij nog ooit aan de bak komt en ik weet ook niet of dat zou moeten. Ik vind dat als je zo’n publiekelijke functie hebt, dat je hier wel goed over na moet denken als je dit soort dingen doet.” Dat vertelt de Limburgse YouTuber in een postcast-interview met dj Ruud de Wild.

“Als je dat soort berichten naar jonge meiden gaat sturen, dat vind ik niet kunnen. Daar gaat het al mis. Ik vind gewoon: of je nou Kaj bent of iemand anders, je moet gewoon nadenken over dit soort dingen.

Ook weet Dylan hoe het nu met hem gaat :”ik heb begrepen van mensen dat het echt niet goed met hem ging en dat hij er helemaal doorheen zit“.

De YouTubers die waarschijnlijk het beste weten hoe het nu met hem gaat zijn Milan Knol en Don Kaaklijn. Kaj heeft een tijdje nog samengewoond met Milan en Don Kaaklijn heeft een tijdlang opgetreden met de in ongenade gevallen YouTuber in zijn radioprogramma. Maar die houden zich muisstil over dit pijnlijke onderwerp.

De bekende dj Ruud de Wild is ook complimenteus over Dylan. Onder zijn Instagram post (boven) schrijft hij nog: “Deze man is echt een held. Hoe succes en nuchterheid samen kan gaan.”

RH waarom nodigt de telegraaf hem dan steeds uit?
Of waarom vraagt RTL Boulevard Paul steeds vaker om info over youtube?

KingAlert ging toch super slecht?

BTW RH of Kaj, gewoon wegblijven van Internet!
Iedereen is klaar met je!

En Gio Latooy (het verwende kreng, kan niets, geen persoonlijkheid, maar kan alleen showen met dure auto’s, kleding, reisjes) geeft in zijn laatste vlog aan dat hij geboren is om te vloggen.
Hij spoort niet.
Hij bedoelt te zeggen, dat hij het geld uit de zakken klopt bij jonge kijkertjes en als tegenprestatie geeft hij airpods weg. Hij probeert slim over te komen maar is een poesie eerste klas.

De enige echte RH

Paul heeft een oogje op Michelle van de Telegraaf. Paul Goudsmit was 14 minuten aan het woord en Jelmer Wind 2 minuten. Paul kon haar lipjes zien bewegen. Wat een lol voor de vrijdagavond.

De enige echte RH

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dylan Haegens
Dylan Hagens Geeft de Gouden 1 Miljoen Playbutton Weg

Opmerkelijk: Dylan Haegens gaat zijn gouden playbutton weggeven aan een volger. Het gaat om de gouden playbutton die iedere YouTuber krijgt als hij of zij de 1 miljoen abonnees heeft gehaald. Dylan kreeg die voor zijn hoofdkanaal, maar nu wil hij de 1 miljoen abonnees ook behalen voor zijn tweede …

Dylan Haegens
24
Dylan Haegens De Mist In Met Ontblote Marit

Dylan Haegens heeft via Instastories laten zien dat zijn laatste video bestaft is door YouTube. De video ‘Gênante schoolmomenten’ vertoont in de thumbnail zijn vriendin Marit met ontblote borsten! Die zijn weliswaar met dollartekens aan het oog onttrokken, maar ironisch genoeg is YouTube daar niet van gediend en heeft het …

Dylan Haegens
9
Film Dylan Haegens Afgekraakt – Te Blank En Ouderwets

Hoewel regisseur Bas van Tellingen vrolijk schermt met de positieve recensie van De Telegraaf (‘pretentieloze pret’) laten de overige filmcritici weinig heel van zijn rolprent De Film Dylan Haegens. Blank HP/DeTijd vindt de humor wel erg ouderwets en de film opvallend blank. Er schijnt geen gekleurd mens in de bioscoopfilm voor …