Dylan Haengens Vindt Dat Kaj van der Ree Maar Beter Kan Wegblijven – En: “Kaj Zit Er Doorheen!”

Dylan Haegens
25

Dylan Haegens is de eerste bekende YouTuber die zich uitspreekt over Kaj van der Ree. Kaj is per direct ontslagen bij zowel de publieke omroep BNN/VARA als bij RTL toen bleek dat hij naaktfoto’s vroeg aan minderjarige meisjes.

De YouTuber: “Ik weet niet of hij nog ooit aan de bak komt en ik weet ook niet of dat zou moeten. Ik vind dat als je zo’n publiekelijke functie hebt, dat je hier wel goed over na moet denken als je dit soort dingen doet.” Dat vertelt de Limburgse YouTuber in een postcast-interview met dj Ruud de Wild.

“Als je dat soort berichten naar jonge meiden gaat sturen, dat vind ik niet kunnen. Daar gaat het al mis. Ik vind gewoon: of je nou Kaj bent of iemand anders, je moet gewoon nadenken over dit soort dingen.

Ook weet Dylan hoe het nu met hem gaat :”ik heb begrepen van mensen dat het echt niet goed met hem ging en dat hij er helemaal doorheen zit“.

De YouTubers die waarschijnlijk het beste weten hoe het nu met hem gaat zijn Milan Knol en Don Kaaklijn. Kaj heeft een tijdje nog samengewoond met Milan en Don Kaaklijn heeft een tijdlang opgetreden met de in ongenade gevallen YouTuber in zijn radioprogramma. Maar die houden zich muisstil over dit pijnlijke onderwerp.

De bekende dj Ruud de Wild is ook complimenteus over Dylan. Onder zijn Instagram post (boven) schrijft hij nog: “Deze man is echt een held. Hoe succes en nuchterheid samen kan gaan.”

Ik ging vaak schuil achter de naam RH
Ik heb op deze wijze het nieuws hier gevolgd totdat ik geforceerd werd om toch onder mijn echte naam te reageren.

Ik reageerde veelvoudig onder de naam RH op nieuws wat er leefde binnen de YouTube community.

Over een tijdje ben ik weer terug!

Wanneer is de persoon achter wikker bij de telegraaf geweest?

Wanneer heeft de persoon achter wikker bij RTL boulevard gezeten?

Belt RTL/Telegraaf met Wikker?

Ik denk het niet……

Een klein forum met bijna 0 invloed..

De enige echte Elmar.

Ik hoorde via, via over deze website. Ik kan bevestigen dat dit de eerste en ook meteen de laatste keer is, dat ik hier ben geweest. Hou de positiviteit erin. Over een tijdje ben ik weer terug op de plek, waar ik gestopt ben.

Kaj je bent gewoon jaloers op GIO.

Je kan het niet uitstaan dat zo jonge knaap met weinig werkervaring met een (normale baan) meer inkomen heeft en er lekker mee kan showen in jou gezicht.

25 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dylan Haegens
Dylan Hagens Geeft de Gouden 1 Miljoen Playbutton Weg

Opmerkelijk: Dylan Haegens gaat zijn gouden playbutton weggeven aan een volger. Het gaat om de gouden playbutton die iedere YouTuber krijgt als hij of zij de 1 miljoen abonnees heeft gehaald. Dylan kreeg die voor zijn hoofdkanaal, maar nu wil hij de 1 miljoen abonnees ook behalen voor zijn tweede …

Dylan Haegens
24
Dylan Haegens De Mist In Met Ontblote Marit

Dylan Haegens heeft via Instastories laten zien dat zijn laatste video bestaft is door YouTube. De video ‘Gênante schoolmomenten’ vertoont in de thumbnail zijn vriendin Marit met ontblote borsten! Die zijn weliswaar met dollartekens aan het oog onttrokken, maar ironisch genoeg is YouTube daar niet van gediend en heeft het …

Dylan Haegens
9
Film Dylan Haegens Afgekraakt – Te Blank En Ouderwets

Hoewel regisseur Bas van Tellingen vrolijk schermt met de positieve recensie van De Telegraaf (‘pretentieloze pret’) laten de overige filmcritici weinig heel van zijn rolprent De Film Dylan Haegens. Blank HP/DeTijd vindt de humor wel erg ouderwets en de film opvallend blank. Er schijnt geen gekleurd mens in de bioscoopfilm voor …