Dylan Haengens Vindt Dat Kaj van der Ree Maar Beter Kan Wegblijven – En: “Kaj Zit Er Doorheen!”

Dylan Haegens
25

Dylan Haegens is de eerste bekende YouTuber die zich uitspreekt over Kaj van der Ree. Kaj is per direct ontslagen bij zowel de publieke omroep BNN/VARA als bij RTL toen bleek dat hij naaktfoto’s vroeg aan minderjarige meisjes.

De YouTuber: “Ik weet niet of hij nog ooit aan de bak komt en ik weet ook niet of dat zou moeten. Ik vind dat als je zo’n publiekelijke functie hebt, dat je hier wel goed over na moet denken als je dit soort dingen doet.” Dat vertelt de Limburgse YouTuber in een postcast-interview met dj Ruud de Wild.

“Als je dat soort berichten naar jonge meiden gaat sturen, dat vind ik niet kunnen. Daar gaat het al mis. Ik vind gewoon: of je nou Kaj bent of iemand anders, je moet gewoon nadenken over dit soort dingen.

Ook weet Dylan hoe het nu met hem gaat :”ik heb begrepen van mensen dat het echt niet goed met hem ging en dat hij er helemaal doorheen zit“.

De YouTubers die waarschijnlijk het beste weten hoe het nu met hem gaat zijn Milan Knol en Don Kaaklijn. Kaj heeft een tijdje nog samengewoond met Milan en Don Kaaklijn heeft een tijdlang opgetreden met de in ongenade gevallen YouTuber in zijn radioprogramma. Maar die houden zich muisstil over dit pijnlijke onderwerp.

De bekende dj Ruud de Wild is ook complimenteus over Dylan. Onder zijn Instagram post (boven) schrijft hij nog: “Deze man is echt een held. Hoe succes en nuchterheid samen kan gaan.”

Elmar,
Met dit nep nieuws kom je echt niet in de redactie van het rechtse roeptoetetje Robert. Wat je met deze nepposts over RH wel bereikt is dat we vragen gaan stellen over het belang achter KA zijn laatste nieuws.

Wat jullie krom breien, brei ik recht. Als iemand jou koppelt aan iemand anders, terwijl dit niet zo is, blijf je toch ook niet stil zitten.

De enige echte RH
PS: voor diegene die het niet begrijpen, je hersens zijn afgestorven.

Voor iemand die onschuldig is ben je wel heel hard aan het slaan om je heen.

RH je bent gewoon exposed of moet ik zeggen KAJ.

Je moet gewoon op de blaren zitten en ik hoop dat iemand je een lesje leert

Kai is RH en probeert via deze weg zijn naam te zuiveren.
Of het moet iemand in zijn omgeving zijn.

Je kunt jezelf nu wel RH noemen maar echt veel mensen weten hoe het echt zit!

Als jij in sprookjes gelooft, ga je naar de Efteling.

Dat Kaj van der Ree wellicht ooit hier heeft gepost, weet ik niet. Dat iemand anders mijn initialen wel eens gebruikte om de boel op te stoken is het probleem van de author van deze site. Dat ik de enige echte RH ben en niets van doen heb met Kaj van der Ree valt voor jullie niet te pruimen. Mocht je niet overtuigd zijn, ga naar de Efteling.

De enige echte RH

Elmar,
Met dit nep nieuws kom je echt niet in de redactie van het rechtse roeptoetetje Robert. Wat je met deze nepposts over RH wel bereikt is dat we vragen gaan stellen over het belang achter KA zijn laatste nieuws.

Jullie slaan allemaal en helemaal de plank volledig, maar dan ook volledig mis. Ik ben die griezel Kaj van der Ree niet. Dat ik hier minder actief ben met posten heb ik minstens 3 keer uitgelegd.

De enige echte RH
PS: zo zie je dat social media maar ook de oude media vol met aannames zit.

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dylan Haegens
Dylan Hagens Geeft de Gouden 1 Miljoen Playbutton Weg

Opmerkelijk: Dylan Haegens gaat zijn gouden playbutton weggeven aan een volger. Het gaat om de gouden playbutton die iedere YouTuber krijgt als hij of zij de 1 miljoen abonnees heeft gehaald. Dylan kreeg die voor zijn hoofdkanaal, maar nu wil hij de 1 miljoen abonnees ook behalen voor zijn tweede …

Dylan Haegens
24
Dylan Haegens De Mist In Met Ontblote Marit

Dylan Haegens heeft via Instastories laten zien dat zijn laatste video bestaft is door YouTube. De video ‘Gênante schoolmomenten’ vertoont in de thumbnail zijn vriendin Marit met ontblote borsten! Die zijn weliswaar met dollartekens aan het oog onttrokken, maar ironisch genoeg is YouTube daar niet van gediend en heeft het …

Dylan Haegens
9
Film Dylan Haegens Afgekraakt – Te Blank En Ouderwets

Hoewel regisseur Bas van Tellingen vrolijk schermt met de positieve recensie van De Telegraaf (‘pretentieloze pret’) laten de overige filmcritici weinig heel van zijn rolprent De Film Dylan Haegens. Blank HP/DeTijd vindt de humor wel erg ouderwets en de film opvallend blank. Er schijnt geen gekleurd mens in de bioscoopfilm voor …